پزشکی و سلامت - مطالبات وپاسخگویی ها

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پزشکی و سلامت - مطالبات وپاسخگویی ها
روایت تکان‌دهنده چند بیمار نابینا شده در بیمارستان نگاه تهران درخصوص عبارت
حاشیه های ادامه دار بیمارستان چشم پزشکی نگاه:

روایت تکان‌دهنده چند بیمار نابینا شده در بیمارستان نگاه تهران درخصوص عبارت "دیه اش را می دهیم" + مطالبه خسارات علاوه بر اخذ دیه و الزام به شفاف سازی لیست کلیه سهامداران بالای یک درصد یا دارایی بالغ بر ده میلیارد تومان

بعد از حاشیه های فنی - تخصصی ایجاد شده برای بیمارستان تخصصی چشم پزشکی نگاه ،گویا داستان به سمت برخی حاشیه های رفتاری و شفافیت مالی مقامات گرایش پیدا کرده است. ادعا می شود برخی از افراد وابسته به این بیمارستان با کج رفتاری ها و استفاده از عبارات تحریک کننده نظیر "کور شدند که شدند، دیه اش را می دهیم" بستر ساز ایجاد تشویش در اذهان عمومی شده اند ( شعار سال: نیازمند راست آزمایی دقیق تر). از طرفی هم با افشای اسامی سهامداران عمده این بیمارستان، افکار عمومی از مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان ثبت شرکت ها ، وزارت اقتصاد و دارایی و نهادهایی همانند می پرسند که چرا نباید اسامی سهامداران بالای یک درصد و یا سهامداران دارای دارایی بالغ بر ده میلیارد تومان که خارج از هیات مدیره هستند، در آگاهی های ثبت شرکت ها و موسسات حقوقی منعکس نشود؟ دوستان خوب می دانند که در خصوص کدام معضل صحبت می کنیم. آیا سنددار کردن املاک قولنامه ای و ثبت معاملات در سامانه کاتب آسانتر است یا انعکاس اسامی سهامداران خارج از اعضای هیات مدیره در شرکت های سهامی ؟ آخرین موضوع اینکه، چرا بیماران این بیمارستان، نباید علاوه بر دیه، تقاضای هزینه های جبران خسارات وارده را داشته باشند؟ به شفافیت و لزوم اصلاح رفتار اجتماعی، سلام کن.
۷۰ درصد جامعه ایران بیمه تکمیلی درمان ندارند + جدی می فرمائید پرویز خان ؟ چرا واقعا
رئیس کل بیمه مرکزی:

۷۰ درصد جامعه ایران بیمه تکمیلی درمان ندارند + جدی می فرمائید پرویز خان ؟ چرا واقعا

رئیس کل بیمه مرکزی در همایش روز بیمه که با حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد برگزار شد، به ارائه گزارشی از وضعیت شرکت‌های بیمه و تشریح عملکرد صنعت بیمه پرداخت و اظهار کرد،صنعت بیمه صنعتی نامریی بوده و با وجود اینکه نقش مهمی ایفا می‌کند ولی خیلی قابل مشاهده نیست. حق بیمه ۱۷.۷ برابر شده ولی نرخ دیه ۳۴.۳ درصد رشد کرده این درحالیست که تورم ۵۴ برابر شده است. بنابراین در محاسبات حق بیمه تورم لحاظ نمی‌شود.اما پرویز خسروشاهی نگفت که چرا بالغ بر 80 درصد پرتفوی عملکردی شرکت های بیمه را سود غیر عملیاتی تشکیل می دهد؟ نگفت که اگر صنعت بعضا دارای عملکرد کثیف در برخی از شرکت های بیمه ای ، سود ندارد، چرا 41 شرکت بیمه ای داریم ؟ پرویز خان مدعی شد که ۷۰ درصد جامعه ایران بیمه تکمیلی درمان ندارند، اما نگفت که مردم هم فهمیده اند چه کلاه گشادی از طریق شرکت های بیمه ای برای بیمه تکمیلی سر شهروندان می رود. نگفت در جایی که مردم واقعا نیاز دارند، بجای پوشش ریسک چرا باید چرتکه اندازی حاکم باشد؟ نگفت که چرا وضعیت دندان های ایرانیان به فاجعه نزدیک شده ، اما صنعت بیمه اقدامی موثر در این حوزه ندارد؟ حرف های زیادی با جناب خسروشاهی داریم ، بماند در جلسه مشترک به صرف چایی ان شاالله . روابط عمومی بیمه مرکزی هم زحمت کشیده چکیده حاضر را به رئیس شان برساند و از لاپوشانی خود داری کند.
نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!
محمد حسینی کارشناس حوزه بهداشت:

نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

چند سالی است که در کشور افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی مطرح شده است. درنتیجه مطالبات مردمی و فشار رسانه‌ها، مصوبه افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی در سال ۱۴۰۰ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ابلاغ شد. در این سال‌ها بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تامین زیرساخت‌های لازم برای آموزش، افزایش داشته است. سال دیگر، این وزارت‌خانه باید افزایش دانشجو‌های رشته پزشکی را اجرایی کند. اما، اخیرا بهانه نبود زیرساخت لازم برای آموزش دانشجویان از سوی این وزارت‌خانه مطرح شده است. در خصوص چرایی مقاومت وزارت بهداشت برای افزایش ظرفیت، تنها دو حالت را می‌توان متصور شد. اول، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمی‌خواهد افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی را بالا ببرد. دوم، از نظر مدیریت، در سطح بسیار ضعیفی قرار دارد. بنظر می‌رسد که باتوجه به افزایش بودجه و وجود ظرفیت‌های بسیار برای تامین زیرساخت لازم برای افزایش ظرفیت پزشکی، بهانه‌های وزارت بهداشت برای تامین زیرساخت دانشکده‌های پزشکی قابل قبول نیست و راهکار‌های بسیار ساده‌ای و قابل حلی برای این مسئله وجود دارد.
نامه جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان بیمارستان شهدای تجریش به وزیر بهداشت درباره بیمارستان شهدای تجریش
تصمیم دارای شائبه تعارض منافع عین‌اللهی و کریمی:

نامه جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان بیمارستان شهدای تجریش به وزیر بهداشت درباره بیمارستان شهدای تجریش

جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان بیمارستان شهدای تجریش در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به تخریب یکی از ساختمان‌های اصلی این بیمارستان و تبدیل آن به بیمارستان چشم‌پزشکی اعتراض کردند. در این نامه آمده است: در چند ماه گذشته شاهد اتفاقات بسیار ناگوار در مرکز شهدای تجریش بوده‌ایم. با دستور وزیر سابق و معاون درمان وی که هر دو عضو هیات علمی رشته چشم‌پزشکی این دانشگاه هستند، یکی از ساختمان‌های اصلی این بیمارستان که تقریبا تمام بخش‌های آن در همین سال‌های اخیر توسط دانشگاه و به خصوص با کمک خیرین با هزینه بسیار زیادی بازسازی شده بود به یکباره با تصمیمی عجولانه و به صورت شبانه‌روزی تخریب شد تا با نقشه‌ای جدید کل ساختمان را به بیمارستان چشم‌پزشکی تبدیل کنند. تعارض منافع در تبدیل این ساختمان به مرکز چشم‌پزشکی علیرغم وجود مراکز آموزشی و درمانی چشم‌پزشکی در بیمارستان‌های دیگر این دانشگاه کاملا مشخص و قابل پیگیری است.
رفع تکلیف سازمان غذادارو و جهادکشاورزی درباره باقیمانده سموم در میوه و تره بار + استمداد طلبی از دادستان کل کشور
ادعای نمونه‌برداری مداوم ۱۹ محصول پرمصرف کشاورزی در سطح میادین میوه و تره بار؟!

رفع تکلیف سازمان غذادارو و جهادکشاورزی درباره باقیمانده سموم در میوه و تره بار + استمداد طلبی از دادستان کل کشور

پیرو هشدار‌های مشفقانه، تذکرات، پاسخ طلبی‌ها و مطالبه گری‌های قبلی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال درخصوص تعیین وضعیت باقیمانده سموم مورد استفاده در میوه و تره بار ارسالی به میادین میوه و تره بار، زهرا عبداللهی مدیر گروه سیاست‌های امنیت غذایی و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور مدعی شده است که در حال حاضر معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بطور مرتب از ۱۹ محصول پرمصرف کشاورزی در سطح میادین میوه و تره بار نمونه برداری کرده و میزان باقیمانده سموم دفع آفات، فلزات سنگین و نیترات در محصولات مذکور اندازه گیری شده و سپس گزارشات به وزارت جهاد کشاورزی جهت انجام اقدامات لازم ارسال می‌شود. ادعایی که نوعی رفع تکلیف بوده و فاقد وجاهت قانونی است. علت وارد کردن اتهام رفع تکلیف را باید در فرآیند اجرای این کار جستجو کرد. چرا که نمونه برداری از داخل میادین میوه و تره بار صورت گرفته و کیت‌های تشخیص سریع برای اندازه گیری موارد ادعا شده (برای تمامی موارد) وجود نداشته و نیازمند ارجاع محصول به آزمایشگاه است. این در حالی است که محصول نمونه برداری شده از میدان در همان چند ساعت اول وارد بازار مصرف می‌شود. دومین ایراد وارده را باید در بحث پیشگیری جستجو کرد. به فرض که محصولی با استفاده از کیت‌های خاص، ناسالم تشخیص داده شد و از چرخه مصرف کنار زده شد، مابقی محصولات آن مزرعه که در روز‌های اتی وارد بازار می‌شوند چه روندی را طی می‌کنند؟ سومین نکته مغایرت را باید در انحراف شناختی عزیزان و معادل پنداری محصولات کشاورزی با خط تولید صنعتی ملاحظه نمود. اینکه نمونه برداری مستمر انجام می‌شود (به فرض راست گویی دوستان) یک بحث است و استقرار تیم بهداشت و درمان برای ارایه مجوز به هر بار وارد شده به میدان (وانت، کامیونت و کامیون)، یک بحث دیگر. از دادستان کل کشور بعنوان مدعی العموم، درخواست ورود مستقیم به موضوع را داریم. از سازمان بازرسی کل کشور، درخواست ورود به موضوع در دو وزارت جهادکشاورزی و وزارت بهداشت و درمان (غذادارو و دانشگاه‌های علوم پزشکی) را داریم.
متوقف بودن فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی با حکم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری + توضیح درباره منابع سوالات آزمون
علی فتحی آشتیانی نظام روانشناسی:

متوقف بودن فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی با حکم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری + توضیح درباره منابع سوالات آزمون

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درباره درباره سرانجام فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی بیان داشت که فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی از تاریخ ۲۳ تیرماه سال ۱۴۰۳ با صدور حکم تجدید نظر دیوان عدالت اداری عملا متوقف شد. ما در آینده نزدیک به دنبال این هستیم که سازمان را از این وضعیتی که شورای مرکزی دارد خارج کنیم. در حال حاضر براساس حکم تجدید نظر ، رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره منفک شده و رییس سازمان به همراه شورای معاونان کار خود را انجام می‌دهند. تجمیع محل برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان در برخی از استان‌ها کلا توسط سازمان سنجش برنامه ریزی شده و بدلیل تعداد کم داوطلبان در آن استان بوده است. در خصوص نحوه طراحی سوالات این آزمون باید بیان داشت که سازمان هیچ منبعی را بعنوان منابع آزمون اعلام نکرده و سوالات بشکلی کاربردی و استنباطی و مبتنی بر مورد گرایی طراحی شده تا توان افراد را بسنجد نه محفوظات انها را .
جمع بندی گزارش آتش سوزی بیمارستان قائم رشت برای قرائت در صحن مجلس + توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس:

جمع بندی گزارش آتش سوزی بیمارستان قائم رشت برای قرائت در صحن مجلس + توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس دوازدهم، از بررسی و جمع بندی گزارش حادثه آتش سوزی بیمارستان قائم رشت برای قرائت در صحن علنی مجلس خبر داد و گفت که اعضای کمیسیون تاکید کردند اگر نسبت به هشدارها بی توجهی شود به طور قطع شاهد تداوم حوادث مشابه در کشور خواهیم بود. دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این رابطه بیان داشت که اتهامی در موضوع حریق بیمارستان قائم رشت متوجه دانشگاه علوم پزشکی نیست. همچنین در ارتباط با تعطیلی بیمارستان «توتون‌کاران» رشت و بیکاری نیروهای آن، به دست اندرکاران این بیمارستان سه ماه برای رفع نواقص فرصت داده شده بود اما کاری نکردند.بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت نیز یکی از مهمترین مطالبات نظام سلامت استان بوده که برای تحقق آن به عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده و پیگیری‌های ملی و استانی برای اتمام و افتتاح آن انجام شده‌است.
وزیر بهداشت دستور توقف عزل و نصب ها را ندیده است؟
درخواست ورود بازرسی نهاد و بازرسی کل کشور:

وزیر بهداشت دستور توقف عزل و نصب ها را ندیده است؟

برخلاف اینکه رئیس جمهور منتخب مردم دستور توقف عزل و نصب در ادارات و سازمان های دولتی را داده است برخی دانشگاههای علوم پزشکی در حال جابه جایی و عزل و نصب های جدید هستند. نمونه اش دانشگاه علوم پزشکی لرستان و یا چهارمحال بختیاری
قوی‌ترین بخش سلامت در منطقه را در اختیار داریم + ببخشید جناب وزیر، از جیب چه کسی؟
عین الهی وزیر بهداشت:

قوی‌ترین بخش سلامت در منطقه را در اختیار داریم + ببخشید جناب وزیر، از جیب چه کسی؟

عین الهی وزیر بهداشت و درمان در مراسم چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، بجای بیان واقعیات ، دردها و مشکلات بخش بهداشت و درمان کشور و حتی امیدآفرینی برای مردم با همدردی های احتمالی، از قوی ترین بخش سلامت در منطقه صحبت می کند؟ جناب عین الهی ،مردم تورم را به عدد و رقم نمی فهمند بلکه با قیمت تخم مرغ سر سفره نهار و شام ، ارزیابی می کنند. اطلاع دارید، چند درصد هزینه دارو و درمان توسط مردم در حال پرداخت بوده و عملا ، سازمان تامین اجتماعی و بیمه ها، به سطوحی از بی کفایتی رسیده اند؟ اطلاع دارید چند درصد مردم بدلیل هزینه های دارو و درمان، قید درمان را زده و به خود درمانی مشغول شده اند؟ صحبت از امار و ارقام گل درشت، دردی از دردهای جامعه را کاهش نمی دهد. ای کاش در این نوع سخنرانی ها ، اقدام به همدردی کنید یا راوی خبری خوب برای مردم باشید. چیزی از شما کم نمی شود، اما امیدهای زیادی در دل های مردم ایجاد می گردد. دیدار در حرم مطهر امام رضا در ایام نوروز را یادتان هست، چند سال پیش و بشکل مستقیم خدمت تان عرض کرده بودیم که بدرد این کار نمی خورید، اما باور نداشتید.
این شیوه صحبت یک طرفه چه معنایی دارد؟

رینگ بوکس صداسیما ، ژیلا صادقی یک طرف و بیمارستان گاندی یک طرف

حمله تند ژیلا صادقی به رئیس بیمارستان گاندی؛ با عنوان «مگر سودت را با ما تقسیم می‌کردی؟» در حال رسانه‌ای شدن است. برخی از منتقدین از این شیوه انتقاد در صداسیما گلایه‌مند بوده و ان را جریانی یک طرفه می‌دانند. مهم نیست حق با چه کسی باشد، مهم این است که یک طرفه به قاضی رفته اند. حسن آقا میری در واکنش به حمله مجری صداوسیما به رئیس بیمارستان گاندی (دکتر بنی اسد) عنوان نموده است که صدا و سیمایی که مخاطب و کیفیت براش اهمیتی نداره! صدا و سیمایی که بیشتر بلندگوی اقلیت افراطی تمامیت خواه بوده و تو هیچ اعتراضِ به حقی کنار مردم نیست و فقط این جور وقت‌ها وارد میدان می‌شه اون هم با بی ادبی و تهمت و توهین و زرد! ۲۴ همت بودجه امسال صدا و سیما از جیب ملتی که سه تا دهک پایینش سرانه‌ی مصرف گوشتش در سال ۲ کیلو گرم هست! و.. خواستم بگم با دستمال کثیف صدا و سیما نمی‌شه هیچ پنجره‌ای رو تمیز کرد لطفا اول دست تون رو از جیب مردم دربیارید بعد برای بقیه نسخه بدید.
اعتراف تلخ مدیرعامل تامین اجتماعی: پرداخت از جیب بیمه‌شدگان ۶۰% شد! + پدرآمرزیده با افتخار صادقه
تامین اجتماعی از جیب مردم، عدالت و کارآمدی کجاست؟

اعتراف تلخ مدیرعامل تامین اجتماعی: پرداخت از جیب بیمه‌شدگان ۶۰% شد! + پدرآمرزیده با افتخار صادقه

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه از جیب بیماران بیمه‌ شده، به شکل رسمی ۴۰% و به شکل غیررسمی تا ۶۰% شده است . پیشتر نیز محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفته بود: هم‌اکنون نقش بیمه‌ها در تامین منابع مالی در بخش‌های درمانی کمتر از ۳۰% است، همچنین دولت به طور مستقیم نیز ۲۵ تا ۳۰ درصد را تامین می‌کند و مابقی از جیب مردم تامین می‌شود . اخیرا مهر گزارش داد: بررسی‌ها نشان می‌دهند پرداختی از جیب مردم از سال ۱۳۹۲ تا امروز، دوباره سیر صعودی به خود گرفته و حالا به مرز ۶۰% رسیده است .
تشکیل تیم ویژه بررسی علت فوت ۶ نوزاد در بیمارستان‌ هاجر شهرکرد
فوت غیر معمول نوزادان در بیمارستان :

تشکیل تیم ویژه بررسی علت فوت ۶ نوزاد در بیمارستان‌ هاجر شهرکرد

دادستان شهرکرد بیان نمود که پس از وصول خبر مبنی بر فوت ۶ نوزاد در بیمارستان هاجر شهرکرد، تیم ویژه بررسی موضوع تشکیل و در حال بررسی ابعاد مختلف موضوع است. تحقیقات از مسئولان در حال انجام بوده و با مقصرین احتمالی برخورد قانونی به عمل خواهد آمد. رئیس بیمارستان هاجر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری احضار شده و ‌توضیحات این مسئولین دریافت شده و علت فوت این نوزادان پس از تکمیل پرونده به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
واکنش رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره نامه عدم ارائه خدمات درمانی به بی‌حجاب‌ها
حفظ و ارتقای نظام سلامت مردم در اولویت است؛

واکنش رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره نامه عدم ارائه خدمات درمانی به بی‌حجاب‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره نامه ارسالی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان برای عدم ارائه خدمات درمانی به بی‌حجاب‌ها واکنش نشان داد. در همین رابطه محمدتقی آشوبی ، حفظ و ارتقای سلامت مردم را اولویت نخست دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و گفت که دانشگاه علوم پزشکی در مرتبه نخست، فارغ از دین، رنگ، نژاد و جغرافیا، وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای نظام سلامت مردم و همچنین تربیت دانشمند و متخصص را بر عهده دارد و تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ ایرانی اسلامی و همچنین ترویج آن بسیار حائز اهمیت است.
واکنش وزارت بهداشت به ماجرای «پزشکان سهمیه‌ای» + از واقعیات گندکاری‌های سهمیه که نمی‌شود فرار کرد جناب سخنگو
پذیرفته شدگان پزشکان سهمیه ای صلاحیت دارند؟

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای «پزشکان سهمیه‌ای» + از واقعیات گندکاری‌های سهمیه که نمی‌شود فرار کرد جناب سخنگو

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: معیار‌های سنجش صلاحیت علمی افرادی که از طریق سهمیه پذیرش می‌شوند، مشخص است. اما با احترام خدمت جناب سخنگو باید عرض کرد که از واقعیات و پیامد‌های زیان بار سهمیه‌ها که نمی‌توان فرار کرد. جنان لطمه‌ای به ریشه‌های آموزش عالی این کشور وارد کرده و چنان ریشه‌ها و بنیاد‌های علمی این کشور را خورده که نسل در نسل باید پاسخگو باشیم. به که بگوییم که حدود ۱۹ نوع سهمیه در این کشور وجود دارد و آنگاه، استعداد‌های این کشور در حال پر پر شدن هستند؟ توجیه را کنار بگذارید و توصیه می‌کنیم، سکوت کنید. مقصر شما نیستید، مقصر ضعف شدید کشور در حوزه سیاستگذاری و افتادن برخی امور در دستان افراد کم اطلاعی است که حتی باور دارند که برنامه‌ها و اقداماتشان به این کشور و انقلاب و دین و مردم، خیر می‌رساند؟! خداوند این دین و انقلاب و این ـب و خاک را از شر جاهل دارای جهل مرکب، حفظ کند ان شاالله.
انتقاد به کیفیت خودروهای داخلی؛

حمله بی‌سابقه پدر پیوند کبد ایران به خودروسازان: کسی که پراید می‌سازد قاتل است

پروفسور سیدعلی ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران در برج میلاد در جشن نفس از کیفیت تولیدات خودروسازان داخلی انتقاد کرد. وی صراحتا بیان داشت که افرادی که پراید می سازند با بدنه بشدت ضعیف و موتور غیر متناسب با بدنه، قاتل است. می گوید اگر کسی کار بلد نیست، کنار برود. یا کشور را حرفه ای بساز یا تعطیل کن و کنار برو. نکته جالب حقوقی اینکه ، این تکلیف دادستان و قوه قضائیه است که ورود مستقیم نموده و جلوی کشتار را بگیرد. کشور امیدی به پیشگامی سازمان استاندارد و پلیس راهور و وزارت صنعت و معدن در این خصوص ندارد.
شکوائیه سازمان نظام پزشکی رشت از عملکرد بیمه های پایه به کمیسیون اصل نود مجلس
ضعف عملکرد بیمه های پایه ؛

شکوائیه سازمان نظام پزشکی رشت از عملکرد بیمه های پایه به کمیسیون اصل نود مجلس

سازمان نظام پزشکی رشت از عملکرد بیمه های پایه به کمیسیون اصل نود مجلس ، شکوائیه‌ای نوشت.در این نامه ذکر شده است که تا مادامی که بیمه ها مسئولیتی در قبال قراردادها و الزامات قانونی خود ندارند الزام و اجبار جامعه پزشکی به اجرای قانون قرارداد با بیمه های پایه ، محلی از اعراب نخواهد داشت و بر فرض الزام موسسات پزشکی برای عقد قرارداد با بیمه های پایه، بایستی مطابق همین قانون فرمت قرارداد فی مابین آنان تغییر و الزام بیمه ها برای پرداخت یک ماهه مورد تاکید قرار گیرد.
آقای عین الهی، ماجرای اخراج و بازنشستگی ۱۰۰ پزشک در دو هفته اخیر چیست؟ توضیح با قید فوریت برای افکار عمومی
مگر قرار نبود پزشکان تا هروقت می خواهند کار کنند؟!

آقای عین الهی، ماجرای اخراج و بازنشستگی ۱۰۰ پزشک در دو هفته اخیر چیست؟ توضیح با قید فوریت برای افکار عمومی

دوهفته اخیر، بیش از ۱۰۰نفر از پزشکان با بازنشستگی اجباری یا اخراج از هیئت بورد مواجه شده‌اند؛ این درحالی‌است که طبق قانون تا زمانی که فرد بخواهد می‌تواند فعال باشد و کار کند، حتی اگر زمان بازنشستگی او رسیده باشد. ماجرا، اما به اینجا محدود نمی‌شود و در کنار این برخوردها، به تعدادی از بازنشسته‌ها اجازه ورود به بیمارستان را هم نداده‌اند.
هزینه‌های ادعا شده درباره تبلیغات «بیمارستان غدیر» کذب محض است
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

هزینه‌های ادعا شده درباره تبلیغات «بیمارستان غدیر» کذب محض است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش ملی «کلان بیمارستان غدیر» تاکید کرد که با فعالیت شبانه‌روزی روابط عمومی دانشگاه طی ۱۰ روز گذشته، تلاش شد که کارهای تبلیغات و تشریفات این بیمارستان با حداقل هزینه و صرفا توسط نیروهای خود دانشگاه صورت گیرد.
با صادرات یک ربات جراح به اندونزی، بهار نمیاد آقای عین الهی + دسترسی، کیفیت و قیمت دارو و کمبود پزشک را دریاب
وزیر بهداشت از سیاست گذاری برای دارو و درمان هم بگوید؛

با صادرات یک ربات جراح به اندونزی، بهار نمیاد آقای عین الهی + دسترسی، کیفیت و قیمت دارو و کمبود پزشک را دریاب

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما به اندونزی ربات جراح صادر کرده‌ایم و پولش را هم گرفته‌ایم. هیچ بیمارستانی توسط دولت در خارج از کشور ایجاد نشده است
نظرات و گلایه ها