فساد حتمی در قدرت بدون نظارت:
قدرت بدون نظارت ، بسترساز تدریجی ایجاد فساد بدلیل جهت دادن تدریجی و تامین منافع شخصی از راه دستکاری قانونی قواعد بازی اجتماعی است. امروزه بزرگترین تهدید برای دموکراسی، نه کودتایی نظامی، بلکه فرسایش از درون به دست سیاستمداران منتخب است. سیاستمدارانی که پس از کسب قدرت، با ظاهری قانونی و در پوشش اصلاحات، بازی را به نفع خود تغییر میدهند.آنها دادگاهها را از چهرههای مستقل خالی و با وفاداران خود پر میکنند، مرزهای حوزههای انتخابیه را برای تضمین پیروزی خود بازترسیم میکنند و رسانههای منتقد را به حاشیه میرانند. هدف نهایی، بازنویسی قواعد بازی تا جایی است که رقابت تقریبا ناممکن شود. مقایسه سرنوشت کشورهایی چون بریتانیا، لهستان و مجارستان نشان میدهد که در این نبرد، تنها سپر دفاعی، استحکام و استقلال نهادهای دموکراتیک است.فرسایش دموکراسی زمانی اتفاق میافتد که سیاستمداران کنترل کافی بر احزاب و سایر نهادها به دست میآورند تا نیروی بازدارنده آنها را خنثی کنند، آنها این نهادها را، دستکم برای مدتی، به شکلی صوری حفظ میکنند تا مخالفان را به بازی بر اساس قواعد موجود وادار سازند. برخلاف کودتاها که ناگهانی و آشکار هستند، این نوع فرسایش بسیار موذیانهتر است. سیاستمدارانی که دموکراسی را از درون تهی میکنند، اغلب این کار را در حالی انجام میدهند که ادعای نجات آن را دارند. اقداماتی که در نهایت به تضعیف نظارتها و توازنها میانجامند، اغلب در پوشش اصلاحات ضروری پنهان میشوند. خودکامگان بالقوه وانمود میکنند که به شیوهای دموکراتیک عمل میکنند در حالی که از قدرت خود برای تغییر قوانین به نفع خود استفاده میکنند، تا جایی که سرانجام پیروزی برای مخالفانشان غیرممکن میشود.
گفتگو با علی صوفی:
یکی از ابزارهای تاریخ مصرف گذشته سیاسی در گام دوم انقلاب، گروه تراشی ها و صداسازی های ابزاری برای تحت تاثیر قراردادن افراد، ساختارها و رویه ها و حتی سازمان ها و قوای سه گانه است. گروه تراشی هایی که غالبا با ماموریت های خاص و توسط افرادی خاص طراحی و پیاده سازی شده و یار گیری های آن نیز از بین اشخاصی با مشخصات ویژه صورت پذیرفته است. آسیب شناسی این جریانات نشان می دهد که در گام دوم انقلاب، تاریخ مصرف چنین حرکات و برنامه هایی گذشته و کج کارکردی اعضای این نوع گروه ها ، صدمات و هزینه های زیادی را بر کشور وارد نموده و تحمیل کرده است. افرادی عموما گوش- دهنی با صدایی بلند و تابع قاعده بازی فشاربیاور-تصرف کن- توجیه نما . گروه هایی که بدلیل آسیب های نادیده در زمان تاسیس و نظارت های کم اهمیت پنداشته شده در زمان فعالیت آنان، با عدم تعادل ها ، التقاط ها ، تضاد اعتقادی، سطحی نگری و رفتار پوسته ای دست و پنجه نرم می کنند و بنوعی تبدیل به عامل آسیب زننده شده اند. در تاریخ اسلام نیز می توان به مصادیقی از این نوع گروه ها برخورد کرد. بعنوان مثال، خوارج و تعصبات پوسته ای و قشری نگری دینی شان، آنها را در برابر علی زمان قرار داد. در متن حاضر، علی صوفی با نگاهی تحلیلی و البته محافظه کارانه و تابعیت از نوعی مبهم گویی نسبتا عامدانه، اقدام به تبیین مخاطرات حضور این نوع گروه ها و هزینه های ایجاد شکاف انها در جامعه می کند.
شورای مرکزی چهاردهمین دوره حزب مؤتلفه اسلامی:
اعضای شورای مرکزی چهاردهمین دوره حزب مؤتلفه اسلامی محمدعلی امانی را به عنوان دبیرکل جدید این حزب انتخاب کردند.در جلسه شب گذشته شورای مرکزی جدید این حزب، پس از استماع و بررسی برنامههای نامزدهای دبیرکلی، محمدعلی امانی را با اکثریت قاطع آرا به عنوان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی برای سه سال آینده انتخاب کردند.با این انتخاب و هدایت بزرگان حزب، مدیریت از نسل اول به نسل دوم حزب منتقل شد . امانی در ادامه مسیر پدر خود در ستاد دیه و رسیدگی به امور زندانیان نیازمند و نیز خدمات رسانی در صندوقهای قرض الحسنه فعالیت دارد و در حال حاضر عضو هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی است. عضویت در هیات منصفه مطبوعات از دیگر مسئولیتهای محمدعلی امانی است.
بازنگری در مشارکت سیاسی:
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: مجلس قانون احزاب را اصلاح کند تا هر گروه کوچکی نتواند حداقل شرایط حزب تشکیل دهد. اگر انتخابات مبتنی بر احزاب بود، آنها میتوانستند با رقابتهای منطقی و جلب افکار عمومی قدرت سیاسی و اداره کشور را در دست بگیرند، اما وقتی اینطور نیست، روند تأسیس احزاب مسیر دیگری را طی خواهد کرد.اصلاح نظام انتخاباتی منطبق با نظام رقابتهای حزبی و همچنین اصلاح قانون احزاب در نحوه کسب مجوز تأسیس و فعالیت حزبی میتواند آینده بهتری را برای احزاب ایران ترسیم کند.
موتلفه از ۱۳۴۲ تا ۱۴۰۳:
حزب مؤتلفه اسلامی (نامهای پیشین: جمعیّت مؤتلفه اسلامی و هیئتهای مؤتلفه اسلامی) یک حزب سیاسی–مذهبی و نسبتا پولدار کشور است که در سال ۱۳۴۲ از ائتلاف ۳ هیئت مذهبی بنامهای؛ هیئت مسجد امینالدوله، هیئت مسجد شیخعلی و هیئت اصفهانیها، با پیروی از امام خمینی شکل گرفت. این تشکل به جناح راست حکومت جمهوری اسلامی و اصولگرایان سنتی تمایل داشته و در محیط سیاسی ایران، عموما قشر «تندروهای مذهبی» را نمایندگی میکند. این حزب جهت دهی هایی را در نهاد مدرسه اسلامی و جامعه المصطفی نیز دارد.بخشی از هیئت مؤتلفه در فعالیتهای تجاری شرکت میکند و بازار را در دست دارد و به نام موتلفهٔ بازار یا بخش اصناف جمعیت موتلفه در بازار تهران شناخته میشود و قویترین شاخه موتلفهاست. هر چند موتلفه در زمینه سیاسی دولتگرا است ولی از نظر اقتصادی مخالف کنترل کامل وزارت بازرگانی و وزارت اقتصاد و دارایی بر همه فعالیتهای تجاری و مبادلات اقتصادی میباشد.این تشکل همواره در انتخابات ریاستجمهوری ایران نقش فعالی داشتهاست. البته در بیشتر موارد نامزدهای مورد حمایت مؤتلفه در انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردهاند. در متن زیر به بهانه درگذشت علا میرمحمد صادقی عضو موثر موتلفه، اقدام به بررسی این حزب از جنبه های مختلف با تاکید بر موضع گیری ها و بیانیه های صادره،شده است.
نامه دبیرکل حزب مجمع ایثارگران به اژه ای؛
جواد امام دبیرکل حزب مجمع ایثارگران به پیوست نامهای به رئیس قوه قضائیه، پیشنویس لایحهای با عنوان «مجازات دروغگوئی کارگزاران نظام» را ارائه داد و یک رونوشت از آن را هم برای معاون حقوقی رئیس جمهور ارسال کرد تا این موارد در نظر گرفته و بررسی شود. در بخشی از جزئیات پیشنویس لایحه «مجازات دروغگوئی کارگزاران نظام» آمده است: بموجب این قانون هرگونه گزارش دروغ یا ارائه آمار و اطلاعات خلاف واقع به مردم، خبرنگاران و رسانه های خبری در هر موضوع مربوط به امور کشور و وظایف قانونی مربوط از سوی مقامات و کارگزاران در هر بخشی از قوای سه گانه و نهادهای حکومتی و انقلابی و نهادهای عمومی که مستلزم ذکر نام است، جرم محسوب شده و مرتکب حسب مورد به مجازات مقرر در این قانون محکوم خواهد شد.
توضیحات بادامچیان از دیدار موتلفه با رئیس جمهور:
مسعود پزشکیان صبح روز دوشنبه در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در محل ریاست جمهوری، مسئله تحزب و نقشآفرینی موثر احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور را نیازمند آسیبشناسی دانست و گفت، احزاب کشور به رغم نقش و کارکرد مهمی که میتوانند در زندگی عمومی و سیاسی جامعه ایفا کنند، عموما نگاه مشخصی درباره مسایل مبتلا به جامعه در بخشهای مختلف بهداشت، آموزش و فرهنگ ندارند و شاید به همین علت بوده است که بنده تاکنون در هیچ حزبی عضویت نداشتهام. گام اول در اثربخشی به فعالیت احزاب پرهیز از نگاههای سلبی، یک طرفه و بسته و متمایل شدن به رویکردهای علمی، متقن و کارشناسی و به عبارت دیگر پذیرش سخن حق و برتر است. پزشکیان همچنین بر آمادگی دولت برای بهرهگیری از ظرفیت انجمنهای علمی و احزاب ریشهدار از جمله حزب موتلفه اسلامی در اداره کشور تأکید کرد و گفت، در این راستا دولت حتما از نظرات، پیشنهادات و طرحهای مستند، علمی و کارشناسی در مسیر خدمت به مردم و حل مشکلات کشور بهره خواهد برد. پیش از سخنان پزشکیان، اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، مهندس مصطفی میرسلیم، محمدحسین نیکنام، محمدرضا پورابراهیمی و محمدکاظم انبارلویی از اعضای شورای مرکزی این حزب به بیان نظرات و دیدگاههای خود درباره موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بینالمللی پرداختند.
بر اساس عملکرد پایدارچی ها:
علی نصیری در توئیتی رفتار جریان پایدارچی را بنوعی به افراد معتاد به آدرنالین تشبیه کرده است. مدعی شده که تخصصی ندارند؛ به هیجان و آدرنالین اعتیاد دارند. سرگرمیشان شده که دیپلماتها را در حین مذاکرات زیر فشار بگذارند که میز مذاکره را ترک کنند و نظامیان را در شرایط جنگی زیر فشار بگذارند که عملیات انجام دهند. اینها نه تخصصی در سیاست دارند، نه در امور نظامی. فقط به هیجان و آدرنالین اعتیاد دارند و ۹۰ میلیون نفر باید هزینهش را بدهند. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال هیچ گونه نظر تائیدی و تکذیبی بر این خصوص نداشته و کلیه ذی نفعان و ذی مدخلان را دعوت به ارایه نظر تائیدی و تکذیبی در این خصوص و با هدف تنویر افکار عمومی میکند.
انتقاد صریح مهاجری از اصلاح طلبان:
فعال اصولگرا در یادداشتی نوشت: میشناسم چهرههایی از اصلاح طلبان را که الان برای وزیر و معاون رئیسجمهور شدن قند توی دلشان آب می شود اما حداقل در سه سال گذشته یک کلام حرف نزدهاند. بعضی شان گفته اند حرف نزدن من به صلاح نیست.اصلاح طلبان محترم! مبارکتان باشد پیروزی آقای پزشکیان. او انصافا آدم وارسته و شایسته ای است. مااصولگراها حسودی مان می شود به او. نهج البلاغه را حتی از سیدرضی بیشتر می خواند؛ ساده زیستیاش لنگه ندارد در میان شما اصلاح طلبها و مااصولگراها. ادبیاتش به مردم کف خیابان و جامعه نزدیکتر است از همه بزرگان دو جناح. صداقتش حرف ندارد. تواضعش و مردمیبودنش آنقدر ملیح است که دل آدم غنج می رود. ویژگیهای خوب باز هم دارد اما همه اینها چه دخلی به شماها دارد؟! میخواهید پز بدهید بدهید اما اگر محمدجواد ظریف با همه آبرویش وسط میدان نبود، کلاه شما پشم داشت؟ نقش آذری جهرمی را هم لابد یادتان رفته. کدامیک از این دونفر اصلاح طلبند؟ عضو کدام تشکیلات شما بوده اند؟ اصلا مگر شما جز چندتا مغازه ورشکسته که فقط اسمهای دهان پرکن دارد، چیز دیگری هم داشتید و دارید؟
پایان عصر چپ و راست در سیاست ایران:
حضور انتخاباتی مردم وابسته به دعوای سیاسی دو دسته اصلاحطلبی و اصولگرایی نیست؛ و اصلاً این دو دسته را دیگر نمیتوان به رسمیت شناخت و نیرویی زنده در کنشهای سیاسی دانست، اما هر دو دسته بهشدت تلاش میکنند که انتخابات را به خود نسبت دهند.اصلاحطلبان بعد از تحریم سه انتخابات، احراز صلاحیت پزشکیان را مغتنم شمردند و خود را حامی او و او را نامزد خود نامیدند. اصول گرایان نیز با شعارهای افلاطونی و ایده ال گرایی های ناکجا آبادی خود را دایعه دار میدان می دانند. غافل از اینکه تاکید بدنه اجتماعی و مردم بر بهبود اوضاع و معیشت اقتصادی و کاهش فشار قرار داشته و قرائت های چپ و راستی ، عموما برخواسته از نوعی لج بازی سیاسی است.مردم دیگر نه اعتقادی به پوپولیست گرایی های محفلی جناح راست دارند و نه معتقد به منفعت طلبی ها و خودباختگی های جناح چپ هستند. مردم به سطحی از هوشیاری رسیده اند که قادرند به راحتی از صندوق قهر کرده و مشروعیت های سیاسی را زیر سوال ببرند. در چنین شرایطی ،کشور نیازمند جریان سومی از تعهد و تخصص است.
جلیل محبی از نزدیکان محمدباقر قالیباف :
جلیل محبی از نزدیکان محمدباقر قالیباف در توییتی نوشت: مرکز اسناد انقلاب اسلامی در تاریخ انقلاب بنویسد: آقای سعید جلیلی دو بار انتخابات را به اصلاح طلبان تقدیم کرد. علاوه بر این شاهد افشاگری چیذری درباره علت کنارهگیری نکردن جلیلی هستیم. واقعا در جلسه مشهد چه گذشت؟!سوال: چرا با حضور سردار قاآنانی بعنوان یک فرد نظامی در این جلسه روبرو هستیم؟ آیا اعتراف امیر چیذری به معنای دخالت دولتی ها در انتخابات است؟
پای تقسیم کرسیهای بهارستان در میان است؟
ماجرای افشاگریهای اصولگرایان در توییتر، ابعاد جدیدی پیدا کرده است؛ تنها چند ساعت مانده به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، نزدیکان دو طیف رقیب به جان هم افتادند و این بار کار به انتشار حساب های ادعایی موسسه مصاف؛ یعنی اتاق فکر جریان پیروز انتخابات مجلس دوازدهم حوزه تهران (جبهه صبح ایران) کشید.
سیاستورزی بررهای!
حسین انتظامی در یادداشتی بیان داشته است که کاش قانون انتخابات اصلاح شود و نامزدی نمایندگی مجلس و ریاست جمهوری عمدتا از طریق احزاب باشد و منفردین نتوانند خیلی وارد رقابت شوند. انتخابات پرشورتر و معنادارتر میشود. برنامهها رأی میآورد، نه وعده و پولپاشی. دیوار حاشا بلند نیست و حزب نمیتواند عملکرد گذشته خود را منکر شود. زد و بندهای داخل مجلس هم به حداقل میرسد چون انضباط حزبی بر فراکسیونها حاکم است.رنکینگ احزاب بهسهولت انجام میگیرد.بازی تحزب، قواعد خودش را دارد و نمیشود با مدل شطرنج برره انجام بگیرد.یک فعال سیاسی در نظام حزبی نمیتواند همزمان در دو جا پخت و پز کند چون پروژکتورها روشن است!در نظام حزبی، یک نماینده مجلس اساسا نمیتواند با وزیرِ در آستانهی استیضاح معامله کند و بهزعم خود برای جاپانگذاری، سکه و اسکناس دلار و چند سهمیه هیات مدیره شرکتهای تحت امر وزیر را بگیرد.
قالیبافی بدون یاران صمیمی و تسویه شدگان به شیوه ای قدیمی:
محمدباقر قالیباف از هر زمان دیگری به لحاظ سیاسی ضعیفتر است؛ چه شد که قالیباف در موضع ضعف قرار گرفته است؟ قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با پایداری چه باجهایی داد؟هفتههای اخیر هجمههای سنگینی توسط نیروهای نزدیک به پایداری و سایر جریانهای تندرو به قالیباف وارد شد؛ از ماجرای درخواست اقامت دائم اسحاق قالیباف در کانادا گرفته تا مدیریت مجلس و مطرح شدن نقاط ضعف او، همه و همه دست به دست یکدیگر دادند تا محمدباقر قالیباف را بیش از پیش زیر ضرب ببرند. جریانهای وابسته به علیاکبر رائفیپور و سعید محمد و جریان پشت این دو چهره در اقدامی مشترک، با تمام توان علیه قالیباف فعال شدهاند.از دست دادن سرلیستی، کنار نهادن نیروهای صمیمی با توجیهاتی قدیمی و پذیرش برخی از آرای پایدارچی ها، کمترین امتیاز قالیباف به این گروه بود. هرچند که قالیباف خیلی سریع در اتمسفر سیاسی ایران رشد کرد، اما کم توجهی مفرط وی به تیم سازی تخصصی و گرایش بالای او به محفل گردانی، مجالی برای ریشه دوانی قالیباف بر جای نگذاشت.
نجات کشور از مداخلات تندروها یک الزام شرعی و عقلی است:
بارها و بارها تذکر دادیم که انقلاب باید بشدت مراقب پنج گروه متعصبین و سنت گراهای افراطی، منتفعین و دلال ها ، منافقین چند چهره و ریاکار و معاندین باشد.از بین این پنج گروه از دیدگاه ما در کمتر از پنج سال ، خوارجی بیرون می آیند که روی علی زمان هم تیغ می کشند( تکرار داستان تاریخی صدر اسلام را دنباله گیری می کنند). تئوری سه مرحله ای برای غارت دارند. فشار می آورند، فرصت ها را می گیرند و در نهایت توجیه گری می کنند. این گروه همان هایی هستند که با برهم زدن تعاول سه گانه جمهوریت نظام، اسلامیت و انقلابی گری، فضا را برای تندروی خود مهیا می کنند. این گروه با فقه پویا ، دشمنی آشکار دارند و به اسم بدعت ، آن را بر نمی تابند. ان شاالله که تحلیل های ما نادرست باشد، اما وظیفه شرعی و حرفه ای خود می دانیم که برای تامین منافع ملی مان، هشدار بدهیم.
عدم وحدت نظر در جبهه اصولگرایی:
وحدت جریان اصولگرایی با مسیری که طی میکنند، افسانهای بیش نیست (هرچند که همین نقیصه به گونهای دیگر در جریان اصلاح طلب هم مشاهده شده و خواهد شد). اصول گراها با خط فرمان فعلی، زمانی به سمت وحدت گرایش پیدا میکنند که دو شرط وجود دشمن مشترک و مجاز بودن به ارایه نگاه و اقدام پوپولیستی، پذیرفته شده باشد. جریان اصول گرایی ایران (همانند جریان اصلاح طلب)، متاسفانه فاقد مبانی فکری و منظومه شناختی- تحولی بوده و غالب قیل و قال ها، حول تامین سلیقه و منفعت است (موضوعی که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، بارها درخصوص آن هشدار داده و حساسیت حاکمیت را به مخاطرات پنج گروه سنت گرایان و متعصبین، منفعت طلبها و غارت گرها، منافقین و چند چهرههای ریاکار، نفوذیها و معاندین داخلی و خارجی، جلب کرده است). وقتی یک دستی در نظام مدیریتی و سیاسی مطرح میشود و سایه دشمن مشترک کاهش سافته و پای تحول و اثبات تغییر توسعهای پیش کشیده میشود، عجوج و مجوج اصولگرایی را میتوان به راحتی مشاهده کرد. حضور حداقل چهار لیست اصولگرایی برای انتخابات تهران؟ دوستی بین منتقدین آنهم بدون ایجاد زبان مشترک و تنها برای فراهم سازی فرصت حضور، محفل گرایی سلیقه محور کوتوله پرور برای تامین منافع و گور بابای منافع ملی (به اعضای برخی از لیستها نگاه کنید. گویا بشکل شانسی از لوپ لوپ درامده اند. ما از برند لوپ لوپ برای این مقایسه، عذرخواهی میکنیم)، خجالت بکشید از سن تان. بعضی از شماها واقعا باعث وهن دین، انقلاب و جمهوریت کشور هستند. اف بر حیات بی خیر و زنده بودن تان.ای کاش در دوره جنگ تیر غیبی به برخی از شما اثبات میکرد و حداقل از بار بی تعهدی هایتان میکاست و فشار کمتری به جامعه وارد میکرد و یک اجر معنوی و اخروی هم نصیب شما میشد.
اسامی دم دستی با مصرف صرفا انتخاباتی، اف بر شما :
نظام تحزب در ایران، به دلایلی چند قابلیت فعالیت موثر ندارد. در چنین شرایطی شاهد قطب بندی سیاسی در کشور به دو طیف چپ و راست (بعدها تبدیل به اصلاح طلب و اصول گرا شدند) بودیم. اما در سه دوره اخیر انتخابات، شاهد هستیم که این شیوه فعالیتی نیز رنگ باخته و جای خود را به سرواژه ها، جبههها و کانونها و شوراها و ... داده است. تجمعاتی که در واقعیت عموما در حد یک واژه بیشتر نیستند و صرفا قصد پر کردن میدان بازی سیاسی را دارند. شورای ائتلاف، شریان، شانا و غیره. دعوای اصلی روی شناسنامه سازی برای خود جهت کسب قدرت است و فکر میکنند که این کار برای مردم هم جذابیت دارد؟ وعده میدهیم که ان شاالله در آیندهای نزدیک، دروتان میکنیم. یا با صلاحیت و تعهد خدمت، به میدان سیاست و مدیریت در جمهوری اسلامی ایران گام میگذارید، یا آنقدر هزینه حضور را برایتان بالا میبریم که خودتان فراری شوید و جا را به اهلش بسپارید. ما درباره تهدید حرف نمیزنیم، ما از تکلیف میگوییم. تشکل، گروه، حزب و جمعیتی برای ما ارزش و احترام دارد که عملا در خدمت مردم باشد نه کاسب قدرت با زندگی شبه قارچی و روئیده از چند هفته قبل از انتخابات و ناپیدا تا دوره بعدی. لاله افتخاری عضو شورای ائتلاف میگوید که غیر از شورای وحدت همه گروهها و طیفهای حاضر در جریان اصولگرا با شورای ائتلاف لیست واحد میدهند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری:
خوانش و تحلیل منظومه فکری بعضی از سیاسیون فعال در جامعه ( اهم از خواب زده های شب های انتخابات یا فعال در طول دوره) ما را دچار تاسف می کند که با چه وزنی و کیفیتی مواجه هستیم؟ سید کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری از جریانی خیالی صحبت می کند که توان دو قطبی سازی انتخابات را دارد.آقای سجادی، احتمالا به عمد خود را به تغافل می زند. چرایی اش را از خودش بپرسید. معتقد است که فرانسه هم شورای نگهبان دارد ( ایشان را به خواندن چند واحد حقوق اساسی و حقوق اساسی تطبیقی دعوت می کنیم). سوال اینجاست که مگر ما با فعالیت نمودن شورای نگهبان مخالفتی داریم؟ ما از کم توجهی به تعریف نظارت های قانونی روی عملکرد شورای نگهبان گلایه مندیم. یک کلام که این خاک پاک و دین هدایت کننده،از دست جریانات سیاسی چپ و راست منفعت اندیش محافظه کار کم اطلاع ، رنج ها کشیده است. موضوعی که ان شاالله در آینده نزدیک با دستان سربازان کوچک علی، جمع خواهد شد و افراد به وزن جایگاه می گیرند ،نه به زور و وزنه. سربسته عرض شد، خودشان خوب می دانند موضوع چیست و مخاطب کیست.
افشاگری نماینده نزدیک به قالیباف درباره محکومیت بیژن نوباوه در نامه به محصولی:
مجتبی توانگر، نماینده مجلس از محکومیت نوباوه نماینده پایداری، در دادگاه خبر داد و در نامه ای خطاب به محصولی ، نوشت: چرا نوباوه بهدروغ مدعی شده که در دادگاه تبرئه شده است؟ این دروغگویی چه نسبتی با عضویت در جبهه پایداری و التزام عملی به اسلام دارد؟ اگر نطق پر از تهمت و دروغ ایشان در یک هماهنگی تشکیلاتی صورت گرفته است شما بهعنوان دبیرکل جبهه پایداری که این افراد در لیست تهران منتسب به شما هستند، توضیح دهید که این دست مواردِ غیراخلاقی آیا محلی از اعراب برای شما دارد؟
دبیرکل جبهه پایداری:
صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری گفت: یکی از مشکلاتی که در عالم سیاست وجود دارد، موضوع نفود است و متاسفانه در انقلاب اسلامی نتوانستیم با این موضوع به خوبی مقابله کنیم. یک نمونه همین نفوذ این است که دشمنان به گونه ای عمل میکنند که مسئولین کشور دچار اشتباه محاسباتی شوند. به طور مثال برجام یک اشتباه محاسباتی مسئولین آن دوره بود و ... . خدمت آقای محصولی باید عرض شود که در جمهوری اسلامی نتوانستیم با نفوذ ، نفاق و رانت مقابله کنیم که ان شاالله در گام دوم انقلاب، سربازان کوچک علی ، تا جای ممکن ، ریشه هر سه را خواهند کند . بگو آمین آقای محصولی.