هزینه جنگ ناحق با ایران را باید کل دنیا شریک شوند:
جمهوری اسلامی ایران بنا بر دلایل عدیده از بعد از انقلاب، درگیر شرارت های بی حد و مرز ایالات متحده امریکا و نیروی نیابتی او در منطقه یعنی رژیم صیهونیستی است. سال های سال است که جمهوری اسلامی ، حسن نیت خود را در سطح جهانی ثبات نموده و آخرین مصادیق ان ، حضور در برجام و دور جدید مذاکرات بوده است. زیاده خواهی های بی حد و حضر آمریکا و رفتار غیر دیپلماتیک و قلدر مابانه ترامپ و تهدید مستمر و مستقیم حاکمان و شهروندان ایرانی در کنار تحمیل انواع تحریم ها ، باعث ایجاد شائبه حول ضرب المثل ایرانی چوب و پیاز شده است. لذا ۸۵ میلیون ایرانی از آن مقام عظمای ولایت و رهبری کشور، درخواست می کنیم اجازه اجرای پنج خواسته ملی شامل خروج از مذاکرات، اجازه بستن حقوقی- نظامی تنگه هرمز، خروج از NPT،اجازه ساخت و بهره برداری از سلاح اتمی،تقویت نیروهای مقاومت در منطقه را بدهند. اگر قرار است که گلوی کشور با قلدور مابی آمریکا گرفته شده و جنگ های مستمر بر کشور و امت اسلامی تحمیل شود، کل دنیا باید در پرداخت هزینه این نوع جنگ های ناحق شریک شده و چشنده پیامدهای جانبداری یا سکوت خود باشند.
تفسیری بر بیانات رهبر:
دستیابی به توانمندیهای راهبردی در زمینه چرخه کامل سوخت هستهای و از جمله غنیسازی اورانیوم، جایگاه ژئوپلیتیکی یک کشور را تغییر میدهد. چنین کشوری دیگر قابل تهدید و تحقیر نیست. ایرانِ امروز، با وجود سالها تحریم، نهتنها توانسته به سطحی از دانش برسد که سانتریفیوژهای پیشرفته نسل جدید را بومیسازی کند، بلکه در مسیر تولید سوخت برای نیروگاههای هستهای داخلی، از جمله نیروگاه بوشهر و راکتور تحقیقاتی تهران، گامهای اساسی برداشته است. سؤال اینجاست، چرا آمریکا با غنیسازی اورانیوم در ایران مخالف است؟! تجربه چند دهه اخیر نشان داده که مسئله اصلی غرب با ایران، سلاح هستهای نیست. دولت آمریکا و همچنین تروئیکای اروپا (انگلیس، فرانسه و آلمان) بارها مدعی شدهاند که «ما نگران دستیابی ایران به سلاح هستهای هستیم». این دولتها به خوبی میدانند که ایران دانش فنی برای دستیابی به سلاح هستهای را دارد اما به دلایل شرعی و انسانی، هیچگاه به سمت تولید سلاح هستهای نخواهد رفت.
ماموریت به نهادهای امنیتی و قضایی:
درپی حادثه دردناک آتشسوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی ضمن تسلیت به خانوادههای مصیبتزده، مسئولان امنیتی و قضائی را موظف کردند که هرگونه سهلانگاری یا تعمّد در این حادثه را بهطور کامل بررسی و کشف کرده و بر طبق مقررات پیگیری نمایند.
دیدار رمضانی با مسئولان:
بعضی از دولتهای قلدر اصرار به مذاکره میکنند، اما مذاکره آنها برای حل مسائل نیست برای تحکم است. اسم مذاکره را تکرار میکنند تا در افکار عمومی فشاری ایجاد کنند که بله طرف برای مذاکره حاضر است و چرا شما حاضر نیستید؟ هدف آنها این است که مذاکره کنیم تا آنچه را که میخواهیم به طرف مذاکره که آن طرف میز نشسته تحمیل کنیم اگر قبول کرد که چه بهتر اگر قبول نکرد جنجال راه بندازیم که اینها از میز مذاکره فاصله گرفتند یا از پای میز بلند شدند. مذاکره برای آنها راهی و مسیری برای طرح توقعات جدید است. فقط مسئله هستهای نیست که حالا راجع به مسائل هستهای صحبت کنند، توقعات جدیدی را مطرح میکنند که این توقعات جدید از طرف ایران قطعاً برآورده نخواهد شد. راجع به امکان دفاعی کشور، راجع به تواناییهای بینالمللی کشور، فلان کار را نکنید فلان فرد رو نبینید فلان چیز را تولید نکنید یا برد موشک شما از فلان قدر بیشتر نشود. مگر کسی میتواند این مسائل را قبول کند؟
پیام هایی که ابلاغ شد:
محمدشیاع سودانی، نخستوزیر عراق، روز چهارشنبه به تهران میآید تا به گفته سفیر ایران در بغداد در مورد مسائل دوجانبه، تحولات منطقه و بینالملل بهخصوص مسائل سوریه رایزنی شود. بازه زمانی این سفر یک ماه پس از سقوط بشار اسد در سوریه، گمانهزنیها درخصوص اهداف و ماموریت سفر نخستوزیر شیعه عراق به تهران را محور خبرها و تحلیلهای رسانهای قرار دادهاند. نخست وزیر عراق، بعد از ظهر امروز چهارشنبه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با قدردانی از اقدامات خوب آقای السودانی در جهت آبادانی و امنیت گفتند: عراق هر مقدار که آبادتر و همراه با امنیت بیشتر باشد به نفع جمهوری اسلامی ایران نیز خواهد بود.همزمان برخی منابع عراقی اظهار کردند پروندههایی که سودانی در تهران مورد بحث قرار میدهد شامل تلاشهایی برای نزدیک کردن دیدگاهها میان دولت انتقالی سوریه و ایران و فشارهای آمریکا برای برچیدن گروههای مسلح عراقی و بدهیهای عراق به ایران و ازسرگیری انتقال گاز ایران به نیروگاههای برق عراق است.سفر سودانی به ایران از حیث آینده حشدالشعبی اهمیت بسزایی دارد. در این زمینه السودانی در شرایط پیچیدهای قرار دارد، یا باید در برابر فشارهای خارجی مقاومت کند یا برای رویارویی با تنشهای داخلی آماده شود.
دیدار مردم قم با رهبر:
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم، در دیدار هزاران نفر از مردم این شهر، ۴۶سال محاسبات و سیاستهای غلط آمریكا در قبال ملت ایران را استمرار همان خطای محاسباتی آمریكاییها در تحلیل قیام تاریخی۱۹ دی خواندند و با اشاره به ضرورت درسآموزی از قیام ۱۹ دی، تلاش «بیوقفه، پرحجم و مؤثر» رسانهها و فعالان مجازی برای «پاره كردن پرده توهم اقتدار دشمن و مصونیت بخشی به افكار عمومی» و تمركز كامل مسئولان بر منافع ملت و كشور در هر تصمیم و اقدام اقتصادی و فرهنگی را نیازهای جدی امروز برشمردند و گفتند: همه باید با امید و تلاش روزافزون، به حركت ملی به سمت تحقق اهداف اقتصادی و غیر اقتصادی ادامه دهیم.
تبیین تحولات منطقه توسط رهبر انقلاب:
رهبر معظم انقلاب اسلامی اهداف مهاجمانی را که از شمال و جنوب دنبال تصرف سرزمینهای سوریه هستند، متفاوت خواندند و افزودند،نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاد، در اتاق فرمان آمریکا و اسرائیل طراحی شده است و عامل اصلی آن در آنجاست. در این میان آمریکا دنبال محکم کردن جای پای خود است اما زمان نشان خواهد داد که هیچ یک، به اهداف خود نمیرسند و بدون شک مناطق تصرفشده سوریه بدست جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد.در این بین ، یک عدهای البته همت شان این است که تو دل مردم را خالی کنند. این نباید اتفاق بیفتد.در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن تو دل مردم باشد، این جرم است. باید دنبال بشود.
محمدکاظم تقوی:
ارايه و اجراي انديشه و برنامه حكومتي امام خمینی روي سياست گام به گام استوار بود و نبایدبا سطحی نگری های احتمالی اقدام به نادیده انگاری جریان تکاملی اندیشه ورزی و اقدام ایشان نمود. موضوعی که کم توجهی بدان می تواند بعنوان آفتی در نظام جمهوری اسلامی ایران قلمداد گردیده و حتی سبب ایجاد انواع جریان های انحرافی گردد. قرائت های خاص آیت الله مصباح از برخی فرمایشات و اقدامات امام بستر ساز بوجود آمدن جریاناتی خاص در نظام های امنیتی و قضایی کشور شد. قرائت های خاص در دولت اول آقای محمود احمدی نژاد و منظومه فکری برخی از افراد در ابتدای دولت سیزدهم آقای رئیسی نیز ، نمونه هایی از پیامدهای نگاه غیر فراگیر به سیر تکاملی بیانات و اقدامات حضرت امام توسط مدیران اجرایی یا سیاستمداران و افراد تاثیرگذار ، می تواند تلقی شود.جریان تکاملی اندیشه و عمل حضرت امام در برداشتی، می تواند به پنج گام تقسیم بندی شود. نخستين گام امام خميني نفي سلطنت و طرح حكومت اسلامي در نجف بوده است. گام دوم: طرح جمهوري اسلامي در پاريس،گام سوم: طرح مساله زمان و مكان و تشخيص مصلحت، گام چهارم: طرح ولايت مطلقه، گام پنجم: بازنگري و راه بازنگري قانون اساسي. اندیشه ورزی و تعمق در سنت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از منظر مطالعه آثار، سیره و روش امام خمینی در تاسیس نظام و یک دهه اداره کشور توسط ایشان،می تواند راهی برای برون رفت از برخی آسیب های وضع موجود و حرکتی هدفمندتر به سوی آینده ای روشن ، قلمداد گردد.محمدکاظم تقوی در یادداشت زیر به دو مطلب در رابطه با مسئله «حکومت اسلامی» در اندیشه امام خمینی ،پرداخته است.
رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. این در حالی است که برخی از صداها ( خصوصا رسانه های معاند) قصد بزرگ جلوه دادن این حمله را داشتند و در مقابل هم،برخی از سیاسیون با کم تدبیری، غلو و بعضا تحلیل های نادرست، قصد کم رنگ کردن نتایج و پیامدهای این حمله را داشتند. بنظر می رسد که تاکیدات مقام معظم رهبر در این خصوص، کاملا بجا و شایسته بوده است.
در کنار مجاهدان و مبارزان بااخلاص خواهیم ماند:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملتهای مسلمان و جوانان غیور منطقه با تجلیل از مجاهد قهرمان، فرمانده «یحیی السنوار» تأکید کردند: جبهه مقاومت همانگونه که قبلاً با شهادت برجستگان خود از پیشروی باز نماند، با شهادت سنوار هم کمترین توقفی نخواهد داشت باذنالله. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
پیام مهم رهبر انقلاب:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان پیام مهمی صادر کردند.
پیام رهبر به ملت و دولت عراق:
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی خطاب به ملت و دولت عراق فرمودند: شما با رفتار و عمل خویش، کرامت اسلامی و مهمان نوازی خوب عربی را نشان دادید. همه اینها نشان از محبت سید الشهدا (سلام الله علیه) است.مسعود پزشکیان رئیسجمهور اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه/ ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳) لوح و متن عربی این پیام را در جریان سفر به کشور عراق به نخست وزیر این کشور اهداء کرد.
با حضور رهبر:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دانشگاه تهران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه مجاهد برجسته مقاومت فلسطینی و محافظ ایشان، اقامه نماز کردند.
پس از اعطای حکم تنفیذ به مسعود پزشکیان:
رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب، هفت توصیه مهم خطاب به رئیس جمهور، دولت و مسئولان بخشهای مختلف بیان کردند.استفاده از ظرفیت افراد صاحب فکر و ابتکار ، اهمیت کار جهادی و توجه به کار جهادی ،ضرورت تعامل ارکان کشور ، رعایت اولویت ها ، عدم اعتنا به وسوسههای دوقطبیسازی ، قدرشناسی مسئولان و مجریان کشور از توان داخلی و تکیه به آن ، برخورد فعال(اثرگذار) و غیر منفعل در مواجهه با مسائل سیاست خارجی .
مجلس دوازدهم:
رئیس و نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، صبح روز (یکشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
اولین دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر :
رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز یکشنبه در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس به تبیین ۸ نکته مهم پرداختند: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیتهای نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانونگذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیأت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیس جمهور منتخب و مجلس، کابینهای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را به پیش ببرد.
پیام رهبر به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
رهبر انقلاب: به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
روز خوب ایران:
رهبر انقلاب اسلامی در اولین دقایق آغاز رأیگیری دور دوم چهاردهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه پانزدهم تیرماه ۱۴۰۳، با حضور در محل صندوق سیار ۱۱۰ در حسینیه امام خمینی (رحمهالله)، رأی خود را به صندوق انداختند.
گمانه زنی های نابجا:
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دقایق اولیه آغاز رأی گیری برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حسینیه امام خیمنی رأی خود را به صندوق انداختند. برخی از رسانه های معاند با بزرگ کردن تصاویر ، مدعی شدند که رهبر انقلاب به آقای قالیباف رای داده اند.مهدی فضائلی در حساب کاربری خود شبکه اجتماعی ایکس نوشت:رهبر انقلاب همواره بر مخفی بودن رأی خود تأکید داشتهاند. آنها که سعی میکنند به هر طریق و به هر شیوه ممکن، رأی و نظری را به رهبری نسبت دهند، بیتردید مرتکب یک کار غیراخلاقی و بلکه غیرقانونی میشوند.
در حسینیه امام خمینی (ره)؛
در دیدار مردمی رهبر انقلاب با هم وطنان هفت استان کشور، رهبر انقلاب ضمن تبیین جایگاه امامت و ولایت در مختصات جامعه اسلامی ، به بحث انتخابات پیش روی ، اشاراتی داشتند و مشارکت حداکثری همراه با انتخاب اصلح را مورد تاکید قرار دادند. ایشان در پایان دو توصیه خطاب به مردم و خطاب به نامزدها نمودند. در توصیه خطاب به مردم، ابعاد شعار «ایران قوی و سرافراز» مورد تحلیل قرار گفت و در توصیه به نامزدها،از آنها خواستند با خداوند عهد کنند که در صورت کسب مسئولیت، اطرافیان و کارگزاران خود را از کسانی انتخاب نکنند که ذرهای با انقلاب اسلامی زاویه دارند.