اردبیل - فسادستیزی

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
اردبیل - فسادستیزی
حکم قطعی پرونده اختلاس و ارتشاء در آب منطقه‌ای شهرستان اردبیل صادر شد
رئیس کل دادگستری استان اردبیل؛

حکم قطعی پرونده اختلاس و ارتشاء در آب منطقه‌ای شهرستان اردبیل صادر شد

ناصر عتباتی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران از صدور حکم قطعی پرونده سوءجریان در آب منطقه‌ای شهرستان اردبیل که بر اساس حکم دادگاه اجازه اعلام در رسانه‌ها را دارد، خبر داد و اظهار کرد: مطابق با رأی قطعی دادگاه تجدیدنظر، سلامت عزیزی، مدیر آب منطقه‌ای شهرستان اردبیل از بابت مشارکت در اختلاس به هفت سال حبس، یک میلیارد ریال جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شده است.
صدور حکم 28 متهم فساد مالی در آب و فاضلاب روستایی
دادگستری اردبیل اعلام کرد؛

صدور حکم 28 متهم فساد مالی در آب و فاضلاب روستایی

۲۸ متهم فساد مالی در شرکت آب و فاضلاب روستایی که به اتهام‌های مختلف تحت تعقیب کیفری قرار گرفته بودند محاکمه شده و حکم قطعی در باره آنها صادر شد.ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل روز دوشنبه گفت: احکام برای متهمان متعددبوده و حبس‌، شلاق، جزای نقدی، رد مال و ... را شامل می‌شود.وی بیان کرد: متهمان این پرونده با اتهامات متعدد از قیبل دریافت رشوه، اختلاس، جعل در اسناد رسمی دولتی، تحصیل مال از طریق نامشروع در دادگاه محاکمه شدند.
دستگیری چهار عضو شورای شهر بیله سوار
چهار عضو از 5 عضو شورای شهر بیله سوار عصر امروز دستگیر شدند؛

دستگیری چهار عضو شورای شهر بیله سوار

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل با تایید دستگیری تعدادی از اعضای شورای شهر بیله سوار اظهار کرد: این افراد به اتهام تبانی و دریافت رشوه دستگیر شده‌اند.
چهارباند کرایه کودکان شناسایی شد
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور:

چهارباند کرایه کودکان شناسایی شد

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور گفت: سال گذشته چهار باند کرایه و بهره کشی کودکان در کشور شناسایی شده است.
دهن‌کجی قطب تولید میوه به فقرا و دست درازی دلالان
بازار آشفته میوه در اردبیل؛

دهن‌کجی قطب تولید میوه به فقرا و دست درازی دلالان

میوه‌های تابستانی یکی پس از دیگری وارد بازار اردبیل می‌شود اما میانگین درآمد پایین و دست‌درازی دلالان موجب شده اقشار کم‌درآمد هنوز مزه بسیاری از میوه‌ها را تجربه نکنند.
کنترل‌ گلوگاه‌های قاچاق محصولات جنگلی در اردبیل تشدید می‌شود
مدیرکل منابع طبیعی استان اردبیل:

کنترل‌ گلوگاه‌های قاچاق محصولات جنگلی در اردبیل تشدید می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: براساس برنامه‌ ریزی‌های انجام شده ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی با آمادگی کامل و کنترل دقیق با قاچاقچیان به ‌صورت جدی برخورد می‌کنند.
نظرات و گلایه ها