عضو اصولگرای شورای شهر رشت:
رضا عاشری نماینده شواری شهر رشت که اخیرا بخاطر چند اظهار نظر جنجالی مورد توجه رسانه ها قرار گرفته بار دیگر با درخواست از اسرائیل برای ترور رئیس جمهور جنجال به پا کرد.نامبرده در توئیتی نوشت که، «اسرائیل یه لطف میکنی؟؟ یه رئیسجمهور ما رو که شهید کردی، مرحوم شهید رئیسی. ابوالفضلی این جدیده خیلی از اون قبلی انقلابی تره. ما خواهش داریم ایشون رو هم به درجه رفیع شهادت نائل کن.» . او در این استوری، تلویحا مدعی شده که سانحه بالگرد ابراهیم رئیسی کار اسرائیل بوده است. عاشری بعد از درخواست از اسرائیل برای ترور رئیس جمهور پزشکیان، و عدم واکنش دادستان کل کشور؛ اژهای رئیس قوه قضاییه را هم تهدید کرد!رضا عاشری متولد 1365 در شهر رشت است. عاشری در حوزه های مختلف از جمله آموزش و پرورش، سپاه پاسداران و شهرداری شهرستان رشت مسئولیت هایی داشته است. او به حلقه سعید جلیلی نزدیک است. وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 به عنوان معاون پشتیبانی ستاد سعید جلیلی، از حامیان این کاندایدای ریاست جمهوری بود.
آیا صدیقی استعفا خواهد داد؟
شب گذشته منابع خبری از دستگیری پسران کاظم صدیقی، امام جمعه تهران به اتهامات اقتصادی خبر دادند (احتمالا بازداشت در دو هفته گذشته صورت گرفته بود). «گویا روند برخورد با فساد پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع استانداران و هشدار به کارگزاران نظام و نزدیکانشان نسبت به فعالیتهای اقتصادی و تاکید بر مقابله با فساد سرعت گرفته است.». بر اساس اسناد ثبتشده، محمدحسین رجبیصدیقی و محمدمهدی رجبیصدیقی، دو پسر صدیقی، از اعضای شرکت «پیروان اندیشه قائم» هستند. همچنین رضوانه قوام، عروس کاظم صدیقی، به عنوان بازرس این شرکت ثبت شده است. این شرکت در ماههای اخیر به دلیل برخی اقدامات جنجالی و انتشار مستندات بحثبرانگیز، در کانون توجه افکار عمومی قرار گرفته است. در میان اسامی مرتبط با این پرونده، نام فضلالله بیگوردی، رئیس تیم حفاظت صدیقی، به عنوان بازرس علیالبدل نیز به چشم میخورد. منابع قضایی تأکید کردهاند که این پرونده با دقت و حساسیت ویژهای در حال رسیدگی است و برخورد قانونی، فارغ از جایگاه اجتماعی افراد، صورت خواهد گرفت. صدیقی با بیان اینکه "همه باید حافظ قانون باشند"، تصریح کرد: "اگر قانون درباره فرزندم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، زیرا همواره خود را حافظ قانون دانستهام؛ اگر اتهامی که منتسب کردهاند درست باشد و ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود. ". افکار عمومی میپرسد که آیا صدیقی بعد از این موضوعات، استعفا خواهد داد؟
باز هم حرف های گل درشت و ارتباط تخلف به معاندین و بیگانگان و سواستفاده کنندگان:
متن بیانیه علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره «تصادف در میدان ونک و برای تنویر افکار عمومی» که در اختیار رسانه ها قرار داده شده به شرح زیر میباشد:« طی روزهای گذشته و درپی تصادف فرزندم در میدان ونک، با حجم عجیب خبرسازیها و وارونهنماییهایی مواجه هستیم، از این رو ضرورت توضیح شفاف به مردم عزیز و بزرگوارمان برای بنده وظیفهای حتمی و جدی است. فرزند بنده در روز چهارم خرداد ماه در خیابان با یکی از مأموران زحمتکش پلیس راهور به صورت غیرعمد تصادف کرده است که نه از صحنه گریخته و نه قلدرمآبی کرده بلکه بلافاصله فرایند انتقال پلیس مذکور به بیمارستان جهت اطمینان از سلامتی وی صورت گرفته و هیچگونه فرار و بیتوجهی به وضعیت مامور پلیس مذکور صورت نگرفته و البته در مورد خودرو و راننده اعمال قانون شده است. بر خود لازم میدانم تاکید کنم قانون برای همه لازم الاجراست و استثنایی ندارد و اقتدار فراجا برای همه خط قرمز است. متواضعانه ضمن عذرخواهی از مردم عزیزی که ممکن است تحت تاثیر روایتهای دستکاری شده، احساس تبعیض کرده باشند، بر خود فرض میدانم اعلام کنم این خادم شما، تمکین به قانون را واجب دانسته و در برابر آن تعظیم میکند و اعتقاد دارد همه باید در برابر قانون برابر باشند و هیچ کس از این اصل مهم مستثنی نیست.
ادعای بازگشت مکه و مدینه به تنظیمات بنی امیه:
غلامرضا قاسمیان، از معممین اصولگرا، توسط نیروهای امنیتی سعودی در شهر مدینه بازداشت شده است. یک روز قبل از آن، او ویدئویی از خود در این شهر منتشر کرده بود و در آن، حاکمان عربستان را کاسبان و غاصبان قبله نامیده و مدعی شده بود که در مکه و مدینه، مراکز فحشا راه انداخته اند: «عزیزان دیگه از این به بعد به جای اینکه لازم باشه بخوان برن آنتالیا میتونن به مکه و مدینه سفر بکنن. کاسبان و غاصبان قبله شرایط خوبی رو فراهم کردند، قمارخانه ها، مراکز فحشا، کنسرتهای رکیک همه آماده شده و به تنظیمات کارخانه بنی امیه داره برمیگرده.» !قبل از آغاز سفر حج، به حجاج توصیه های لازم شده است که مراعات قوانین و حساسیت های کشور میزبان را بکنند. آیا این فرد، نمی دانست که اگر در همین آغاز سفر حج، چنین ویدئوی موهنی را منتشر کند، ممکن است با او برخورد شود؟ فکر کرده صدا و سیمای خودمان است که هر حرف ناروایی هم بزند، کسی با او کاری نخواهد داشت و حتی تشویقش هم می کنند؟!بحران سازی در روابط ایران و عربستان، خطی بوده است که همواره از سوی برخی جریان های مشکوک دنبال شده است. نمونه بارزش که خسارت های غیرقابل جبرانی به ایران وارد کرد، آتش زدن سفارت عربستان در تهران توسط همین گروه ها بود.
مصطفی پورمحمدی رییس سازمان حفظ اثار و نشر دفاع مقدس:
پورمحمدی رییس سازمان حفظ اثار و نشر دفاع مقدس، در آیین رونمایی از دایرةالمعارف ۸ جلدی دفاع مقدس در ارتش جمهوری اسلامی بیان داشت که در مرکز اسناد انقلاب اسلامی، کتابی تهیه کردیم که میزان تحریمها از اول انقلاب را نشان میدهد. این کتاب دو سال پیش تهیه شده و هنوز هم بیش از ۲۰۰۰ تحریم را جمعآوری کردهایم؛ تحریمهای موردی و تحریمهای جامع و پیوسته. هر تخصصی باید به صاحب تخصص خودش سپرده شود و در کلان نظام باید اینها جمعآوری شود. یکی از مشکلات امروز کشور ما همین است. مثلا ما روحانیون در همه چیز دخالت میکنیم، ما سیاسیون در همه چیز دخالت میکنیم، اقتصادیون برای نظامیان نسخه میپیچند و نظامیان برای اقتصادیون نسخه میپیچیند اینها مسائل جدی امروز است. مرکز اسناد انقلاب اسلامی یک کار بزرگ دیگری را هم با ارتش انجام می دهد. از حدود ۲۰ سال پیش، تاریخ تفصیلی جنگ توسط دوستان ارتشی نوشته شده و ما در حال همکاری برای چاپ و انتشار آن هستیم. امروز جلد شصت و دوم این مجموعه منتشر شد که به شهریور ۱۳۶۴ اختصاص دارد.
گفتگو با مرد پخته نظام:
عزت الله ضرغامی از نخستین ماه های پیروزی انقلاب، پای در کفش سیاست کرده و مدت های طولانی رخت حاکمیت پوشیده است. زمانی در کسوت دانشجوی پیرو خط امام در ماجرای لانه جاسوسی آمریکا حضور داشته، سپس لباس نظامی گری پوشیده و بعدها به صداوسیما رفته و پلکان ترقی را تا ریاست آن سازمان پیموده و در دولت سیزدهم نیز وزیر میراث فرهنگی و گردشگری بوده است. گپ و گفت با او که شخصیتی چندوجهی دارد، می تواند جذاب باشد.
آرامگاه ذُکاءُالمُلک :
محمّدعلی فروغی دردشتی (۱۲۵۶ – ۵ آذر ۱۳۲۱)، ملقّب به ذُکاءُالمُلک، نویسنده و سیاستمدارِ ایرانی بود که در دورهٔ پهلوی سه بار بهعنوان نخستوزیر خدمت کرد. او در دورهٔ قاجار چند بار وزیر، دو بار نمایندهٔ مجلس شورای ملی و یک بار رئیسِ دیوان عالی تمیز شد. فروغی از فعّالان و مبارزانِ برجستهٔ جنبشِ مشروطهٔ ایران بود.قبر محمدعلی فروغی و فرزندان وی در قبرستان ابن بابویه و قرار داشته و بدلیل تعویض چندباره سنگ قبر،فاقد قدمت تاریخی بوده و از سنگی بسیار ساده استفاده شده است. سال 1397 بود که خبر شکسته شدن سنگ قبر وی خبرساز شد. موضوعی که به فرونشست زمین ربط داده شد.
خاتمه بحران ۱۳۸۸:
حسین کروبی بیان داشت که، روز گذشته مأموران امنیتی در دیدار با پدرم اعلام کردند از امروز طبق دستور رییس قوه قضائیه حصر شما برداشته می شود، اما به لحاظ مسائل امنیتی و حفاظتی تا ۲۰ فروردین مأموران در محل اقامت شما حضور دارند و در آن زمان از منزل خارج خواهند شد.پدرم به نیروهای امنیتی گفتند، «همانطور که قبلا هم اعلام کرده بودم، من و آقای موسوی به دلیل اعتراض به نتایج انتخابات سال ۸۸ بیش از ۱۴ سال در حصر قرار گرفتیم و اکنون هم باید به اتفاق یکدیگر رفع حصر شویم، اما اکنون که شما تصمیم گرفتید حصر را پایان دهید، من نمی توانم مانع خروج شما از منزل شوم؛ ولی توصیه می کنم هر چه زودتر حصر آقای موسوی و خانم رهنورد را پایان دهید.». مسئولان امنیتی در جواب ایشان گفتند همین پروسه ای که درباره شما انجام شد، در مورد آقای موسوی نیز طی چند ماه آینده انجام خواهد شد و ایشان هم رفع حصر خواهد شد.
انکار بعد از اعتراف :
دفتر محسن رفیقدوست، رئیس اسبق بنیاد مستضعفان، در واکنش به مصاحبه اخیر او با سایت دیدهبان ایران، توضیحاتی ارائه کرد. در این مصاحبه بیش از دو ساعته، رفیقدوست به خاطرات دوران مسئولیت خود پرداخت. در بخشی از این گفتوگو، او به موضوعاتی مانند ترور برخی چهرهها اشاره کرد که به گفته دفترش، به دلیل شرایط سلامت او و طولانی بودن مصاحبه، فاقد اصالت حقوقی و تاریخی است.در این بیانیه آمده است که با توجه به بیماری قبلی ایشان و زمان طولانی مصاحبه، مطالب طرح شده در بخش پایانی فاقد اصالت و استناد حقوقی، تاریخی و بین المللی است و رسانه منتشر کننده هم باید به این موارد پیش از انتشار توجه می کرد. انتظار می رفت رسانه منتشر کننده با توجه به شرایط کشور و الزامات بین المللی اقدام به انتشار مطالب می کرد.با توجه به جمیع جهات درباره روایت آقای محسن رفیق دوست و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ رسانه ها از پیش داوری وقضاوت درباره مطالب مطرح شده از سوی ایشان خودداری کرده و روایت درست را به لحاظ حقوقی از منابع رسمی دریافت کنند و ... . سوال اینجاست که آیا دفتر آقای رفیقدوست ادعای اختلال حواس و بیماری برای ایشان را دارند؟ یا قصد تطهیر او از اعترافات و بیانات مطرح شده وجود دارد؟
فشار لایحه "اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس" :
طبق اعلام منابع خبری محمد جواد ظریف معاونت راهبردی ریاست جمهوری برای بار دوم از سمت خود استعفا داده است.هرچند این استعفا در بعد از جلسه استیضاح همتی صورت گرفته، اما ارتباطب بدان ندارد. علی قلهکی در کانال تلگرامیاش نوشت: یکی از مسئولان رده بالا در جلسهای به رئیس دولت میگوید که به ظریف بگویید مرخص است و از دولت برود؛ رئیسِ دولت میگوید که خودتان به ایشان بگویید؛ مسئولِ مربوطه ظریف را میخواهد و میگوید مطابقِ قانون شما دیگر نمیتوانید معاون رئیس دولت باشید و استعفا دهید. ظریف مخالفت میکند ولی در ادامه با فشار از ناحیه پاستور، نامه استعفا را تقدیم دولت میکند.
دور تازه تقابل جلیلی - قالیباف :
سعید جلیلی در سخنانی تازه که رسانه های نزدیک به او منتشر کرده اند، از یک جلسه پر حرف و حدیث انتخاباتی در مشهد با حضور محمدباقر قالیباف و اسماعیل قاآنی سخن گفت.وی در این ویدیو می گوید که در مشهد جلسه ای که بود من بودم، آقای قالیباف و آقای قاآنی، نه کلمه ای از مقاومت بحث شده نه مباحث مربوط به مقاومت بحث شده نه کسی تلفنی زده نه کس دیگری در آن جلسه بوده.امیرحسین یزدانپناه، عضو ستاد قالیباف در انتخابات نوشت: «درباره آخرین جلسه انتخاباتی با حضور دکتر قالیباف سردار قاآنی و دکتر جلیلی در مشهد به دلیل پرهیز از خدشه به وحدت جریان انقلاب و وجود برخی اسامی و جزئیات که ذکر آن به خصوص در شرایط جنگی با رژیم صهیونی به مصلحت کشور نبود، تاکنون بنا نداشتیم حرفی بزنیم.» . دروغپردازی کردند؛ ماوقع آن جلسات را منتشر میکنیم.
مجید تفرشی فعال سیاسی :
حمید رسایی، نماینده تهران، در واکنش به اظهارات روز گذشته محمدجواد ظریف، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «توجیهات امروز ظریف برای گرفتن ویزای شینگن آلمان و سفر مکرر به اروپا را شنیدید؟ برای جور کردن این بهانه چقدر فکر کردید. سال ۹۸ برای سفر به فرانسه هم از همین بهانهها را آوردید؟ هیچوقت هم که توضیح ندادید. از زبان جان بولتون، تلاش مکرون برای ملاقات پنهانی ظریف با ترامپ را بشنوید.» . در این میان، مجید تفرشی، تاریخ نگار و فعال سیاسی در پاسخ به رسایی نوشت: «جناب رسایی، میشود از طرف خانوادهام ازحضرتعالی خواهش کنم، وقتی از پشت مجلس، کوچه شهید پورزرگری در خیابان ایران، ورود ممنوع رانندگی میفرمایید و با اعتراض رانندگانی که در مسیر قانونی حرکت میکنند مواجه میشوید، فحاشی نکرده و با رانندگان دعوا نفرمایید؟» .
لزوم شفاف سازی قبل از پخش شایعات:
جمیله علمالهدی، همسر شهید سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور فقید ایران، بهتازگی سفری غیر دیپلماتیک به عراق داشته و با رئیس جمهور این کشور و همسر ایشان دیدار و گفتگو نموده اند. هرچند که هدف این سفر، قدردانی از مردم و مسئولان عراقی بهدلیل برگزاری مراسمهای بزرگداشت شهید رئیسی و همچنین تقویت روابط فرهنگی و اجتماعی بین دو کشور عنوان شده است ، اما افکار عمومی سوالات زیادی در این خصوص دارند. سوالاتی که می تواند فضا را برای سو استفاده جریانات معاند و شایعه سازی های بی پایه، فراهم سازد. تصاویری از دیدار جمیله علم الهدی، همسر رئیس جمهور فقید، با همسر رییسجمهور عراق در بغداد نیز مورد توجه برخی جریانات قرار گرفته و در حال وایرال شدن در فضای مجازی است.
درگذشت شاگرد شهید بهشتی:
محمدحسن اصغرنیا عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی (متولد ۸ اسفند ۱۳۲۸ -وفات ۱۱ بهمن ۱۴۰۳)، از شاگردان آیت الله دکتر شهید بهشتی و از بازماندگان حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر ۱۳۶۰، در شب اول شعبان به علت کهولت سن درگذشت. در همین راستا سید حسن خمینی، سید محمد خاتمی، احمد دنیا مالی (وزیر ورزش) در پیامی جداگانه، درگذشت محمد حسن اصغرنیا را تسلیت گفتند. از جمله سوابق اصغرنیا میتوان به سابقهٔ استانداری سمنان و کردستان، همچنین ریاست دانشگاه کردستان اشاره داشت. اصغرنیا متولد رشت بود و در سال ۱۳۹۴ برای شرکت در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از استان گیلان نامزد شده بود.
عزادار شدن خانواده شمخانی:
در پی درگذشت خواهر دریابان علی شمخانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور سیاسی رهبری، تعدادی از مقامات کشوری و لشکری و رجال سیاسی، این ضایعه را به وی تسلیت گفت.در موج اول خبرهای منتشره توسط رسانه ها ، اشاره ای به اسم کوچک و سمت و همچنین علل فوت خواهر شمخانی نشده است.
از سلیقه تا مصوبه شورای عالی امنیت ملی:
موضوع ممنوعالتصویری سیدمحمد خاتمی در برهههای زمانی مختلف در دهه ۹۰ مورد توجه قرار داشت و مرکز اخبار بود به خصوص که بهمن ماه سال ۱۳۹۳ قوه قضاییه اعلام کرد که استفاده از نام و تصویر خاتمی در رسانهها منع قانونی دارد؛ در آذرماه سال ۱۳۹۴ قوه قضاییه درخصوص ممنوعالتصویر بودن رییس دولت اصلاحات و اینکه بر اساس تشکیل دادگاه عمومی و انقلاب، دادستان نمیتواند حکمی صادر کند، توضیحاتی ارایه داد. حال سوال این است که دستور دادستان براساس کدام قانون است؟ از طرف دیگر، شورای عالی امنیت ملی در موضوعات مختلف دو مصوبه دارد؛ یکی مصوباتی که خود شورای عالی امنیت ملی مسائلی را طرح میکند که بشود یا نشود و دیگری، مصوبهای که به دبیرخانه ارجاع میدهد. بررسیها نشان میدهد که در هیچ کدام از این دو حوزه نیز، حکمی برای ممنوع التصویری خاتمی وجود ندارد.
آیا میرسلیم، میر سلیم است؟
میرسلیم از جمله افرادی است که بنا بر دلایلی چند، زیر چتر قضاوت افکار عمومی قرار دارد. عکس منتشر شده از او در خودروی لنکروز ( احتمالا فردا می آید و می گوید که مال من نبود)، کاپشن و کفش آمریکایی و برند مورد استفاده توسط او، زمین در حال ساخت در کنار مسجد و راسته نزدیک به بازار لوازم خانگی( احتمالا این را باید میرسلیم بگویید که شایعه است یا واقعیت دارد. فعلا صحبتی در خصوص آن نمی کنیم) و ..... ، سوالات زیادی را برای افکار عمومی ایجاد کرده است. واقعا میرسلیم چه تخصص و ارتباطاتی دارد که دیگر متخصصان از آن بی بهره هستند؟ آیا پای سفید و سیاه در میان است؟ راستی اگه گفتی میرسلیم چند سالشه ؟ اگر مسلمان هستی ، می تونی بگی به اعتقاد ما مسلمان ها ، انسان ها بعد از مرگ چه مراحلی رو طی می کنند؟ به بهترین پاسخ جایزه خواهیم داد.
مرگ خودخواسته یک اپوزیسیون طنزپرداز:
یکی از اشتباهات رفتاری دیده شده هسته سخت در کشورمان، کم تجربگیهای منجر به تبدیل مخالف و دگراندیش به اپوزیسیون و تبدیل اپوزیسیون به معاند است. نمونههایی نظیر اکبرگنجی، کدیور، علی کریمی، حتی ابراهیم نبوی را بنوعی میتوان محصول همین رفتارها دانست. این در حالی است که سیاستگذاری واقعی در حوزه امنیت، الزاما باید گرایش به سمت اقدام مشارکتی، جذب حداکثری و تبدیل مسائل امنیتی به مسائل حوزههای تخصصی و حرفهای، داشته باشد. سیّد ابراهیم نبوی (۲۲ آبان ۱۳۳۷ آستارا – ۲۵ دی ۱۴۰۳ آمریکا) فعال سیاسی، نویسنده و طنزنویس ایرانی بود. نبوی از منتقدان سیاسی خارج از ایران بود که در کشور آمریکا اقامت داشت. او بین سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ مدیر دفتر سیاسی وزارت کشور بوده است. او با وبگاههای خبری معاند نظیر رادیو زمانه، روز آنلاین، روزنامه آنلاین و هفتهنامه گویا همکاری نزدیک داشت. خبر میرسد که وی در روز ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳، در اقدام خودخواسته به زندگی خود پایان داد و خودکشی کرده است.
حملات چند محوری به مهدی کوچک زاده:
مهدی کوچکزاده، نماینده تهران در مجلس با اشاره به همدردی دولتیها با حادثه دیدگان آتش سوزی آمریکا گفت: من بعنوان یک مالیات دهنده حاضر نیستیم مالیات من قبل از اینکه خرج غزه بشود بره برای «لسآنجلسیهای پفیوز» خرج بشود. این صحبت ها باعث انواع هجمه به وی شد.از ادعای ویلای روستای لیالمان لاهیجان تا تاریخ بیرون کشیدن های ابراهیم نبوی و بحث اختیار در انتخاب محل مصرف مالیات .به نظر می رسد که این پایان داستان نبوده و هجمه ها به کوچک زاده، ادامه خواهد داشت.
داستان عراقچی و قصه گروه های از ما بهتران:
بالغ بر چندین و چند سال است که عباس عراقچی از همسر اول خود جدا شده و حدود هفت سال است که ازدواج دوم دارد. خبری هم از مسائل خانوادگی ایشان در فضای مجازی و افکار عمومی نبود. اما در شرایطی که کشور درگیر تصمیم گیری در باب پیوستن به AFTF و چند موضوع حساس دیگر همانند توسعه دیپلماسی جهانی و منطقه ای، تامین امنیت منطقهای و مقابله با تعارضات اسرائیلی-آمریکایی، برنامه ریزی برای مواجهه با قدرت گیری ترامپ و ... است، مسائل درون خانوادگی وزیر پیشروی این برنامهها برون میریزد و مثلا بازار شایعات منجر به درگیر سازی فکری ایشان، داغ میشود. هر شهروند دارای کمترین اطلاعات امنیتی نیز میداند که این وضعیت، شرایطی هدایت شده و جهت دار است. با اندکی نشانه یابی هم میتوان استنباط و استدلال نمود که سرنخ ماجرا در یک افشاگری اتفاقی خلاصه نشده و بخشی از اطلاعات تخریبی جمع آوری شده، برون ریزی شده است. بیش از این قصد ورود نداریم، اما مسلما کارشناسان امنیتی کشور میدانند که سرنخ داستان در برخی پستوهای خاص باید جستجو شود. آیا نباید مداخلات خاص برای برخی تخریبهای عامدانه صورت پذیرد؟