پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
چوب خط پر بیمه‌ها در قبال داروخانه‌ها:
گرفتن وام ۱۸ درصد برای فروش شیرخشک با سود زیر ۱۰ درصد!
در شرایطی که انباشت بدهی‌ بیمه‌ها به داروخانه ها در خصوص طرح دارویار و شیرخشک آنها را با مشکل جدی نقدینگی روبرو کرده وعده مسئولان هم چیزی شبیه وعده سر خرمن شده است.دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: برخی داروخانه‌ها به خاطر مسائل مالی و مطالباتی که دارند قادر به عرضه شیرخشک نیستند چون باید این کالا را به صورت نقدی از شرکت‌های توزیع بخرند، سپس با حدود نصف قیمت به مشتری بفروشند و برای مابه‌التفاوت این عدد که بر عهده بیمه سلامت است، ماه‌ها انتظار بکشند. برخی داروخانه‌ها برای تامین شیرخشک اقدام به گرفتن وام ۱۸ درصد می‌کنند درحالی‌که کل سود این محصول زیر ۱۰ درصد است
هشدار درباره شیوع بیماری بومی «فاسیولیازیس» (اثر انگل «فاسیولا») در گیلان در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ + توضیح درباره زنجیره انتقال چهار حلقه‌ای بیماری
دکتر محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه در آستانه ماه رمضان و تعطیلات نوروزی هستیم، از مردم خواست حتما سبزیجات را قبل از مصرف ضدعفونی و گندزدایی کنند و تاکید نمود که موقع پاک کردن سبزیجات محلی حتما از دستکش استفاده شود.علت این هشدارها و تاکیدات، پیشگیری از بیماری بومی «فاسیولیازیس»( اثر انگل «فاسیولا») است که طی چند هفته اخیر شاهد موارد اندکی از ابتلا بودیم. این بیماری طی چهار مرحله به انسان می رسد. منشا اولیه آن نشخوارکنندگان حلال گوشت بوده، حلقه دوم، ورود انگل به محیط زیست است.در حلقه سوم، انگل وارد بدن نوعی خلزون شده و در نهایت بدلیل تماس حلزون با سبزیجات تازه و استفاده انسان از این سبزیجات، وارد بدن انسان می شود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
درخواست تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد از بانک مرکزی و مجلس:
نیاز تولیدکنندگان شیرخشک به فرصتی ۸ ماهه برای پرداخت مابه‌التفاوت ارز
انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد در نامه‌ هایی به رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خواستار فرصت ۸ ماهه جهت تسویه حساب مابه‌التفاوت نرخ ارز برای مواد اولیه و پیش‌بینی اعتبار ریالی یا تسهیلات برای شیرخشک اطفال در بودجه ۱۴۰۳ شدند.در پایان این دو نامه ،انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد هشدار داد که در صورت عدم اتخاذ تصمیمات و راهکارهای مناسب و فوری در حال معضل صدرالاشاره، استمرار اولیه شیرخشک اطفال در داخل کشور مجددا با چالش جدیدی مواجه خواهد شد.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
بیماری‌های تنفسی محدود به آنفلوانزا نشده و کرونای JN.۱ هنوز رسما ثبت نگردیده است + گوسفند را کجا قربانی کنیم جناب وزیر بهداشت، بالاخره مجموعه وزارت بهداشت ، ثابت کرد، حرف زدن هم بلدند
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در دو نوبت (اولی در اواخر پائیز برای فراگیری بیماری‌های تنفسی در بین دانش آموران و مرتبه دوم در چند هفته پیش برای همه گیری بیماری‌های تنفسی در کل جامعه) به بی تفاوتی بخش‌های مربوطه در وزارت بهداشت و درمان معترض گردید. گویا برعکس تصور ما، گوش‌های شنوایی هم در این سیستم حضور دارند که پاسخگو به مطالبه گری‌ها باشند. حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کمیته‌ای در خصوص بیماری‌های تنفسی در وزارت بهداشت تشکیل شده و درباره میزان ابتلا به آنفلوانزا و کووید گزارش می‌دهد؛ بیان داشت که، در ارتباط با سویه "JN.۱" کرونا هنوز به طور رسمی موردی در کشور ثبت نشده است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
رایگان شدن هزینه ۲۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی  و عدم وجود صف انتظار برای کاشت
دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت با اعلام صفر شدن صف انتظار کاشت حلزون شنوایی و ریشه‌کنی کم شنوایی عمیق کودکان نیازمند کاشت حلزون شنوایی، از کاشت رایگان حدود ۲۰۰۰ حلزون شنوایی در کودکان ناشنوا برای نخستین بار در کشور خبر داد. از آنجا که عمل کاشت حلزون حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشت خانواده‌های زیادی توان پرداخت هزینه‌ها را نداشتند و سال‌ها در انتظار نوبت عمل می‌ماندند. از دست‌دادن سن طلایی کاشت یعنی صفر تا ۴ سالگی نیز باعث می‌شد کودک ناشنوا در مهارت‌های ارتباطی دیگر نیز دچار مشکل شود.با دستور وزیر بهداشت قرار شد که عمل‌های کاشت حلزون به‌صورت رایگان انجام شده و صف انتظار به صفر رسانده شود. همچنین علاوه بر تامین رایگان پروتز حلزون شنوایی، سایر هزینه‌های کاشت مثل هزینۀ هتلینگ بیمارستانی، هزینۀ حق‌العمل تیم جراحی و هزینۀ جلسات توانبخشی در سال اول بعد از عمل کاشت را هم خود وزارت بهداشت عهده‌دار شد؛ یعنی مردم عملا از پرداخت هرگونه هزینه‌ای معاف شوند. خبر خوبی که جای تقدیر و تشکر از بانیان این طرح را دارد.
قوی‌ترین بخش سلامت در منطقه را در اختیار داریم + ببخشید جناب وزیر، از جیب چه کسی؟
عین الهی وزیر بهداشت و درمان در مراسم چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، بجای بیان واقعیات ، دردها و مشکلات بخش بهداشت و درمان کشور و حتی امیدآفرینی برای مردم با همدردی های احتمالی، از قوی ترین بخش سلامت در منطقه صحبت می کند؟ جناب عین الهی ،مردم تورم را به عدد و رقم نمی فهمند بلکه با قیمت تخم مرغ سر سفره نهار و شام ، ارزیابی می کنند. اطلاع دارید، چند درصد هزینه دارو و درمان توسط مردم در حال پرداخت بوده و عملا ، سازمان تامین اجتماعی و بیمه ها، به سطوحی از بی کفایتی رسیده اند؟ اطلاع دارید چند درصد مردم بدلیل هزینه های دارو و درمان، قید درمان را زده و به خود درمانی مشغول شده اند؟ صحبت از امار و ارقام گل درشت، دردی از دردهای جامعه را کاهش نمی دهد. ای کاش در این نوع سخنرانی ها ، اقدام به همدردی کنید یا راوی خبری خوب برای مردم باشید. چیزی از شما کم نمی شود، اما امیدهای زیادی در دل های مردم ایجاد می گردد. دیدار در حرم مطهر امام رضا در ایام نوروز را یادتان هست، چند سال پیش و بشکل مستقیم خدمت تان عرض کرده بودیم که بدرد این کار نمی خورید، اما باور نداشتید.
تاکید دیوان محاسبات بر اجرای کامل طرح نسخه الکترونیک + کارشناسان نظارتی چه گفتند؟
علی کامیار دادستان دیوان محاسبات در جلسه «بررسی عملکرد سازمان بیمه سلامت ایران» بیان داشت که الکترونیکی کردن نسخه های پزشکان از مواردی بود که برکات زیادی را به همراه داشت اما لازم است با هدفگذاری زمانی تا تحقق کامل و صددرصدی این طرح، آن را پیگیری کرد.باید بررسی شود که چرا علیرغم اختصاص ارز دولتی به اقلام دارویی، هنوز مشکل کمبود دارو در کشور خودنمایی می کند.مبنای بودجه ریزی باید متناسب با واقعیات و نیازسنجی باشد، چراکه در غیراینصورت، مشکلات بسیاری بر سر راه تحقق آن حادث خواهد شد.
مهار آتش در بیمارستان گاندی بدون فوتی + ماجرای ۵ اخطار ناایمنی بیمارستان گاندی و جزئیات مهار آتش
حوالی ساعت ۱۹ امشب حادثه آتش سوزی در بیمارستان گاندی در خیابان ولیعصر به سامانه تلفنی ۱۲۵ اعلام و آتش نشانان از ده ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. قدرت الله محمدی رئیس سازمان آتش نشانی از مهار کامل آتش بیمارستان گاندی بعد از دو ساعت تلاش بی وقفه و بدون کشته خبر داد.در پی وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی تهران، با دستور علی صالحی دادستان تهران، یکی از معاونین دادستان تهران و بازپرس ویژه در محل حادثه حاضر شدند. همچنین در ارتباط با این حادثه و بررسی علت آن نیز پرونده قضایی تشکیل شده است.وحیدی وزیر کشور به همراه استاندار تهران در محل بیمارستان گاندی حاضر شد و از نزدیک جریان مهار آتش در این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.فعلا آنطور که مشخص است آتش از محل هتلینگ بیمارستان گاندی در طیقه ۱۶ بلوک غربی و با آتش سوزی نمای ساختمان شروع شده است. ملکی سخنگوی اتش‌نشانی پس از مهار آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی اعلام کرد:‌ تاکنون ۵ مرتبه به بیمارستان گاندی اخطار ناایمن بودن، داده شده‌ بود.
نظرات منتشره: ۹ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
چه کسی مسئول ممانعت از قاچاق است؟ مرزبانی، گمرک یا ستاد مقابله با قاچاق؟ عملکرد کجاست؟
آیا با واردات بالک محصولات آرایشی، مشکل تقلب حل می شود؟ + آیا کالای قاچاق بال پرواز دارد؟
همه می دانیم که کالای قاچاق که بال ندارد که بپرد. لذا وقتی با مسئله کالای قاچاق مواجه می شویم، سه نهاد مرزبانی، گمرکات و ستاد مقابله با قاچاق ارز و کالا را باید بعنوان مسئول این واقعه بدانیم و حساب کشی کنیم. اما گویا اراده ای در کشور برای گرفتن ماست خور مدیران این سه نهاد وجود ندارد. یا شاید قاچاقچیان محترم و نامحترم، ارتباط خاصی با برخی از همکاران این سه نهاد دارند؟ دو قانون از کجا آورده ای و محاسبه دارایی در قبل و بعد از دوره تصدی پست ،کمک کار مناسبی برای شفاف شدن برخی از کثافت کاری ها و افراد کثیف اقتصادی و یا حتی اثبات قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال می باشد.بازار مملو از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق است و انگاه محمود آل بویه مدیرکل اداره فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، از ترجیح واردات بالک لوازم آرایشی و بهداشتی می گوید. پیشنهاد بدی نیست ، اما محمود داستان ما ، گویا نمی داند که بسیاری از برند ها در سوله های اطراف ورامین پر و پلمپ می شوند.
احمد مسلمی رئیس انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور :
حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی با لحاظ بودجه و زیرساخت مناسب
احمد مسلمی رئیس انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور بیان داشت که برای حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی باید دو شرط اساسی رعایت شود، یکی تامین بودجه مناسب برای جبران مابه‌التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز و دیگری زیرساخت نرم‌افزاری مناسب برای ایجاد ارتباط بین مصرف‌کننده، مراکز درمانی، بیمه‌ها و رگولاتور.مابه‌التفاوت نرخ ارز حوزه تجهیزات پزشکی ۶۰ تا ۷۰ همت است .برخی تجهیزات و ملزومات پزشکی ایران سر از کشورهای همسایه در می‌آورند .ارز ترجیحی منشا فساد شده است .عمده فساد در ارز ترجیحی، بیش‌اظهاری است نه قاچاق معکوس ( شعار سال: زنده باد گمرکات کشور و ممیزهای والا مقام چند خانه ای) .تفویض وظایف به دانشگاه‌ها فاجعه‌بار است .
ابطال بخشنامه دریافت وثیقه سنگین از دانشجویان پزشکی برای ماندن در ایران توسط  دیوان عدالت اداری
شهریور امسال وزارت بهداشت بخشنامه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ و در آن پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲ را مجبور به اخذ وثایقی با ارزش ملکی مشخص کرد. دریافت ضمانت و وثیقه‌ های سنگین از رزیدنت‌ها برای این‌که بعد از پایان تحصیل نه تنها در ایران بمانند بلکه در هر منطقه‌ای که وزارت بهداشت تعیین کرد ارائه خدمت دهند همان اقدام عجیب این وزارتخانه و شرط آن برای ادامه تحصیل دانشجویان دستیاری است. هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با استناد به اینکه در قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی و سایر قوانین و مقررات، حکمی درخصوص منوط بودن تودیع سند محضری به ضمانت دو نفر کارمند رسمی و یا تودیع وثیقه ملکی وجود ندارد، رأی نهایی را صادر کرد. بنا به این رای، قانون در هیچ مقطع و دوره‌ای ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان را منوط به ارائه سند یا ضامن نکرده است و اصول متعدد قانون‌ اساسی، این محدودیت را تبعیض دانسته‌ است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
فروش چندبرابر قیمتی داروها در پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو + هفت شرط دارو رسانی صحیح برای فروش مجازی
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به فروش چندبرابر قیمتی داروها در پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو گفت: با رویکرد دارورسانی در منزل و سهولت دسترسی به دارو از مسیر داروخانه موافقیم اما برای این موضوع هم باید هفت شرط اساسی تعیین شده رعایت شود.هفت شرط لازم برای دارورسانی در منزل شامل ضرورت اطمینان از اصالت و کیفیت دارو، پرهیز از ایجاد تقاضای القایی در زنجیره عرضه، ضرورت رعایت الزامات حمل دارو و اصول GDP، الزام به ارتباط مستقیم بیمار با مسئول فنی داروخانه، لزوم مدیریت داده‌ها در قالب پنجره واحد وزارت بهداشت از مجرای نسخه الکترونیک و جلوگیری از سوء استفاده از اطلاعات بیماران، پذیرش مسئولیت اعضای زنجیره در مورد کیفیت کالا و رعایت قیمت مصوب دارو و پرهیز از هرگونه گرانفروشی باید برقرار باشد.
انتقاد تند نماینده مجلس به بیمارستان ها، برخی از بیمارستان‌ها تا سکه نگیرند بیمار را عمل نمی‌کنند
حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: در بحث درمان برخی از بیمارستان‌ها تا سکه یا دلار از بیمار نگیرند او را عمل نکرده و درمان نمی‌کنند. پیشنهاد پایگاه تحلیلی خبری شعار سال همکاری سازمان بازرسی و بازرسی ریاست جمهوری با این رسانه برای راستی آزمایی قابل اتکا بوده و در صورت اثبات جرم، ضمن برخورد با متهمان و مجرمان، استیضاح وزیر بهداشت ( دکتر عین الهی) با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد.
بحران شیرخشک در چرخهٔ توزیع و ایجاد بازار پر نوسان + بازی بازی ، با زندگی شیرخواره هم بازی؟!
با اینکه «بهرام عین‌اللهی»، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبهٔ گذشته در حاشیهٔ جلسهٔ هیئت دولت ادعا کرد که قیمت شیرخشک برای کودکان زیر دو سال افزایش نداشته است، اما داروخانه‌داران از افزایش بیش از۴۰ تا ۵۰ درصدی آن در بازار خبر می‌دهند. آن‌طورکه فعالان حوزهٔ پخش و توزیع این محصول می‌گویند بیمهٔ سلامت در پرداخت مابه‌التفاوت قیمت محصول به داروخانه‌ها کوتاهی می‌کند. اقدامی که منجر به آن شده که بسیاری از داروخانه‌ها قید حاشیهٔ سود هشت درصدی این محصول را بزنند و از فروش شیرخشک خودداری کنند. یک فعال صنعت شیرخشک این اتفاق را نتیجهٔ قرار دادن این محصول در طرح دارویار می‌داند که هم داروخانه‌ها را با چالش نقدینگی روبه‌رو کرده و هم دست مردم همچنان از شیرخشک کوتاه است. بازی بازی ، با زندگی شیرخواره هم بازی؟! جا دارد تاج و تخت مدیریتی بعضی ها را زیر آب کنیم یا نه مثلا از سازمان غذا دارو شروع کنیم؟ آیا هنوز هم ما را بداخلاق رسانه ای می دانید یا مدافع مردمی منافع ملی؟
هزینه نموده و تربیت می کنیم و با بی کفابتی ها می پرانیم :
آمار مهاجرت پرستاران از شایعه تا واقعیت، علت اصلی مهاجرت پرستاران چیست؟
چند وقتی است که موضوع آمار و ارقام مهاجرت پرستاران بدلیل کثرت وقوع در فضای مجازی نگرانی‌هایی را ایجاد کرده، موضوعی که سال‌هاست مورد بحث قرار گرفته و کارشناسان و مسئولان در این زمینه هشدار داده‌اند. هرچند بر اسـاس گزارش سـازمان بهداشـت جهانی،۳.۲ میلیون نفر از پرسـتاران شـاغل در ۸۶ کشـور دنیا، مهاجر بوده و سـهم نیروی انسـانی متخصص خارجی در نظام سـلامت انگلیـس،۱۲ درصـد، در آمریـکا ۱۷ درصـد و در مجمـوع کشـور‌های عضـو اتحادیـه اروپـا ۱۱ درصـد گـزارش شـده است. اما در ایران با مهاجرت‌های انبوه در سال‌های اخیر روبرو شده (مهاجرت حدود ده هزار پرستار/ سالانه حدود ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ پرستار مهاجر از کشور داریم) و مباحث معیشتی، امنیت شغلی، امید به آینده، وضعیت خانوادگی، مسائل شخصی و نگرش‌های افراد از جمله عوامل مؤثر در مهاجرت کادر درمان خصوصا پرستاران است.
کمبود هزار تخت سوختگی در ایران و پوشش بیمه ای ضعیف به بهانه عمل زیبایی + عین الهی را ولش کن ، نهادهای خیریه ای دست بالا بزنند
دکتر محمدجواد فاطمی رئیس انجمن حمایت از بیماران سوختگی با تشریح ابعاد گوناگون عارضه سوختگی، اشاره به وضعیت نامناسب پیشگیری و درمان سوختگی در کشور داشته و نقد‌های فراوانی نسبت به پوشش بیمه‌ای ضعیف درمان‌های سوختگی دارد. نگاهی آسیب شناسانه و آماری به وضعیت سوختگی در کشور، ملاحظه می‌شود که هشت برابر متوسط جهانی دچار این عارضه بوده و در عین حال با کسری حدود هزار تخت بیمارستانی مواجه هستیم. بیمه‌ها به بهانه عمل زیبایی، از پوشش کامل بیماران سوحتگی سرباز زده و با نوعی نگاه اپارتایت گونه و تبعیض ناروا بواسطه عدم پیگیری و سکوت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و کم حساسیتی بیمه مرکزی برای سیاستگذاری حاکمیتی مواجه ایم (آرزو نمی‌کنیم که یکی از اعضای درجه یک خانواده آقایان درگیر این عارضه شود تا فهم کنند بیماران سوحتگی و خانواده آن‌ها چه می‌کشند و چه می‌گویند). بنظر می‌رسد که در چنین شرایطی و با توجه به سطح توانمندی‌ها و اختیار عین الهی، باید دور او را خط کشید و استمداد طلبی را از خیریه‌ها و خیرین فهیم کشور آنهم با قید فوریت داشت. راستی عین الهی، زیارت فروردین ۱۴۰۲ در حرم امام رضا قبول باشه، هنوز اون پسره همراهت به ما زنگ نزده ها. همون بچه به ظاهر زرنگی که فکر می‌کرد خاضر جوابه و داره می‌پیچونه.
هشدار مجدد به کمبود شیرخشک در اواخر زمستان ۱۴۰۲ + الزام به شفاف سازی سیاست های ارزی دارو ،شیرخشک و تجهیزات پزشکی
درحالی که بازار شیرخشک نوزادان درحال بازگشت به حالت عادی است، تولیدکنندگان هشدار می‌دهند ادامه سیاست‌های غلط سازمان غذا و دارو منجر به کمبود مجدد خواهد شد.کشور خودکفا در شیرحشک؛ متاسفانه با برخی ندانم کاری ها و قصورها ارزی، وارد کننده شیرخشک شد. ادعا می شود که به دلیل غفلت سازمان غذا و دارو و عدم نامه نگاری به موقع با بانک مرکزی برای تخصیص ارز به تولیدکنندگان، این کالای استراتژیک با کمبود شدید مواجه شد و وزارت بهداشت برای رفع کمبودها «ده میلیون قوطی شیرخشک با قیمت چندبرابری به کشور وارد کرد». باید پرسید ،اگر ارز نبود، جطور واردات با ارز صورت گرفت ؟آقایان دستگاه های امنیتی و نظارتی و قضایی کشور هم گویا قصد کوک گرفتن سوراخ های بالا و پائین فسادها ، اهمال ها،قصورها و تقصیرها در دو مبحث نهادهای دامی و دارو و تجهییزات پزشکی را ندارند؟!
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ترفند وزارت بهداشت برای بیماران SMA؛ پول نداریم؛ منتظر داروی ایرانی باشید
رامک حیدری، موسس انجمن دیستروفی: «وزارت بهداشت فقط می‌خواهد دهن خانواده‌ها را ببندد. گفته‌اند از کجا پول بیاوریم؟! چطور می‌خواهند دارویی که حتی آزمایش‌های فاز حیوانی را نگذرانده، بین بیماران توزیع کنند؟! موسس انجمن دیستروفی با بیان این که وزارت بهداشت دیگر دارویی برای بار دوم خریداری نکرد که به بچه‌های اولویت دوم برسد، گفت: «فقط یک بار در یک محموله دارو را خریداری کردند. طی تجمع‌هایی که خانواده‌ها گذاشتند، وزارت بهداشت اعلام کرد که به اولویت دو هم دارو می‌دهد. در صورتی که دوز اولویت اول هم ناقص تزریق شده بود. برای مثال شخصی که در ماه، دو شربت ریسدیپلام مصرف می‌کرد، گاهی یک شربت مصرف کرده و گاه هیچ شربتی مصرف نکرده است. از سوی دیگر، وزارت بهداشت و درمان، اعلام کرد که این دارو‌ها اثربخشی نداشته‌اند».
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ادعای رو به پایان بودن کمبود شیرخشک با تولید ۶/۵ میلیون قوطی درماه و توزیع بالغ بر ۸میلیون و ۷۰۰هزار قوطی شیرخشک در آبان ماه + سامانه رگولاتوری کجاست آقای سیدحیدر محمدی
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کمبود شیرخشک رو به پایان است و بازار به‌سمت اشباع پیش می‌رود، گفت در مجموع ۳۰ روز آبان ماه ۱۴۰۲، ۸میلیون و ۷۰۰هزار عدد قوطی شیرخشک معمولی (رگولار) در کشور توزیع شده است. کمبود مواد اولیه در شهریور ماه (بدلیل مشکلات ارزی ایجاد شده) رفع گردیده و سطح تولید داخلی به بالغ بر ۶/۵ میلیون قوطی در ماه (یک میلیون بیشتر از تولید گذشته) رسیده و مابقی آمار توزیع از واردات تامین می‌شود. منتقدین می‌گویند که بدلیل استفاده این کالا از ارز ۴۲۰۰ تومانی، باید سامانه رگولاتوری قوی برای ممانعت از سواستفاده از شیرخشک در صنایع شیرینی و شکلات و بستنی و تا حد کمتری، بحث قاچاق دنباله گیری شود. موضوعی که ضرورت دارد، سازمان بازرسی ورود خاص کند. البته اگر ملاحظات آقای خدائیان اجازه این ورود را بدهد. سربسته عرض شد.
حکم انتصاب علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی، به دستور دیوان عدالت اداری ، باطل شد
شعبه ۴۵ بدوی دیوان عدالت اداری با صدور دادنامه‌ای، حکم انتصاب رئیس سازمان نظام‌ روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران از سوی رئیس‌جمهور را ابطال کرد.
تامین شیرخشک نوزادان چطور به یک بحران تبدیل شد؟+ اشتباهاتی که ایران را از صادرکننده به واردکننده شیرخشک تبدیل کرد
قرار نبود کلمه «بحران» کنار ترکیب «شیر خشک» بنشیند و به تیتر روزنامه‌ها و رسانه‌ها و دغدغه جدی والدین دارای فرزند خردسال تبدیل شود؛ اما وقتی تولید این محصول در کشور به دست‌انداز تامین ارز افتاد و کمبود عرضه شیرخشک در داروخانه‌ها به چالشی ملی تبدیل شد، راهکار، نه حمایت از تولید بلکه مدیریت بحران از طریق «واردات» بود. اقدامی که تیر خلاصی برای تولیدکنندگان داخلی این محصول به شمار می‌آید. کارخانجاتی که گره تامین ارز برایشان گشوده نشده، حالا باید جای محصول خود در قفسه داروخانه‌ها و مراکز عرضه را به برندهای وارداتی بدهند.
پایان سه دهه انتظار مردم شهریار در ۲۸ آبان ۱۴۰۲ و افتتاح بیمارستان امام خمینی
بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار که پس از سه دهه پیش کلنگ آن زده شده روز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ از سوی رییس جمهوری به بهره برداری خواهد رسید. با افتتاح بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی امام خمینی بسیاری از مشکلاتی درمانی شهروندان شهرستان شهریار از بین خواهد رفت. این بیمارستان به تنهائی بیش از مجموع سه بیمارستان دولتی و خصوصی فعال در شهرستان تخت‌های درمان خواهد داشت.
اعتراف تلخ مدیرعامل تامین اجتماعی: پرداخت از جیب بیمه‌شدگان ۶۰% شد! + پدرآمرزیده با افتخار صادقه
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه از جیب بیماران بیمه‌ شده، به شکل رسمی ۴۰% و به شکل غیررسمی تا ۶۰% شده است . پیشتر نیز محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفته بود: هم‌اکنون نقش بیمه‌ها در تامین منابع مالی در بخش‌های درمانی کمتر از ۳۰% است، همچنین دولت به طور مستقیم نیز ۲۵ تا ۳۰ درصد را تامین می‌کند و مابقی از جیب مردم تامین می‌شود . اخیرا مهر گزارش داد: بررسی‌ها نشان می‌دهند پرداختی از جیب مردم از سال ۱۳۹۲ تا امروز، دوباره سیر صعودی به خود گرفته و حالا به مرز ۶۰% رسیده است .
تامین سهمیه پانسمان‌ بیماران پروانه‌ای برای پاییز ۱۴۰۲ و باز شدن پای عمان به ماجرای داروی بیماران SMA
بر اساس اخبار دریافتی از اقدامات انجام شده برای بیماران خاص، پانسمان‌های تخصصی ۸۰۰ بیمار پروانه‌ای (EB) برای پاییز ۱۴۰۲ توسط وزارت بهداشت تامین و این پانسمان‌ها تحویل خانه EB شدند . از طرف دیگر، دومین محموله داروی جدید و گران‌قیمت تزریقی بیماران SMA با برند اسپینرازا در مردادماه وارد کشور شد، اما با بیش از دو ماه تأخیر و کشمکش میان معاونت‌های تحقیقات و فناوری، درمان و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، در نهایت طبق پروتکل پرابهام مقرر شد به بیماران بالای ۱۱ سال تعلق گیرد.
یادداشت و دیدگاه ها
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
پیدا و پنهان شیرخشک؛ هست یا نیست؟
برای ایجاد تعادل در بازار شیرخشک چه باید کرد؟
نقد و بررسی
وقتی کرونا دروغ بود!
سالگرد فاجعه ای که انکار می شد؛
سانسور اطلاعات در طبابت!
سیاست تنظیم جمعیت؛
وبلاگستان
خواندنیها-دانستنیها
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها
پزشکی و سلامت