پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
همراهی مس با برنامه نوروزی شبکه سه در راستای جهاد تبیین + باشه باور کردیم؟!
شرکت ملی مس امانت دار سهامدار یا سلیقه گرایی و روایت های پشت پرده در داستان حمایت از ویژه برنامه نوروزی شبکه سه
برنامه نوروزی «سال نو»، با حمایت شرکت ملی صنایع مس ایران، روی آنتن شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران رفته است. برخی از سهامداران منتقد بیان می کنند که چرا باید شرکت صنایع مس ایران حامی مالی ویژه برنامه شبکه ۳ باشد؟ شرکتی که هیچ وابستگی به تبلیغات برای فروش ندارد با چه هدفی هزینه های صداوسیما را از بیت المال تقبل می کند؟ برخی دیگر از منتقدین پا را از این فراتر نهادها و به حاشیه ها و پورسانت های احتمالی اشاره کرده اند. شرکت ملی مس هم در نوعی راهبردی فرار به جلو و بجای پاسخگویی منطقی، این حمایت را در راستای جهاد تبیین ، مسئولیت اجتماعی، بیان دستاوردهای صنعت و معدن و شرکت ملی مس، افزایش سرمایه اجتماعی و افزایش رضایت کارکنان خود ، توجیه کرده است؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
امیدآفرینی و یاس آفرینی معیار صحیح دسته بندی رسانه هاست + آقای رئیسی ،چه کسی چند رسانه حاضر را نماینده رسانه ها نامیده است؟ انحراف از معیار در همین نقاط خود را نشان می دهد
سید ابراهیم رئیسی، عصر پنجشنبه ۲۴ اسفند ماه در نشستی با «اصحاب رسانه» پس از شنیدن دیدگاه‌های چند تن از نمایندگان رسانه‌ها (شعار سال: کدام نماینده؟)، در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و گرامی‌داشت یاد شهدای رسانه به ویژه شهدای رسانه در غزه و فلسطین، به جایگاه مهم رسانه در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت، امروز که راهبرد دشمن ایجاد یاس در جامعه با بزرگنمایی ضعف‌ها و ترویج «نمی‌توانید» و «نمی‌شود» هاست، تقسیم صحیح در میان رسانه‌ها، نه دسته‌بندی چپ و راست، بلکه دسته‌بندی رسانه‌های امیدآفرین در برابر یاس‌آفرین است و .... خدمت جناب رئیس جمهور باید عرض نمود که انتخاب همین جماعت بر اساس چه معیاری صورت گرفته است؟ گردن این جماعت از همکاران ما کلفت‌تر است یا ارتباط بیشتری دارند؟ شاید هم سفارش شده جایی خاص هستند؟ انحراف از معیار از همین رفتار‌ها و رویداد‌ها شروع می‌شود جناب رئیس جمهور.
طرح مجلس برای تسهیل در ورود خوانندگان و سلبریتی‌های خارج نشین به کشور + عقل خیلی از نمایندگان به این گونه طرح ها نمی رسد اخوی
متاسفانه مجلس شورای اسلامی در مواردی چند از جمله شیوه تائید و تشخیص صلاحیت‌ها و زمینه سازی برای ورود افراد صاحب نظر به مجلس، ضعف نظام پشتیبان تصمیم سازی و تصمیم گیری، ضعف نظام شناسایی نیاز‌های داخلی و خارجی منجر به دو بحث قانونگذاری و نظارتی، نوع رفتار حرفه‌ای و سطح ورود نمایندگان به برنامه‌های دولت، سطح نگاه راهبردی نسبت به نیاز‌های حوزه انتخابیه و اولویت بندی ان‌ها، نوع نگاه به پروژه‌های ملی و مواردی همانند، دچار آسیب جدی بوده و بدلیل کم توانی جمع وسیعی از نمایندگان، تبدیل شدن آن‌ها به نوعی نیروی اداری، نیروی منفعل و بعضا نیروی دلال، یک واقعیت غیرقابل انکار و حتی غیرقابل کتمان است. این آسیب زمینه ورود و مداخله مثبت تا منفی برخی از نهاد‌ها و جریانات را در مجلس باز می‌کند که خودش بنوبه خود، نیازمند حساسیت‌های امنیتی است. حال خبر می‌رسد که طرح مجلس برای تسهیل در ورود خوانندگان و سلبریتی‌های خارج نشین به کشور به زودی وارد صحن شده و مصوبه خواهد گرفت. آیا باور کنیم که در مجلس، چنین نماینده آگاهی برای تصویب چنین طرح‌هایی وجود دارد؟ طرح مورد اشاره، طرح خوبی برای تقویت سرمایه اجتماعی و کاهش تنش‌های برون مرزی با ایرانیان خارج نشین خصوصا در جامعه هنرمندان است.
وزارت صمت باید از واردات اسباب‌ بازی‌های خارجی جلوگیری نموده و به جای آن از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند! + سیاستی برای اجرا یا گل درشت گویی برای رفع تکلیف؟
قبل از هرچیز باید این سنت نامیمون مدیریتی در کشور را زیر سوال برد که با یک بازدید و یک جلسه مشترک با گروهی از افراد، نباید هیجانی شد و دهان باز نمود و تائید و تکذیب کرد. جناب حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، چقدر از اقتصاد و شرایط اسباب بازی در کشور می‌دانند که در طیفی از تجویز‌های موردی درست تا گل درشت و کلی گویی، به مسئله ورود می‌کنند؟ ما هم معتقدیم که باید جلوی تهاجم فرهنگی از راه واردات اسباب بازی را گرفت. ما هم مثل شما معتقدیم که با بومی سازی و تولید داخل، باید جلوی خروج ارز بشکلی نادرست را گرفت. اما ما مثل شما فکر نمی‌کنیم که پاره‌ای کاسب کار را اسباب بازی ساز بدانیم (تاکید می‌گردد پاره‌ای از تولید کنندگان). ما مثل شما فکر نمی‌کنیم که اسباب بازی‌های دهه شصت و هفتاد و هشتاد، در ۱۴۰۲ کاربرد داشته باشد. ما مثل شما بشکلی کلی و غیر تفکیکی فکر نمی‌کنیم و اسباب بازی‌ها در ذهن ما مخاطب سنی و حوزه کارکردی دارند. ما برخلاف شما معتقدیم که نتوانستیم صنعت و سبک زندگی را در قالب اسباب بازی به کودکانمان ارایه کنیم. ما مثل شما فکر نمی‌کنیم و معتقدیم که از صنعت جهانی اسباب بازی سازی بشدت عقب مانده ایم. یکی از علل این عقب ماندگی هم بخشی از کاسب کارانی هستند که امروز ادعای عدم حمایت دارند. آقای خسروپناه عزیز، از شما با این حد از درایت بعید است که به سادگی خام شوید. نمایشگاه کانون پرورش فکری را مشاهده کردید؟ نمایشگاه بود یا بازار سداسمال؟!
دانشگاه فرهنگیان قزوین و اختتامیه دو سالانه خوشنویسی:
معرفی برگزیدگان هفتمین دوسالانه ملی خوشنویسی با اعطای ده نشان درجه یک هنری
مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان هفتمین دوسالانه ملی خوشنویسی ایران با حضور آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، مهدی رمضانی‌چابک مدیرکل استان‌های وزارت فرهنگ، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ، محمدحسین نیرومند مشاور وزیر فرهنگ و جمعی از هنرمندان خوشنویس سراسر کشور و مسؤولان استان در سالن شهید رجایی دانشگاه فرهنگیان قزوین در 29 دی ماه در در چهار بخش ثلث، شکسته نستعلیق، نستعلیق و نسخ برگزار شد.
توضیحات کیومرث طهماسب درباره پدر:
چرا ناصر طهماسب در سکوت خبری به خاک سپرده شد؟
ناصر طهماسب، صدای ماندگار کشورمان جمعه، اول دی ماه بر اثر سکته مغزی در سن ۸۴ سالگی درگذشت و پیکرش در سکوت خبری در روز شنبه به خاک سپرده شد. فرزند این صدای ماندگار دلیل این اتفاق را احترام به خواسته پدر عنوان کرد. کیومرث طهماسب دربارۀ اینکه چرا خبر درگذشت پدرش دیروز رسانه‌ای نشد می‌گوید: همان‌طور که پدر را می‌شناسید همیشه برای خودشان حریم خصوصی قائل بودند و از حاشیه و رسانه‌ای شدن و گفت‌وگو به دور بودند؛ به همین خاطر ما به خواستۀ ایشان حرمت گذاشتیم و اول به‌خاطر خودش و بعد خودمان صبر کردیم تا مراسم خاکسپاری انجام شود تا اینکه امروز خودم خبر فوت ایشان را اعلام کردم.
تبلیغات، امروز دیکتاتورترین رسانه حال حاضر در دنیاست + خوشحالیم که به موقع متوجه شدید ، اما جامعیت نگاه را فراموش نکنید
پیرو تصمیمات گرفته شده درباره تغییر عنوان معاونت مطبوعاتی به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات در وزارت ارشاد، عباس محمدیان مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی ارشاد می گوید که ما در عصر تکنولوژی، انقلاب فناوری و هوش مصنوعی قرارداریم و وارد عرصه انقلاب پنجم صنعتی نیز شده‌ایم. بنابراین دیگر عنوان قدیم براساس ساختارهای سنتی پاسخگوی نیازهای فعلی نبود.تبلیغات، امروز دیکتاتورترین رسانه حال حاضر در دنیاست و در عین حال از ظرفیت آن می‌شود به ساختارها، محتواها و افق‌های نوین در حیطه تحولی نگاه کرد و ... . ضمن تائید فرمایشات ایشان باید اضافه نمود که انچه که رسانه را "به ما هو رسانه" می کند، ترکیب آن با حقوق و تخصص و تشکیل سه ضلعی رسانه- حقوق- تخصص است که فضای تصمیم گیری متعارف را تبدیل به فضای فعالیت حکمرانی نموده و در کشوری نظیر جمهوری اسلامی ایران، راه را بر سو مدیریت اجرایی و مدیران اجرایی ناکارآمد خواهد بست و بعنوان نوعی بازوی نظارت نیابتی ، هزینه فساد احتمالی مدیران دولتی و نهادهای عمومی و شرکت های خصوصی بزرگ را بشدت بالا حواهد برد. همچنین بدلیل حاکمیت نگاه حکمرانی ، تسریع کننده در جریان تمدن سازی خواهد بود. اما پاشنه آشیل داستان ما اینجا است که با تغییر اسم، بدون ارتقا ظرفیت کارشناسی و مدیریتی در وزارت ارشاد، امکان برآورده سازی این انتظارات وجود نداشته و درب احتمالا بر همان پاشنه قبل خواهد چرخید.بقول معروف، تغییر اسم از کوکب به آلیسا، عروس را قشنگ نمی کند.
هشدار مجید مجیدی،کارگردان:
خطر جدی سقوط به روزمرگی در سینمای ایران
در دومین جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی کارگاه آموزشی «بازنمایی مردم‌شناسی در سینما» با تدریس مجید مجیدی کارگردان سینما عصر روز شنبه ۴ آذر (روز نخست کارگاه‌های جشنواره ) در سالن نشست‌های موزه ملی ایران برگزار شد. در این کارگاه مجید مجیدی مدعی شد که بالندگی سینمای ایران در سال‌های اخیر کم شده است و در خطر سقوط قرار داریم و به نوعی دستخوش روزمرگی شده‌ایم.
خبرنگارکشی بعد از کودک‌کشی، داستان شهادت ۶۴خبرنگار توسط اسرائیل در فلسطین
رژیم صهیونیستی تاکنون ۶۴ خبرنگار را در نوار غزه و جنوب لبنان با حملات مستقیم به شهادت رسانده است. به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها بعد از ثبت رکورد بیش از ۵ هزار نفری در کودک‌کشی، اکنون رکورد جدیدی نیز در خبرنگار کشی ثبت کرده‌اند تا فهرست جنایات خود را پرپیمانه‌تر کنند.
مردم پذیرفتند در شرایط بحرانی اینستاگرام فیلتر باشد ولی چرا ادامه دادید؟
جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس گفت: موقتا فضای مجازی یا اینترنت را دولت می‌تواند با تصویب مجلس ببندد. اگر بیشتر از ۳۰ روز شد، به‌هر‌حال باید مجدد از مجلس مصوبه بگیرند.بله، مردم ما پذیرفتند که در شرایط بحرانی و شرایط خاص، اینستاگرام فیلتر باشد. وقتی که شرایط پایدار شد چرا ادامه دادید؟ این باعث می‌شود دفعه بعدی اگر حرفی زدید، مردم اعتماد نکنند.
تلویزیون ، سیاه چاله بلع بودجه ملی با اثرگذاری میلی در حد چند شبکه محلی ماهواره ای + مدار و عدم برخورد مدیریتی تا کی؟
می گویند اگر قصد ضربه زدن به یک تمدن را دارید به سه گانه زن، خانواده و جوان حمله کنید. سال هاست که نهاد خانواده و گروه جوانان و زنان در این کشور، مورد حمله آندولسی قرار گرفته و در کنار فشارهای اقتصادی و کم توجهی ها به مسائل تربیتی ( خصوصا تربیت دینی)، صدمات زیادی بر ما وارد شده است. آنگه سازمانی مثل صداسیما مشخص نیست که سر و دمش با کدام برنامه می چرخد؟ هیولاوار از بودجه ملی تغذیه می کند و حریصانه به دنبال سلیقه گرایی و فعالیت میلی است. آنقدر عقب ماندگی حرفه ای دارد که حتی غالب برنامه ها به شکل سرانگشتی هم شده، تفکیک گروه سنی ندارد. پخش فیلم و سریال تکراری شده است اسباب گذران روزمرگی مدیران این مجموعه و مردمی که مختارنامه را چهل بار می بینند ( زمان اختصاص یافته را ضربدر جمعیت کنید و اتلاف منافع ملی را محاسبه نمایید). بعد مدعی هستیم که چرا مردم گرایش به ماهواره پیدا کرده اند و از فرهنگ خودمان دور شده ایم؟ بله ، برای همین خاک بر سری های عده ای مثلا مدیر ، این اتفاقات در حال رخ دادن است. وقتی مناسبتی ( خصوصا از جنس عزا و مناسک عزاداری باشد)، انگار شبکه ها با یکدیگر رقابت داشته باشند، اقدام به قطع تعادل و وزن سنجی برنامه ای شده و همه چیز می شود ماتم و سیاسی کاری. آقایان و خانم های محترم مدیر در صداسیما، بنظر شما حقوق ماهیانه تان با این حد ضربه به توسعه ملی و چوب لای چرخ جریان تمدن سازی کردن ، حلال است؟ آیا معنای معاند و منافق جدید را می دانید؟ خداوند به دین و دنیای شماها و ما رحم کند. خبر می رسد که سری جدید سریال‌های «پایتخت» و «زیرخاکی» و «نون خ» قرار است دوباره جلوی دوربین بروند و احتمالا از عید امسال به‌طور همزمان یا در زمان‌های جداگانه از تلویزیون پخش شوند. خوب است اما کافی نیست. صداسیما انضباط مالی ، تخصص اداره مدیریتی ، اراده برخورد با پشت پرده ها و صلاحیت حرفه ای می خواهد. سلام آقای جبلی ، حال خودت با مدیران شبکه ها چطوره اخوی؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۱   درصف انتشار: ۰
آگاه سازی مجدد در خصوص جرم بودن انتشار اطلاعات پرونده ها:
تاکید موحدی بر لزوم جلوگیری از انتشار محتویات «پرونده‌های جریانی»
موحدی دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های سراسر کشور بیان نمود که از انتشار اخبار و محتویات پرونده‌های جریانی جلوگیری شود.هیچ شخص حقیقی و حقوقی مجاز نیست محتویات پرونده جریانی را له یا علیه شخص یا اشخاصی منتشر کند( تا قبل از زمان صدور حکم نهایی).در دستگاه قضایی بسیار مراقبت می‌شود که محتوای پرونده‌ها در معرض افشا و انتشار قرار نگیرد.
پایان جشنواره با معرفی برترین ها:
پایانِ هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی
هشتمین جشنواره ملی گرافیگ رضوی از سری برنامه‌های بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) با معرفی برترینها در مشهد پایان یافت. مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی در مشهد، جریان گرافیک کشور را درون‌زا و مبتنی بر تشکل‌های مردمی هنرمندان دانست.
بیانیه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران درباره حکم الهه محمدی و نیلوفر حامدی
انجمن روزنامه‌نگاران استان تهران در واکنش به حکم الهه محمدی و نیلوفر حامدی بیانیه‌ای صادر کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است که ، احکام این دو روزنامه‌نگار با استناد به اتهاماتی، چون ارتباط با دولت متخاصم، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام صادر شده است. بسیاری از حقوقدانان در طول ماه‌های گذشته در نوشته‌ها و گفته‌هایشان استفاده از این عناوین اتهامی را برای الهه محمدی و نیلوفر حامدی از نظر موازین حقوقی نامتناسب ارزیابی کرده و آن را محل اشکال دانسته‌اند.انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران با این حکم مخالف است و آن را نمی‌پذیرد. اما امیدوار است حکم صادره در از سوی قضات محترم دادگاه تجدیدنظر با رعایت دقیق آیین دادرسی و حقوق متهمین نقض شود و این دو روزنامه‌نگار هر چه سریعتر آزاد شوند.
ماده ۳۶ قانون مطبوعات و تعیین اعضای هیئت منصفه دادگاه‌های مطبوعات و سیاسی برای دو سال آینده:
تعیین اعضاى هیأت منصفه دادگاه مطبوعات و سیاسی تهران تا سال ۱۴۰۴
جلسه تعیین اعضای جدید هیئت منصفه دادگاه مطبوعات و سیاسی تهران از صنوف مختلف صبح سه‌شنبه ۱۸ مهرماه با حضور قاضی ناصر سراج، نماینده رئیس قوه قضاییه در تعیین اعضای هیئت منصفه مطبوعات سراسر کشور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه برگزار شد.طبق ماده ۳۶ قانون مطبوعات هر دو سال یک‌بار اعضای جدید هیئت منصفه دادگاه‌های مطبوعات و سیاسی تعیین می‌شوند.
مجلس هم صدای هنرمندان را درآورد: صلاحیت‌ها را از ارشاد به صداوسیما ندهید!
خانه هنرمندان ایران، خانه موسیقی، خانه تئاتر، خانه سینما و انجمن‌های هنرهای تجسمی در مورد بخش فرهنگ و هنر و رسانه لایحه برنامه هفتم توسعه بیانیه‌ای صادر کردند.در بخشی از این بیانیه آمده است:«لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۷-۱۴۰۳) که در مجلس شورای اسلامی در آستانه تصویب است، در قسمت فرهنگ، هنر و رسانه حاوی مفاد عجیب و غیرقابل باوری است.متنی که نه تنها آینده را ندیده، بلکه سیری قهقرایی داشته و با نگاهی واپس گرایانه از همیشه و دور از تحولات جامعه، فرهنگ و هنر و رسانه را به چند برنامه توسعه قبل، پرتاب نموده است.این احکام توسط چه کسانی در دولت و مجلس نوشته شده؟ از کدام یک از هنرمندان و صنوف هنری و فرهنگی نظرخواهی شده؟ این لایحه، محصول مشترکی از دولت و مجلسی است که نه هنر، نه هنرمند و نه جامعه ایران و تحولات آن را نمی‌شناسند یا نمی‌خواهند بشناسند.»
برنامه زنده «جام جم» شب گذشته میزبان مصطفی کواکبیان، مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری و دبیرکل حزب مردم سالاری بود تا در موضوع «رسانه ملی و مطالبه گری» با مجری برنامه بحث و تبادل نظر داشته باشد. در بخش‌هایی از این برنامه کواکبیان به انتقاد از صداوسیما در برخورد دوگانه با دولت‌ها پرداخت و گفت: مشکلات اقتصادی مردم در صداوسیما جایی ندارد و این ضعف به علت همراهی تیم مدیریتی در صداوسیما با دولت سیزدهم است چرا که برخورد صداوسیما با دولت قبل، و بیان مطالبات و پیگیری وعده‌ها بسیار متفاوت بود.کواکبیان با اشاره به ریزش شدید مخاطبان تلویزیون نیز ادامه داد: برخلاف نظر مقام رهبری که بر شعار «جذب حداکثری و دفع حداقلی» تاکید دارند به نظر می‌رسد تلویزیون در دو سال گذشته به دفع حداکثری و جذب حداقلی اعتقاد دارد.
فیلم سینمایی «اورکا» قاچاق شد + تعداد فیلم های قاچاق در نیمه سال ۱۴۰۲ به هفت رسید
پس از انتشار غیر قانونی فیلم‌های «برادران لیلا» و «تفریق» با بازی ترانه علیدوستی، اینبار نوبت به دیگر فیلم او با نام «اورکا» رسید تا تعداد فیلم‌های قاچاق شده این بازیگر به عدد سه برسد. «اورکا» ساخته سحر مصیبی هفتمین فیلمی است که از ابتدای سال جاری تاکنون به شکل غیر قانونی منتشر می‌شود.
آیا رئیس بنیاد رودکی می‌تواند رهبر دائم ارکستر ملی ایران را تعیین کند؟ + مهدی سالم حکم داد و علی رحیمیان منصوب شد
مهدی سالم مدیرعامل بنیاد رودکی طی حکمی علی رحیمیان را به عنوان رهبر دائم ارکستر ملی ایران معرفی کرد. سوال اینجاست که از نظر قانون (بعد غیر تشریفاتی)، صدور چنین حکمی وجاهت قانونی دارد یا خیر؟ هرچند در شایستگی علی رحیمیان شکی نداریم و این انتصاب و انتخاب را امری شایسته می‌دانیم. در پاسخ باید گفت که در حکم انتصاب اشاره شده "با امعان نظر به پیشنهاد اعضای محترم شورای هنری ارکستر"، که تا حدی این مسئله را قانونی و قابل پذیرش می‌کند.
اعلام امادگی وزارت اطلاعات برای در اختیار نهادن برخی از پرونده‌های امنیتی موفق برای ساخت فیلم و سریال
وزیر اطلاعات با ابراز تمایل در خصوص بازگویی پرونده‌های موفق امنیتی در قالب کتاب و ساخت فیلم عنوان کرد: از طرف وزارت اطلاعات اعلام آمادگی می‌کنم تا پرونده‌ها و گزارش‌هایی که بیانگر پیروزی ملت ما است را در اختیار هنرمندان قرار دهم تا بتوانند سرداران راه جهاد تببین باشند.
خانم لاجوردی، حاضرید در صورت بحران زا شدن قانون حجاب، بعد از سه سال به اتهام قصور و تقصیر و انحراف در سیاستگذاری، دادگاهی شوید؟
جمهوری اسلامی ایران متاسفانه بدلیل فعالیت چهار گروه متعصبان مقید به سنت گرایی و کم اعتقاد به فقه پویا، ترکیب منافقین داخلی و نفوذی‌ها، منفعت طلب‌های حاشیه نشین و در نهایت خوارج ظاهر اصلاح دارای سنت شمشیر کشی بر علیه علی زمان خود، بشدت در زحمت افتاده تا حافظ رسالت تمدنی خود با تعادل بخشی به سه رکن جمهوریت مبتنی بر قانون اساسی، اسلامیت مبتنی بر دین مبین و انقلابی گری مبتنی بر آرای امامین انقلاب باشد. اعمال قدرت و اصول کلی و مشترک جریان‌های چهارگانه فوق نیز وارد کردن فشار، تصرف منابع و منافع و فرصت‌ها و در نهایت توجیه گری است. شاید این توضیحات ارتباطی به فرمایشات خانم لاجوردی نداشته باشد. اما آیا ایشان حاضرند در صورت عدم موفقیت قانون حجاب در سه سال آینده (اجرای آزمایشی) به اتهام قصور، تقصیر و نقص در سیاستگذاری، دادگاهی شوند؟ ما درباره پیامد‌ها و عوارض این نوع قانونگذاری‌ها هشدار می‌دهیم. ما از آیات عظام، زعمای کشور، حقوق دان‌ها، دلسوزان امنیت کشور، شورای نگهبان استمداد طلبی می‌کنیم. فصل پنجم این قانون، جرم انگاری همگانی سلیقه محور و مداخله در حقوق اساسی را دنباله گیری می‌کند. بعضی از عزیزان ما داغ هستند و پیامد‌های دوقطبی سازی و تقابل‌ها و خدای ناکرده کاهش سرمایه نظام را نمی‌بینند. ما مشفقانه هشدار می‌دهیم و بنا بر غیرت اسلامی- ایرانی، استمداد طلبی می‌کنیم. این کشور، رسالت تمدنی دارد، با ندانم کاری ویرانش نکنیم.
سینما و فیلم کمدی سیرک نیست، در سینمای ما مرز چندانی بین کمدی و هجو دیده نمی‌شود
شهاب حسینی اعلام کرده که از میان سه عرصه بازیگری، کارگردانی و تهیه‌کنندگی، درحال حاضر کارگردانی برایش اولویت دارد. او از وضعیت فیلم‌های کمدی در سینما گلایه کرده و گفته که سینما سیرک نیست و درحال حاضر شاهد فیلم‌هایی هستیم که صرفا می‌خواهند وقت تماشاگر را تلف کنند و ذهنش را از دغدغه‌های روزمره خالی کنند.
ادعای ارسال نامه گروهی از کارکنان صداسیما به رهبری و شبنامه خوانده شدن آن توسط گروهی دیگر؟! + افسار بعضی ها را بکشید لطفا
افکار عمومی تا چند وقت پیش فکر می کردند که فقط در سطح عملکردی و مدیریتی با رسانه میلی مواجه هستند ، اما گویا کار از این کارها گذشته و ضعف مشهود نظارت موثر به همراه انتصابات سلیقه ای ، منجر به ملوک الطوائفی شدن صداسیما شده است. گروهی مدعی ارسال نامه اعتراضی به مقام معظم رهبری هستند و گروهی دیگر،آن را شبنامه قلمداد می کنند؟ شورای عالی نظارت بر صداسیما را از چرت بیدار کنید و بگویید وقت خواب نیست.
جمعی از کارکنان و خبرنگاران معاونت سیاسی رسانه ملی در نامه‌ای به رهبرانقلاب انتقاد خود نسبت به وضعیت فعلی این رسانه را اعلام کردند.این نامه در چند محور تنظیم شده است: رفتار و سلوک اخلاقی زننده علیرضا خدابخشی، معاون سیاسی که مدام با کارمندانش تحقیرآمیز سخن می‌گوید.ترجیح امیال شخصی بر مصالح کاری که منجر افت شدید و محسوس کیفیت خبر شده است.حذف نشاط و انگیزه کاری و بی برنامگی معاونت در آستانه انتخابات . ویژه خواری عناصر ضعیف؛ تبعیض آشکار و سخیف در محیط کاری؛ رفتن عناصر توانمند و کاردان به حاشیه و تبعیضات مالی؛ فشارهای هر روزه با مقررات خودساخته؛ ایجاد التهاب داخل بدنه بومی معاونت در آستانه انتخابات .
یادداشت و دیدگاه ها
سلیمانی به تاریخ یک ملت معنی داد
مقاومت در آینه ادبیات به روایت عطاءالله مهاجرانی:
ناسیونالیسم فرهنگی رمانتیک و خطر انزواگرایی در سیاست و اقتصاد
دکتر رحمن قهرمان پور پژوهشگر و مدرس دانشگاه:
پیشنهاد تبدیل کلانتری ۱۶ زاهدان به مرکز فرهنگی محله
عبدالوهاب شهلی‌بر،انجمن جامعه‌شناسی ایران:
پنج سال بعد از ابوالفضل زرویی (ملانصرالدین گل آقا)
حکایتی از زرویی به روایتی از محمد محمدی:
پرواز پروانه
مروری گذرا بر زندگی پروانه معصومی:
سینما‌تراپی مهرجویی
احمد مسجد جامعی:
دیدگاه ۱۳ کارشناس موسیقی؛
داشتن رهبر دائم یا موقت برای ارکستر ملی؟
در نقد تفسیر دیروز هیئت عمومی دیوان‌عالی کشور
هیئت منصفه تماشاچی دادگاه نیست؛
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
چرا همای سعادت برای ایرانی ها مهم است؟
همه چیز درباره کرکس ریش دار:
ترسیم سیمای زن مسلمان ایرانی از نگاه رهبر انقلاب
در دیدار رهبر معظم انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران کشور:
ممیزی استاد؟ + وقتی اختیار عمل مطلق به مدیران دولتی می دهیم
ماجرای صدور مجوز برای کتاب شعر شفیعی‏ کدکنی:
سینمای کمدی؛ فرصت یا آفت سینمای ایران
ابعاد و ویژگی‌های سینمای کمدی ایران:
نقد و بررسی
آقای وزیر ارشاد ما زن پسریم !؟ + کجاست سهم ۳۰ سینمای تاسیسی در گیلان؟
وزیر فرهنگ گفتند، مشغول احداث هزار سالن سینما هستیم؛
مستندسازی تحقیقی یا تجارت با تابوها؟
عمامه صورتی و حسین شمقدری؛
هشدار به سانسور در عصر هوش مصنوعی
میزگرد رسانه با کیوان کثیریان ، شهرام مکری و حسام سلامت:
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها
کشاورزی و محیط زیست