پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
دبیر شورای عالی فضای مجازی: متن مصوبه رفع فیلترینگ عمومی نیست
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت متن مصوبه‌ی مربوط به رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ محرمانه است. وی درباره دلیل منتشر نشدن متن مصوبه رفع فیلترینگ که اولین بار خلاصه‌ای از آن از سوی خبرگزاری مهر منتشر شده بود، در برنامه گفت‌وگوی ویژه شبکه خبر گفت: «چون خیلی از موارد کار دستگاه‌ها بود و عمومی نبود، به آن‌ها ابلاغ شد که کارشان را پیگیری کنند و انجام دهند.». در مرحله سوم مصوبه ۳۲ بندی که به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده، مقرر شده است که بازگشایی تلگرام پس از مذاکره مشروط به پذیرش شرایط مصوب کارگروه ماده ۴ و ارائه از طریق سکوهای داخلی در صورت عدم توافق خواهد بود.
ناصر ترکان: تقاضای اجاره کونتراتی صداسیما و واریز نصف بودجه این سازمان به خزانه دولت
افزایش جهشی بودجه صداسیما آنهم در شرایطی که کشور در شرایط اقتصادی خوبی نیست، سوالات زیادی را سبب شده است.ناصر ترکان، فرزند مرحوم ترکان در شبکه ایکس نوشت که حاضر است صدا و سیما را به طور کامل اجاره کند و نه تنها بودجه نگیرد، بلکه نصف بودجه مصوب را نیز به خزانه واریز کند.
برپایی مراسم بزرگداشت زنده یاد آرسن میناسیان نیکوکار گیلانی در دانشگاه گیلان
بنیاد ملی نخبگان در اقدامی ارزشمند ، مراسم بزرگداشت زنده یاد آرسن میناسیان نیکوکار گیلانی را در رشت تدارک دید. مراسم تکریم ملی و الگوسازی زنده یاد آرسن میناسیان، خیر و نیکوکار گیلانی دوشنبه ۲۴دی توسط جمعی از دانشگاهیان ، مدیران شهری، خبرنگاران و مردم عادی در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. در این مراسم نرگس حسین مردی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان ، بیان داشت که بنیاد نخبگان بر اساس شعار دانایی،توانایی و مانایی مصمم هست در کنار دانشگاه ، پژوهشگاه ها مراکز فناوری و هنری، نخبگان ایران را فعالانه شناسایی و بستری برای اثرگذاری بیشتر آنان فراهم کند.در بخشی از این مراسم گروه موسیقی دانشگاه گیلان نیز چند قطعه برای گرامیداشت آرسن میناسیان برای حضار اجرا نمودند. در پایان مراسم نیز از کتاب جدیدی که در باب زندگی آرسن میناسیان نگاشته شده بود؛ رونمایی شد.
برخی موسسات، پول های کلان را می بلعند و خاصیتی هم برای کشور ندارند+ چرا هر سازمانی برای خودش خبرگزاری و پژوهشگاه دارد؟
روزنامه جمهوری اسلامی مدعی شد که تأسیس پژوهشگاه‌های متعدد برای هر وزارتخانه و دستگاه حاکمیتی، ایجاد انواع مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و دانشکده‌های غیرضروری و افزودن بر مراکز فرهنگی کشور با عناوین و اسامی و بهانه‌های مختلف، ازجمله اقدامات هزینه‌زا هستند که در سال‌های اخیر به صورت عجیبی مرسوم شده است.در سال‌های اخیر بسیاری از منتقدان بودجه‌ریزی، به بودجه‌های فرهنگی و مؤسسات دینی و افزایش سالانه آنها اعتراض می‌کنند. در کنار این اعتراض و انتقاد، متأسفانه از تخصیص بودجه‌های کلان به سایر مؤسسات غیرضروری که بخش قابل ملاحظه‌ای از پول‌ها را می‌بلعند و خاصیتی هم برای کشور ندارند، چیزی گفته نمی‌شود.
این روزها سبزی پاک می‌کنم و با چهار جایزه جهانی، بیکارم
برنده بهترین بازیگر مرد از چهار جشنواره جهانی می‌گوید این روز‌ها مشغول پاک کردن سبزی خوردن در خانه است و کار دیگری ندارم؛ نه سینمایی و نه سریال، هیچ پروژه‌ای کار نمی‌کنم. اصلا کار نیست. راحت در خانه نشسته‌ام.ناجی درباره اوضاع این روزهای سینما و تلویزیون اظهار داشت: من بی‌خبرم. هیچ جایی نمی‌روم. وقتی کار نباشد و نیست چه کاری می‌توانم بکنم؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
تشکیل کارگروه حل مسائل مالیاتی رسانه با محوریت پاک آیین نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت  + بخشودگی جرائم مالیات برارزش افزوده رسانه ها
سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، در نشست هم اندیشی با مدیران مسئول روزنامه ها و خبرگزاری ها که آرام رشیدی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز حضور داشت، گفت؛ وضع هر گونه مالیات بر اساس قانون است و سازمان امور مالیاتی چه در ارتباط با وصول مالیات و چه در ارتباط با اعمال معافیت، صرفا مجری قانون است. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخشی از سخنان خود به زمینه های همکاری فی مابین نظام مالیاتی و رسانه ها اشاره کرد و بیان داشت که رسانه های غیردولتی می توانند صدای نظام مالیاتی باشند و آماده ایم از ظرفیت این حوزه پیرامون اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مالیاتی برای آحاد جامعه در بالاترین سطح ممکن استفاده کنیم.در ادامه این نشست پدرام پاک آیین ، نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات، پیشنهادهایی مبنی بر ایجاد واحد های مالیاتی ویژه رسانه در سراسر کشور، صدور بخشنامه های مالیاتی معافیت گرا در حوزه رسانه، به رسمیت شناختن معافیت مالیاتی پایگاه های خبری وفق تبصره۳ ماده یک قانون مطبوعات، خودداری ممیزان از درخواست پروانه فیزیکی رسانه برای اعمال معافیت و به جای آن مراجعه به پایگاه جامع رسانه، خروج موضوعی آگهی های رسانه ای از مفهوم تجاری تبلیغات و امکان تهاتر قهری دیون رسانه ها با حمایت سازمان در جهت فرهنگساری مالیاتی مطرح کرد. در این نشست همچنین با پیشنهاد پاک آیین و موافقت سبحانیان ، جرایم مالیات بر ارزش افزوده رسانه ها مشمول معافیت مالیاتی اعلام شد.
نامه داود علی بابایی مدير انتشارات اميد فردا به وزیر ارشاد: بررسي قبل از چاپ كتاب را به ناشران بسپاريد
ممیزی کتاب همانند گزینش های ادارات دولتی، از جمله مسائل و حوزه های ایجاد کننده نارضایتی و شائبه در ذی نفعان و ذی مدخلان است. تجربه ثابت کرده است که ورود حداکثری به بحث ممیزی کتاب نه تنها کارآمدی خاصی را دنبال نمی کندف بلکه با نوعی سلیقه گرایی همراه شده و اساس و شالوده یک اثر را از هم می پاشاند. این امر به کرات مورد اعتراض نویسندگان و ناشران قرار گرفته ولی متاسفانه جز معدود گشایش هایی ، ثمر دیگری نداشته است. بر این قاعده، داود علی بابایی مدیر انتشارات امید فردا در نامه ای به وزیر ارشاد، درخواست نموده است که بررسي قبل از چاپ كتاب را به ناشران بسپاريد. موضوعی که جای دارد در گام دوم انقلاب و گذشت بالغ بر 45 سال از انقلاب اسلامی، بشکل خاص بدان توجه نمود.
تبلیغات مزاحمی که ممنوع اعلام شده، اما هنوز ادامه دارد + از پیامک تا زنگ زدن به گوشی و صداهای ضبط شده روی مخ شهروندان
مزاحمت‌های تبلیغاتی تلفنی و پیامکی این روزها مردم را کلافه کرده است. با گذشت چند ماه از شدت گرفتن این تبلیغات مزاحم و ممنوع اعلام شدن آنها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همچنان این مزاحمت‌ها ادامه دارد.خلاص شدن از دست این پیامک‌ها کار ساده‌ای نیست؛ کاربران حتی با بلاک (مسدود) کردن شماره‌ها یا بی‌صدا کردن پیامک‌ها نیز نتوانسته‌اند کاری از پیش ببرند. راهکار وزارت ارتباطات برای مقابله با این موضوع، ثبت شماره پیامک یا تماس در سامانه ۱۹۵ بود که تماس‌های دریافتی روزانه نشان می‌دهد این راهکار خیلی موفق عمل نکرده است( شماره های متعدد تعریف شده برای سامانه ها).راهی برای تبلیغات زوری و تهاجم به حریم شخصی افراد .حدود یک ماه قبل، مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه خدمت محتوای صوتی ارزش‌افزوده تبلیغاتی را ممنوع اعلام کرد، اما ساز و کار این ممنوعیت چیست؟ چرا با وجود ممنوعیت این تماس‌ها هنوز ادامه دارد؟ شاید علت را بتوان در چرت زدن سازمان رگولاتوری و منفعت پرستی اپراتورهای تلفن همراه ، جستجو کرد.
ستاد امر به معروف و وعده به راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی در تهران
به همت اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف، کلینیک ترک بی حجابی در تهران با هدف درمان علمی و روان شناختی بی حجابی ویژه نسل نوجوان، جوان و بانوان جویای هویت اجتماعی و اسلامی افتتاح می‌شود.بر اساس مراجعات مکرر صورت پذیرفته به ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران از سوی خانواده‌ها و بانوان و دختران تهرانی مبنی بر وجود فشار‌های محیطی و سایر عوامل که منجر به اجبار انتخاب پوشش خارج از حدود حجاب شرعی شده که پس از بررسی‌های تخصصی و جلسات کارشناسی به عمل آمده تصمیم بر آن شد که اولین کلینیک تخصصی مشاوره و حمایت از بازگشت به حجاب با عنوان «کلینیک ترک بی‌حجابی» در تهران راه‌اندازی شود.در این کلینیک تلاش می‌شود با ارائه آگاهی و پشتیبانی فکری، به افرادی که تصمیم به رعایت حجاب گرفته‌اند یا از تطبیق با محیط‌های خاص تحت فشار بوده‌اند، کمک کند تا بتوانند انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری پوشش سالم خود را آزادانه انتخاب کنند.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
آقای قاضی القضات، آیا پایگاه‌های تحلیلی خبری سرمایه ملی برای این کشور محسوب نمی‌شوند؟ + داستان محکومیت رویداد ۲۴ و تقاضای مشفقانه از قاضی القضات
خبر می‌رسد که پایگاه معظم خبری رویداد ۲۴ بدلیل آنچه که پرونده نشر اکاذیب درباره رسوایی‌های اخلاقی چهره‌های مشهور سیاسی نامیده گردید، توسط دادگاه محترم مطبوعان مجرم شناخته شد. اصل متن مقاله منتشره توسط آن پایگاه خبری را خوانیدم. در چکیده خبر آورده شده: "رویداد۲۴ در گزارشی برخی از رسوایی‌هایی جنسی مدیران را بازخوانی کرده است. در برخی از این موارد ماجرا اتهام بوده و در موارد دیگر فیلم‌هایی از این افراد منتشر شده است. نکته مشترک دباره آن‌ها این است که معمولا جایی که پای چهره‌های ارشد یا خودی در میان باشد، پرونده در سکوت بررسی شده یا کلا مختومه شده است. ". یعنی اصول حرفه‌ای خبر نویسی تا حد زیادی رعایت شده است. ضمن احترام به رای دادگاه محترم و تمکین بر قوانین، باید پرسید آیا عزیزان قضات ما از میزان ارزش یک پایگاه خبری حرفه‌ای برای منافع ملی باخبر نیستند؟ آیا نمی‌شد با یک تذکر ارشاد یا دادستانی، موضوع را خاتمه داد؟ مسلما همه ما اطلاع داریم که توسعه رسانه‌ها از مهمترین سرمایه‌های کشور در جنگ ترکیبی، ارتقا نظارت‌ها و تشدید فسادستیزی، تقویت سرمایه اجتماعی، توسعه حکمرانی و .. است. آیا با نگاه اتمسیم و نقطه‌ای (حتی به فرض اشتباه یک رسانه) باید با سرمایه‌های ملی، برخورد شود؟
انتصاب رائد فریدزاده به ریاست سازمان امور سینمایی و سمعی بصری کشور + رزومه
مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و قدیم سازمان سینمایی روز شنبه (۲۱ مهر) با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر فرهنگ و مدیرکل حوزه وزارتی و مدیران سازمان سینمایی برگزار شد.در این مراسم از زحمات محمد خزاعی تقدیر و رائد فریدزاده به عنوان رئیس جدید سازمان سینمایی معرفی شد.
تابلو‌های خارج شده توسط شهرداری تهران برای یک نمایشگاه، هنوز به موزه برنگشته‌اند + چه کسی اصالت تابلو‌های عودت داده به موزه را چک خواهد کرد؟
پس از پیگیری‌ها مستمر و تماس‌های مداوم از مسئولان موزه امام علی درخصوص ماجرای تابلو‌های میلیاردی خارج شده از موزه امام علی (ع) بالاخره مدیر روابط عمومی این موزه پاسخ داد. او اعلام کرد از ۳۰ تابلوی خارج شده، هنوز هیچ تابلویی به موزه امام علی بازنگشته است. ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران صبح روز گذشته ۲۵ شهریورماه در تذکر به شهرداری تهران اعلام کرد که ۳۰ تابلوی ارزشمند از موزه امام علی (ع) که متعلق به شهرداری تهران است چند ماه قبل از محل این موزه خارج و به بهانه برگزاری یک نمایشگاه خارج شده و هنوز به این موزه بازنگشته و معلوم نیست کجا هستند؟ افکار عمومی می‌پرسند که با توجه به احتمال بدل کشیدن از تابلو‌ها، چه کسانی اصالت تابلو‌های وارد شده به موزه را چک و تائید خواهند نمود؟
کمیسیون فرهنگی گلوگاهی برای قانون‌نویسی اقلیت برای اکثریت + موضوع قابل تعمیم به کلیه کمیسیون ها و کلیت مجلس، اگر نظارت مردمی برمجلس تقویت نشود
کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم مرکز ثقل بررسی طرح‌ها و لوایح پرحاشیه بود. از طرح صیانت و جمعیت تا اظهار نظر‌های افراد و اعضای آن باعث شده بود تا همیشه از این کمیسیون در راهروی مجلس یازدهم خبر‌های عجیبی به گوش برسد. حالا هم جمع کمیسیون فرهنگی برای داستان‌های جدید جمع است. واقعیت امر این است که بی‌توجهی نمایندگان مجلس دوازدهم - همچون دوره قبل آن - از عضویت در کمیسیون فرهنگی و قضایی و حقوقی نشان می‌دهد که حتی نمایندگانی که با مفاد طرح‌ها و قوانینی همچون مصوبات حجاب و جمعیت یا موضوع صیانت موافق نستند اقدام عملی و اثرگذاری برای جلوگیری از تکرار تجربه مجلس یازدهم در این زمینه نمی‌کنند. نکته جالب توجه دیگر اینکه، این چالش و معزل می‌تواند شامل همه کمیسیون‌ها و یا حتی کلیت مجلس شود، در شرایطی که نظارت مردمی بر کار مجلس وجود نداشته باشد. موضوعی که جای دارد برای خارج کردن مجلس از سلیقه گرایی‌های احتمالی، آسیب احتمالی دلال شدن نمایندگان، هدایت احتمالی نمایندگان مجلس از بیرون، محافظه کار شدن مجلس و سایر اسیب‌های احتمالی متشابه، اقدام به تقویت نظارت موثر آحاد جامعه بر کار نمایندگان خود و همچنین شفاف سازی حداکثری روند‌های فعالیتی و نوع تصمیمات نمایندگان مجلس، نمود. خطاب خاص این موضوع هم جناب سردار دکتر خلبان حاج محمدباقر قالیباف و هیات رئیسه محترم مجلس است.
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
واکنش مدیرمسئول روزنامه اعتماد به حکم محکومیت خود؛ هیات منصفه‌ای که هر بار نام مرا اشتباه می‌کند گوش شنوایی برای دفاعیه ما ندارد
بهروز بهزادی، مدیر مسئول روزنامه اعتماد به حکم محکومیت اخیر خود و عباس عبدی واکنش نشان داد. بهروز بهزادی در بیان دلایل این بی‌توجهی‌ها افزود: مشخص است رییس دادگاهی که هر بار و طی هر محاکمه ۴ الی ۵ بار مرا به نام می‌خواند، اما پس از پایان دادگاه و در جریان مصاحبه‌های خود نام مرا به اشتباه رسانه‌ای می‌کند، توجهی به اظهارات و دفاعیه‌های من ندارد. نام صحیح من، بهروز بهزادی است که طی سال‌های اخیر همواره و هر بار از سوی سخنگوی این دادگاه بهزاد بهزادی اعلام می‌شود و.. شاید این سخنان را بتوان بنوعی گلایه تعبیر کرد، اما واقعیت داستان از انجا نشات می‌گیرد که رسانه‌ها با توجه به زحماتی که می‌کشند و تلاش‌هایی که می‌کنند، انتظار تغییر نگاه حاکمیت به فعالیت‌های خود و ارتقا و تقویت حمایت‌ها را دارند. باید تجربه داشت تا متوجه شد که یک برخورد تند و از بالا به پائین، چه‌ها که با فعالان رسانه‌ها نمی‌کند. مشفقانه عرض می‌شود که باید قدر این سرمایه ایجاد شده را بیشتر بدانیم. منتقدانه عرض می‌شود که متاسفانه رسانه در چشم بعضی از دوستان حتی در زمان حاضر هم، انبار اخبار تلقی می‌شود نه منظومه فکری توسعه دهنده توسعه ملی و ابزار نظارتی فراگیر برای اصلاح رفتار مدیران. از دیدگاه برخی از افراد کم اطلاع، بود و نبود رسانه فرقی ندارد.
تبلیغات فولاد مبارکه؛ اتهام یا واقعیت؟ + لیست سایت های همکار با فولاد مبارکه را افشا کنید
طی روز‌های گذشته اخبار متعددی در رابطه با هزینه تبلیغات فولاد مبارکه در برخی از رسانه‌ها منتشر شده است. ارقامی عجیب که با واقعیت تبلیغات فولاد مبارکه همخوانی ندارد. فولاد مبارکه ای‌ها معتقدند که هزینه‌های باشگاهداری در سرفصل تبلیغات قرار گرفته است؟ افکار عمومی از شرکت فولاد مبارکه درخواست دارد که لیست رسانه‌هایی (سایت ها، روزنامه‌ها و مجلات، کانال‌ها و گروه‌های فعال در صفحات مجازی) که با این شرکت در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ همکاری داشته اند همراه با میزان دریافتی، اطلاع رسانی شود. موضوعی که می‌تواند جهت دهنده به برخی شفاف سازی‌ها باشد.
عاقبت طرح صیانت و خدمات رسانی نیم بند اپراتورهای اینترنت داخلی؟
نصب استارلینک در پشت بام خانه های تهران! + هان ای دل عبرت بین
بار‌ها در خصوص عواقب طرح صیانت هشدار داده و مشفقانه تشریح کرده بودیم که چه بر سر منافع ملی می‌آید. اما گوشی نخواست بشنود. بار‌ها در خصوص سو استفاده و بهره کشی استثمارگونه اپراتور‌های اینترنتی کشور گلایه کردیم و صدا‌ها به یک ور اپراتور‌ها هم نبود و.. اما یادمان رفت که سنت الهی، هم می‌تواند در جریان باشد. تمایلی به خدای ناکرده تضعیف منافع ملی مان و تضعیف صنایع و شرکت‌های داخلی نداریم، اما آنچه که آقایان ارایه می‌کردند، خدمات رسانی نبود، شاید در قیاسی مع الفارق، نوعی خدمات رسانی منت دار کثیف بود. خبر می‌رسد در حالی که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سراسر جهان به سرعت در حال گسترش است، ورود این فناوری به ایران با استقبال مواجه شده است. محدودیت‌های گسترده اینترنت و فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، همراه با تحریم‌های تکنولوژیک، کاربران ایرانی را به استفاده از راه‌حل‌های جایگزین سوق داده است. آیا نمی‌شد با افزایش نظارت‌ها و اندکی ارتقا انصاف، جلوی پیامد‌های نامطلوب ورود فناوری هار را گرفت؟
موافقان و مخالفان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم چه گفتند؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح روز سه‌شنبه-۳۰ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت سیدعباس صالحی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداختند. در جریان رسیدگی به صلاحیت سیدعباس صالحی برای وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی ،هیچ نماینده مخالفی ثبت نام نکرد و صالحی بدون چالش خاصی برای سخرانی به پشت تریبون مجلس رفت.بدلیل عدم ثبت نام نماینده مخالف، وفق قانون نیاز به ثبت نام هیچ نماینده موافقی نیز وجود نداشت.«سیدعباس صالحی» که در حال حاضر به عنوان مدیرمسئول مؤسسه و روزنامه اطلاعات و رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی فعالیت می‌کند برنامه‌های خود را در قالب چهار برنامه کلان برای وزارت فرهنگ اعلام نمود.
خدمات رایگان کانون وکلای دادگستری برای خبرنگاران + حمایت از آزادی بیان و کاهش دغدغه های حقوقی خبرنگاران
ارتباط مستمر و دو سویه نهادهای حقوقی با نظام های رسانه ای می تواند ضمن توسعه و ترویج آگاهی های حقوقی شهروندان، فضا را برای تقویت رسانه ها و کاهش دغدغه خبرنگاران بواسطه اخذ خدمات حقوقی رایگان از طرف نهادهای حقوقی فراهم سازد. «جعفر کوشا» رئیس اسکودا در این رابطه بیان داشت که رسانه‌های ما امروز نیازمند حمایت‌های حقوقی هستند تا به پشتوانه قوی‌تر رسالت خطیر و مهم خود را انجام دهند، ما به عنوان نهاد وکالت خود را ملزم به حمایت از رسانه‌ها و خبرنگاران می‌دانیم. اینجا اعلام می‌کنم خبرنگاران محترم در صورتی که هرگونه حمایت حقوقی نیاز داشته باشند می‌توانند به اسکودا مراجعه کرده و از حمایت‌های نهاد وکالت برخوردار شوند.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
مشکل حجاب با «بگیر و ببند» حل نمی‌شود + اگر اختلاس و نجومی‌بگیر در کشور نباشد، مردم هم به قانون احترام می گذارند
آیت الله جوادی آملی در دیدار حجت الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری اظهار داشتند: قطب فرهنگی یک ملت عقل آن ملت است، مردم باید بدانند دین چیست و چگونه جامعه به وسیله احکام دین اداره می‌شود، همچنین مردم باید به قانون نیز آشنا باشند. ما باید مواظب باشیم که عمر خود را روی مباحث غیر علمی صرف نکنیم؛ باید توجه داشت که زمان و مکان در استنباط موضوع هم بی اثر نیست و باید در مسائل قضایی این نکته را در نظر داشت. مسائلی مانند حجاب و امثال آن با بگیر و ببند حل نمی‌شود، با ادب و عدل حل می‌شود. اگر کار در دست مدیر مدبّر باشد، اختلاس و نجومی در کشور نباشد، ضعف مدیریت داخلش نباشد، مردم هم به قانون احترام می‌گذارند؛ چون این حرف همه‌ی متمدن‌ها است که هر کسی در هر کشوری زندگی می‌کند باید به قانون آن کشور احترام بگذارد.
جزئیاتی جدید از نحوه برگزاری مناظرات انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
پیگیری‌ها نشان می‌دهد قرار است به جهت کمبود زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به جای ۳ مناظره، ۵ مناظره با موضوعات مختلف روی آنتن بروند. قرعه کشی بشکل زنده صورت پذیرفته و برنامه ها هم بشکل زنده پخش می شوند.از دیگر اقدامات برنامه ریزی شده برای این موضوع مواردی همانند گفت‌وگوی ویژه خبری برای هرکدام از نامزدها، اختصاص کانال اختصاصی تلوبیونی برای پخش برنامه‌های زنده و ضبطی به هر یک از نامزدها، دو مستند تلویزیونی ۳۰ دقیقه‌‌ای، دو مستند رادیویی ۳۰ دقیقه‌ای می باشد. ستادهای تبلیغاتی هر یک از نامزدها همچنین می‌توانند دیدگاه‌های ایشان خطاب به مردم هر یک از استان‌ها را برای پخش در شبکه‌های صدا و سیمای استان‌ها در قالب یک برنامه بصورت رو به دوربین به تعداد استان‌ها تهیه کنند.
برگزیدن مهدی مهدی‌قلی بعنوان مجری مناظره‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از لیست چهار نفره انتخابی
مهدی مهدی قلی به عنوان مجری برنامه مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم از سوی ستاد انتخابات ریاست جمهوری سازمان صدا و سیما انتخاب شد. خبر می‌رسد که واحد تولید فنی سازمان سیما مشغول ساخت دکور برنامه مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری چهاردهم، در استودیو ۱۱ است. مهدی مهدی‌قلی کار حرفه‌ای خود به‌عنوان مجری تلویزیون را در سال ۱۳۸۷ آغاز کرد؛ این مجری تلویزیونی به‌خاطر اجرای برنامه نگاه یک به شهرت رسید. این برنامه ۲ سال پیش پس از ۲۱ سال اجرای مستمر تعطیل شد. مجری مناظره‌های انتخاباتی سال، ۱۴۰۰، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۲ مرتضی حیدری بود که از شبکه یک سیما پخش می‌شد. نامزد‌های اولیه انتخابی برای این دوره از مناظرات شامل رضا رشیدپور، مهدی مهدی‌قلی، المیرا شرفی‌مقدم و محمدرضا شهیدی‌فر بوده اند.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ابلاغ دستورالعمل‌های انتخاباتی به رسانه‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
در آستانه برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، هیئت نظارت بر مطبوعات، دستورالعملی را مصوب و به مدیران و فعالان رسانه‌ای ابلاغ کرد.لازم است مدیران محترم رسانه‌ها به رسالت‌ و وظایف برشمرده شده در فصل دوم و حدود مقرر در فصل چهارم و همچنین مفاد ماده ۲۳ قانون مطبوعات، توجه ویژه داشته و در برنامه‌ریزی و سیاستگذاری تولیدات محتوای رسانه خود در ایام برگزاری انتخابات، عمل به آن را سرلوحه کار قرار دهند. این دستورالعمل در دو بخش شامل، بخش اوّل شامل فهرست مصادیقی از محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات است که جنبه عمومی دارد و پالایش و مسدودسازی آن در صلاحیت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و مدّعی‌العموم است و بخش دوّم: فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات که رسیدگی به آن نیازمند شکایت شاکی خصوصی و صرفاً در صلاحیت مراجع قضایی است ، تنظیم و ابلاغ گردیده است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
تکذیب ساواکی بودن شغل پدر مهران غفوریان+ فرد حاضر در ویدیو‌های منتشره را نمی‌شناسیم
به دنبال انتشار ویدیو‌هایی در فضای مجازی از اعترافات یک افسر بلندپایه ساواک در بخش آموزش، برخی مدعی شدند این فرد، پدر مهران غفوریان کمدین مشهور است. مهدی غفوریان اکنون در واکنش به این ماجرا گفته است که اساسا فرد حاضر در ویدیو‌های منتشره را نمی‌شناسد.
آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی مردم نیست؟ + آقای محسن مهدیان ،قبلا درخصوص برخی موضع گیری هایت هشدار دادیم ، مشفقانه و برای آخرین بار عرض می شود که کاسه داغ تر از آش نشو
محسن مهدیان مدیرعامل موسسه همشهری روزنامه متعلق به شهرداری تهران نوشت: سؤال کاملا شفافی وجود دارد که آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی و حقیقی مردم نیست؟ آیا مواجهه مستقیم با منافع شهر و مردم نیست؟ آیا شبهه ضدامنیتی‌بودن آن وجود ندارد؟ چه‌کسی یا کسانی از برهم‌خوردن این قرارداد نفع می‌برند؟ آیا پای یک مافیای ناسالم و پرمسئله و البته دامنه‌دار در میان نیست؟ و.. لازم به توضیح است که کاسه داغ‌تر از آش شدن محسن مهدیان در بحث فسادستیزی خودش جای شک و شبهه و شائبه خدای ناکرده نفوذ یا خبرنگار تحت فرمان را القا می‌کند. قبلا به حضرت ایشان درخصوص توئیت فساداکبر هشدار غیرمستقیم داده شد، اما گویا دوست عزیزمان ندید یا نمی‌خواهد متوجه شود. فسادستیزی رسانه پایه، یکی از اصول اصلی مقابله با فساد در گام دوم انقلاب است. اگر در این چارچوب قرار نمی‌گیرید، بفرمائید تا میدان نیرو به گونه دیگری چینش شود. سربسته و مشفقانه و برای آخرین بار عرض شد.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
یادداشت و دیدگاه ها
جریان‌شناسی سریال‌سازی عربی : از منابع تامین مالی تا محتواهای خاص
به بهانه پخش سریال معاویه از شبکه ‌ام‌بی‌سی عربستان سعودی:
نور، صدا، اقتصاد سینما!
وحید حاج سعیدی:
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
بازار تولید موسیقی شرایط نامناسبی دارد
امین سالمی ارکستر «نوای آفتاب» :
نقد و بررسی
یک رویداد، دو روایت و سه پرسش جامعه : سامانه ادعایی رصد و مشاور روانی در دانشگاه ها چه شکری می خورد؟
پیامد نگاه غیرتخصصی به حراست فیزیکی و دنباله گیری سیاست گنده باقلی گزینی :
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها
کشاورزی و محیط زیست