پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۹۵۸۳
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۱
بر اساس پیوست یک جدول بودجه سال آینده، دولت باید ۹۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی به مصلای تهران بدهد. آقایان که اتفاقا داعیه عدالت هم دارند، چطور رویشان می‌شود، در مملکتی که بسیاری از مردم، از حقوق اولیه‌ای، چون آب، جاده، مدرسه و بیمارستان بی‌بهره‌اند! چنین بودجه‌هایی را پیشنهاد دهند؟ آیا نسبتی با عدالت دارد؟!

شعار سال:بر اساس پیوست یک جدول بودجه سال آینده، دولت باید ۹۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی به مصلای تهران بدهد. در این جدول آمده که شروع ساخت و ساز مصلای تهران سال ۱۳۷۴ بوده؛ و ۱۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است تا این پروژه تا سال ۱۴۰۵ تکمیل بشود!

اما مسئله فقط این نیست. طبق تبصره ۱۱ لایحه بودجه، به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده شده که سال آینده از منابع داخلی و فروش زمین و غیره هم ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه جور کند و به مصلای تهران بدهد!

آقایان که اتفاقا داعیه عدالت هم دارند، چطور رویشان می‌شود، در مملکتی که بسیاری از مردم، از حقوق اولیه‌ای چون آب، جاده، مدرسه و بیمارستان بی‌بهره‌اند! چنین بودجه‌هایی را پیشنهاد دهند؟ آیا نسبتی با عدالت دارد؟!

امام خمینی (ره): سادگى مصلی باید یادآور سادگىِ محل عبادت مسلمانان صدر اسلام باشد و شدیداً از زرق و برق ساختمان‌هاى مساجد اسلام آمریکایى جلوگیرى شود. (۱۳۶۷/۰۸/۲۳).

چرا ساخت مصلای تهران تمام نمی‌شود؟

پایگاه تحلیلی -خبری شعار سال، برگرفته از فضای مجازی

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین