پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۹۸۳
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
وزیر بهداشت با بیان این‌که اتمام تحصیل هر دانشجوی پزشکی حداقل یک میلیارد تومان هزینه تحصیلی دارد، گفت: زیرساخت‌های طرح افزایش ظرفیت پزشکی باید فراهم شود.افزایش ظرفیت در چهار سال گذشته بدون توجه به زیر ساخت‌ها و تامین اساتید صورت گرفته ،بنابراین موضوعی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده این است که مقدمات و زیرساخت‌های این طرح از جمله اساتید، بیمارستان، دانشکده و خوابگاه باید فراهم شود تا بتوان آن را ادامه داد. این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده و جزو دستور کار این شورا قرار دارد و نهایتاً تصمیمی که این شورا بگیرد برای سال آینده اتخاذ می‌شود.بر اساس توضیحات وزیر بهداشت، بسیاری از منتقدین می پرسند که آیا با این هزینه بالا، پذیرش دانشجوی سهمیه ای کم توان، توجیه دارد؟ آیا هنوز وقت آن نرسیده که شاهد بازنگری در پذیرش دانشجو و سهمیه های شغلی ( اشتغال و انتصابات مدیریتی ) باشیم؟

شعار سال: محمدرضا ظفرقندی در حاشیه مراسم نشست فعالان تشکل‌ها، کانون‌ها و مجموعه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در روز سه شنبه ۱۳ آذرماه، در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حضور تشکل‌های دانشجویی و دانشجویانی که دغدغه کشور و مردم را دارند زمینه خوبی برای سرمایه اجتماعی و افزایش این سرمایه در محیط دانشگاه‌ها و در کشور است و همچین نظرخواهی و مشارکت دانشجویان می‌تواند مسائل دانشگاه را به جلو هدایت و مشکلات را رفع کند.

هزینه یک میلیارد تومانی تحصیل هر دانشجوی پزشکی + لزوم تخصیص مناسب بودجه برای افزایش ظرفیت پذیرش

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد افزایش ظرفیت پزشکی گفت: همه کارشناسان دانشگاه‌ها قطعا اطلاعاتی در این زمینه دارند که در حوزه‌های پزشکی، کیفیت حرف اول و نهایی است که باید همه به آن توجه کنند. وی افزود: افزایش ظرفیت در چهار سال گذشته بدون توجه به زیر ساخت‌ها و تامین اساتید صورت گرفته بنابراین موضوعی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده این است که مقدمات و زیرساخت‌های این طرح از جمله اساتید، بیمارستان، دانشکده و خوابگاه باید فراهم شود تا بتوان آن را ادامه داد. این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده و جزو دستور کار این شورا قرار دارد و نهایتاً تصمیمی که این شورا بگیرد برای سال آینده اتخاذ می‌شود. بودجه طرح افزایش ظرفیت نیز بستگی به تعداد دانشجویان دارد و هر دانشجوی پزشکی حداقل یک میلیارد تومان هزینه تحصیلی دارد و در صورت افزایش ظرفیت باید بودجه‌های این طرح تامین شود.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین