پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
وزارت ارتباطات در مورد محدودیت یا رفع آن‌ها تصمیم‌گیر نبوده
عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات در پیام تبریک نوروز ۱۴۰۲ اعلام کرد: در سالی که گذشت اتفاقاتی رخ داد که شاید برخی از مردم عزیزمان را از این وزارتخانه دلگیر کرده باشد، اما وزارت ارتباطات در مورد محدودیت یا رفع آن‌ها تصمیم‌گیر نبوده است و ما تلاش کردیم با تقویت پلتفرم‌های بومی امورات مردم مختل نشود.
بهمن خودرو و بیشترین تخلف فروش خارج از ضابطه بررسی کنید، سهامدار حامی این خودروساز کدام ارگان است؟
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه گزارش تخلف خودروسازان در فروش بدون ضابطه خودرو به رییس جمهور جمهور ارائه شده است، گفت: بیشترین تخلف مربوط به شرکت بهمن موتور بوده است.
رمزگشایی از لغو مزایده واگذاری سهام NPC در هلدینگ خلیج فارس؛ پای چه کسانی درمیان است؟
مزایده ۶.۲ درصدی سهام شرکت ملی صنایع پتروشیمی در هلدینگ خلیج فارس که قرار بود روز گذشته برگزار گردد؛ در نهایت به دستور سازمان خصوصی سازی متوقف شد. در کنار تمام دلایلی که برای این موضوع بیان شده است، اما دلیلی بدبینانه نیز مطرح است و آن دست‌هایی پشت پرده برای جلوگیری از برگزاری این مزایده و عدم اختصاص یک صندلی از هلدینگ خلیج فارس به تاپیکوست.
فرسودگی بالغ بر 35 درصد خودروهای کشور و پارادوکس آلودگی هوا ، مصرف سوخت غیرقابل توجیه و مرگ و میر ناشی از تصادفات و مافیای سیری ناپذیر + سزخط مافیا مشخص است ،اراده برخورد کجاست؟
رئیس پلیس می گوید که بالغ بر 35 درصد خودروهای کشور فرسوده هستند. این حجم خودروی فرسوده، بسترساز اشدید آلودگی هوا شده و تلفات بالای مرگ و میر جاده ای ناشی از تصادفات را از طرف ذیگر رقم می زند. بحث سوخت و استهلا ک هم جای خود دارد. این در حالی است که مافیای داخلی خودرو با اشتهایی سیری ناپذیر ، این کالای مصرفی بادوام را تبدیل به کالایی سرمایه ای کرده و جیب کثیف خیلی از افراد و نهادهای لجن صفت دلال منش در حال پر شدن است. شرایطی که امکان تعویض و حتی تعمییر خودرو را از خیلی از خانوارها سلب کرده است.لعنت بینانسلی بر وجود مسببان چنین کثافت کاری هایی باد.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
دیگه چه اتفاقی باید بیفته که مدیرعامل برکنار بشه؟
درپالایشگاه تبریز سنگ روی سنگ بند است؟ توقف تولید برای چیست؟
پالایشگاه تبریز که از ۱۰ روز پیش تاکنون به علت خرید کاتالیست نامرغوب و ایجاد خسارت به اینترنال‌های راکتور CCR با توقف تولید مواجه است اینبار نیز گویا با خرید مواد اولیه نامطلوب، بخشی از تولیدات روغن موتور مورد مصرف در خودرو‌های سنگین این پالایشگاه به دلیل نداشتن کیفیت لازم عودت و مرجوع شده‌اند؛ که همین امر منجر به خالی کردن روغن‌های نامرغوب از گالن‌های ۲۰ لیتری به مخازن مربوطه جهت بازیافت و به ادعای مسوول مربوطه که البته در هاله‌ای از ابهام است تبدیل آن‌ها به نوع دیگری از روغن جهت مصارف داخلی پالایشگاه شده است.
ماجرای امضای قرارداد با یک صرافی گمنام در پتروشیمی شیراز؛ ۹۶۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان در هوا
یک انتصاب غلط در پتروشیمی شیراز آنزمان که همگان بر عدم انتصاب مدیرعامل سابق این پتروشیمی تاکید می‌کردند تنها در یک فقره منجر به ازدست رفتن۸۰ میلیون درهم پول این شرکت معادل ۹۶۰ میلیارد تومان از ۱۴۰ میلیون درهم رقم کل شده و مشخص نیست چه زمانی مدیران این مجموعه موفق به بازگرداندن آن به کشور شوند! در نهایت تنها این موضوع به یک نکته ختم می‌شود اینکه یک انتخاب اشتباه از سوی وزارت دفاع در این پتروشیمی لطمات جبران ناپذیری را به اقتصاد کشور وارد ساخته که امروز بیش از هر شخص دیگری مسوولان مربوطه که زیربار این انتصاب رفته‌اند باید پاسخگوی آن باشند نه شخصی که امروز در زندان است؛ چراکه قطعا کارشناسان انتصاب غلط دراین پتروشیمی را دلیل اتفاقات امروز می‌دانند!
خط و نشان سازمان بازرسی برای شرکت‌های هواپیمایی
با توجه به در پیش بودن سفر‌های نوروزی، سازمان بازرسی کل کشور در راستای رعایت حقوق عامه در نامه‌ای هشداری به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار اعمال نظارت بیشتر بر فروش بلیت به نرخ‌های اعلامی شد.
امضای قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های جدید نفتی با شرکـت‌های چینی
جواد اوجی وزیر نفت گفت: پروژه‌های مختلفی با چینی‌ها تعریف کرده‌ایم و در این زمینه قرارداد‌ها و توافق‌نامه‌های خوبی با شرکت‌های بزرگ چینی داشته‌ایم که در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.
دهن‌کجی ایرلاین‌ها به بخشنامه‌های سازمان هواپیمایی؛
فروش
درحالی سازمان هواپیمایی از ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما خبر داده که برخی ایرلاین‌ها بی‌توجه به این بخشنامه همچنان بلیت پروازهای خود را با پکیج‌های اجباری به فروش می‌رسانند.
ورود مجلس به تخفیف خوراک پالایشگاه‌های کوچک و برخی تخلفات این حوزه
عضو کمیسیون انرژی با اشاره به سوءاستفاده برخی مینی ریفاینری ها از تخفیف قیمت خوراک گفت: کمیسیون انرژی با ورود به این پرونده، اجازه نمی دهد روند موجود ادامه یابد.
در گفتگو با رئیس اتحادیه قالیشویان تهران؛
تاکید مجدد بر روی نرخ مصوب قالیشویی در سال 1401 + هشدار تعزیراتی
حجت محمدی کمسرخ گفت: تقاضا نسبت به سال گذشته کاهش داشته و البته بهتر بگوییم حجم کار کمتر شده است. شستشوی اعلاء درجه یک فرش ماشینی جدید متری ۳۰ هزار تومان است. فرش های قدیمی و تراکم پایین متری ۲۲۲۰۰ هزار تومان تعیین شده و البته این هزینه غیر از بسته بندی، کاور و حمل و نقل است.
از خبر تنش در جلسه تا منع ورود خبرنگاران برای مصاحبه؛
یک جلسه و چند روایت؛ نشست وزیر راه با شرکت‌های هواپیمایی‎‎
در پی پخش گلایه‌های مردم از کمبود بلیت هواپیما و گران فروشی برخی آژانس‌ها و شرکت‌های هواپیمایی در رسانه ملی، مهرداد بذرپاش‏، وزیر راه و شهرسازی، ۱۶ اسفند ساعت ۱۶ با مدیران شرکت‌های هواپیمایی جلسه‌ای را با هدف ساماندهی بازار و بررسی مشکلات مردمی برگزار کرد. جلسه‌ای که قرار بود نتایج آن از سوی وزیر راه و شهرسازی رسانه‌ای و در بخش‌های مختلف خبری منتشر شود. اما سوال اینجاست که بین وزیر راه با شرکت‌های هواپیمایی چه گذشت که خبرنگاران ممنوع الورود شدند.
جریمه ۱۸ میلیارد دلاری در انتظار پاکستان به دلیل عدم واردات گاز ایران
سید حسین طارق معاون وزیر نفت پاکستان هشدار داد این کشور به دلیل عدم اجرای تعهد خود در مورد واردات گاز ایران( قرارداد شرکت دولتی گاز پاکستان و شرکت گاز ایران در سال 2009 ) با خطر جریمه ۱۸ میلیارد دلاری مواجه است.
افزایش دو برابری مصرف انرژی سیمانی ها تا 20 سال آینده و 55 درصد کاهش با اعمال بهره وری
توجه به بهینه‌سازی مصرف سوخت از اصلی‌ترین وظایف دولت‌ها محسوب می‌شود، زیرا بهینه‌سازی اقدامی فرا وزارتخانه‌ای بوده و ایجاد سازوکار برای آن، به وسیله‌ یک وزارت‌خانه به تنهایی صورت نخواهد پذیرفت. در ادامه پرونده‌ بهینه‌سازی مصرف سوخت به مصارف و پتانسیل‌های صرفه‌جویی در بخش صنعت سیمان کشور پرداخته می‌شود. صنعتی که در صورت کم توجهی به بحث بهینه سازی انرژی تا ده سال آینده، نمی تواند روی پای خود بایستد.
داستان واردات ماشین آلات دست دوم تولید کفش و خرید مواد اولیه با ارز نیمایی و فروش به دلار آزاد
یک واردکننده و توزیع کننده مواد اولیه کیف و کفش با بیان اینکه برخی ماشین آلاتی که در حال حاضر در ایران استفاده می‌شود، ۲۵ تا ۴۷ سال عمر دارند، در حالی که متوسط استفاده آن‌ها در دنیا پنج سال است، گفت: بعد از چند ماه پیگیری برای واردات ماشین آلات دست دوم برای کفش این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است.
روس‌ها در چارچوب یک قرارداد ۴۵۰ میلیون دلاری از سایپا خودرو می‌خرند
قرارداد صادرات ۴۵ هزار دستگاه خودرو ساخت سایپا به روسیه در حضور علیرضا پیمان پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت به امضای مدیرعامل سایپا و طرف‌های روس رسید.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
مخالفت نمایندگان با تقاضای تحقیق و تفحص از کارخانه سیمان کردستان؟
نمایندگان مردم در خانه ملت با تقاضای تحقیق و تفحص از کارخانه سیمان کردستان موافقت نکردند.
بهره برداری از خط آهن رشت_ کاسپین به خرداد ۱۴۰۲ موکول شد
عملیات اجرایی پروژه راه آهن رشت - کاسپین در سال ۱۳۸۵ کلید خورد، اما تا سال ۱۳۹۸ فقط ۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و عمده کار آن از سال ۹۸ از محل اعتبارات عمرانی ملی آغاز شده است. حسین هاتف پیمانکار این پروژه می‌گوید: ایستگاه آخر این خط آهن در صورت تأمین اعتبار، خرداد سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
نظرات منتشره: ۳ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
گلایه مدیرعامل ایران‌خودرو از درخواست خارج از ضوابط صداوسیما برای دریافت خودرو+ تکذیب صداسیما
خطیبی، مدیرعامل ایران خودرو با گلایه از صداو‌سیما گفت: اگر اختصاص خودرو به سازمان‌ها تخلف است چرا سازمان صدا وسیما نامه زده و درخواست خودرو کرده است. این در حالی است که روابط عمومی سازمان صداوسیما در اطلاعیه‌ای، مطالب مطرح شده در این خصوص را تکذیب کرد. در این بیانیه آمده است: «رئیس سازمان صداوسیما چند ماه پیش، پس از اطلاع از نامه‌نگاری یکی از بخش‌های سازمان با یک مجموعه خودروساز برای دریافت خودرو، ضمن صدور دستور توقف این روند، جلوی پیگیری نامه را گرفته و تذکر لازم را داد و در نتیجه کلیه فرآیند‌های اداری در این خصوص همان زمان کاملا متوقف شد.»
امیر خواجه فرد در خصوص توانایی ساخت ۱۰ نوع موتور در صنعت هوایی تعارف می کند یا راست می گوید؟ مطالبه گر هستیم
به فرمایشات امیر خواجه فرد در بحث توانمندی‌های نظامی کاری نداریم. بدلیل کم اطلاعی، قضاوتی هم نمی‌کنیم. اما در بحث هواپیمای مسافربری و ترابری، ایشان مدعی وجود توانمندی برای تولید حداقل دخ نوع موتور هستند. اگر این موتور‌ها برای کشور کاربرد دارند، بسم الله. بالغ بر ۳۵۰ هواپیمای زمین گیر شده داریم. برنامه امیر خواجه فرد برای احیای ظرفیت و بازسازی این حجم ناوگان زمین گیر شده چیست؟ خواهشمندیم از ای. تی. آر ۷۲ بعنوان هواپیما‌های سبک، شروع کنید. اگر هم فرمایشات ایشان با، اما و اگ و شرط آشکار و پنهان همراه هست، مشفقانه درخواست می‌کنیم، من بعد افکار عمومی را با مشتی مثلا صحبت‌های امید آفرین، مشغول نکنند. کشور عملگرایی واقعی نیاز دارد نه شعار درمانی و لاپوشانی و ادعا. صراحت گفتار ما، ان شاالله حمل بر جسارت نشده باشد.
اینترنت گران ایرانی،کاهش ۵۰ درصدی ترافیک کلودفلر در ایران و بی صاحب بودن بعضی حوزه ها؟!
ضرب المثل ایرانی وقت خوردن قلچماق و وقت کار کردن چلاق را همه شنیده ایم. اشاره به تنبلی بعضی از افراد دارد. اما بنظر می‌رسد که این ضرب المثل کارکرد‌های دیگری هم می‌تواند داشته باشد. وقت گرفتن تمدید ماهیانه پول اینترنت، سر و دست می‌شکنند و در زمان پاسخگویی و رفع مشکل، هیچ کس پاسخگو نبوده و مسئولیت نمی‌پذیرد. لعنت خدا بر منافقین، ضد انقلاب‌های جدید و منتفعینی که قصد سو استفاده از انقلاب اسلامی ایران را دارند. شما فحش رو بنداز، اهلش خوب می‌دونن مقصود کیه. سربسته عرض شد.
جایگاه ایران در رتبه بندی جهانی اینترنت، باز هم سقوط کرد؟!
جایگاه ایران در رده‌بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل با یک پله سقوط ۵۶ و در رده بندی اینترنت ثابت با ۲ پله سقوط رده ۱۴۶ ثبت شده است. طبق جدیدترین گزارش اسپید تست جایگاه ایران در کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل با یک پله سقوط مشخص شده است.
پشت‌پرده مشارکت وزارت نفت با پالایشگاه‌ها؛
ماجرای ارزان‌فروشی خوراک به شرکت‌های خصوصی چیست؟
برخی اخبار از ارائه تخفیف‌های ویژه شرکت ملی نفت به پالایشگاه‌های کوچک «مینی‌ریفاینری‌ها» در قبال فروش خوراک حکایت دارند. این در حالی است که خریداران سنتی خوراک شرکت ملی نفت متحمل ضرر شده‌اند. در همین زمینه احمد معروف‌خانی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، به تجارت‌نیوز گفت: تخفیف عنوان‌شده در واقع اختلاف قیمت میعانات گازی شیرین در بازار‌های بین‌المللی با میعانات گازی ترش است.
اولین پرواز هواپیمای ایران ۱۴۰ تا پایان سال! با کدام زیرساخت؟
اخیرا محمد محمدی‌بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، از ماموریت مپنا برای ساخت موتور هواپیما خبر داده است؛ موضوعی که به عقیده بسیاری از کارشناسان تجربه و تکنولوژی ساخت آن در ایران وجود ندارد و حتی با توجه به نداشتن صرفه اقتصادی ورود ایران به این حوزه منطقی نیست. با این حال مسئولان ناوگان هوایی به اولین پرواز هواپیمای ایران ۱۴۰ تا پایان سال تاکید دارند.
یادداشت و دیدگاه ها
مصرف‌کنندگان خودرو از چه حقوقی برخوردارند؟
زورگویی خودروسازان یا کم اطلاعی مردم؟
تله روسی برای بازار‌های گازی ایران
مشتریان انرژی ایران در دست روسیه؛
نفوذ به قلعه تخلفات معدنی
چالش‌های بکارگیری مسئول فنی؛
فاجعه ای جدید با ابلاغ قانون «مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق» توسط رئیس جمهور + متن قانون
پیامدهای اجرای قانون و دنیایی جدید برای رانت ، فساد و ابهام؛
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
دبیر انجمن قطعه‌سازان: گیج شده‌ایم به کدام ساز برقصیم؟
اظهارنظرات ضد و نقیض درباره عرضه خودرو در بورس کالا؛
نقد و بررسی
سراب صادرات گاز
دکتر هاشم اورعی:
وبلاگستان
خواندنیها -دانستنیها
نظرسنجی در شعار سال
تا چه حدی از عملکرد وزارت صنعت،معدن و تجارت، راضی هستید؟
هیچ
کم
متوسط
زیاد
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها
ICT،های،بیو،نانو،تجهییزات
اصناف،اتحادیه،تشکل ها
ابنیه،راه،خودرو،حمل و نقل
نفت،انرژی،برق