مازندران - پاسخگویی و مطالبه‌گری

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
مازندران - پاسخگویی و مطالبه‌گری
قانونی بودن فرایند واگذاری زمین به سرمایه‌گذار «پتروشیمی مازندران»؛سرمایه‌گذار به تعهدات خود عمل کرد
علی تیموری رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری :

قانونی بودن فرایند واگذاری زمین به سرمایه‌گذار «پتروشیمی مازندران»؛سرمایه‌گذار به تعهدات خود عمل کرد

پیرو مخالف های عمومی صورت گرفته درخصوص تاسیس پتروشیمی مازندران ، خبر می رسد که علی تیموری رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری مدعی قانونی بودن فرایند واگذاری زمین به سرمایه‌گذار «پتروشیمی مازندران» شده و بیان داشته که سرمایه‌گذار به تعهدات خود عمل کرده است. وی مدعی شده که کارخانه پتروشیمی مازندران که در سال ۹۹ موفق شد جواز تأسیس را از هیئت دولت دریافت کند . این واحدهای صنعتی همه مجوزهای خود را از دستگاه‌های متولی دریافت کرد و ازجمله سازمان حفاظت محیطزیست کشور هم مجوزهای اولیه را به سرمایه‌گذار داد و در نهایت و پس از طی همه مراحل قانونی اولیه و واگذاری زمین، کلنگ افتتاح این مرکز در شرق مازندران با حضور «احمد وحیدی» وزیر کشور در اسفند ۱۴۰۰ در روستای حسین‌آباد بهشهر بر زمین خورد. چند روز پس از آن بود که در اقدامی هماهنگ بین برخی توییت‌بازان و علی سلاجقه رییس سازمان محیط‌زیست این ادعا مطرح شد که پتروشیمی میانکاله در حریم ذخیره‌گاه طبیعی زیست‌کره قرار گرفته و مجوزی ندارد و این سیاه‌نمایی از سرمایه‌گذار، حدود سه سال ادامه داشت. امروز مشخص می‌شود که آنچه که علی سلاجقه ادعا داشت خلاف واقع بود و این مجموعه همه مجوزهای لازم و حتی مجوزهای اولیه محیط‌زیست را دریافت کرده بود .همچنین ادعا می شود که چند روز قبل محسنی اژه‌ای در سفر استانی خود به همدان نیز بدون نام بردن از پرونده پتروشیمی مازندران از برخی تنگ‌نظری‌ها انتقاد کرد و گفته است این پروژه همه مجوزهای لازم ازجمله مصوبه هیئت دولت را دارا بود.
پتروشیمی میانکاله؛ ادعای جدال محیط‌زیست با تخلفات در سایه نفوذ ؟ + چطور می توان باور کرد که سازمان های نظارتی و بازرسی بی خبر باشند؟
در حسین آباد بهشهر چه خبر است؟

پتروشیمی میانکاله؛ ادعای جدال محیط‌زیست با تخلفات در سایه نفوذ ؟ + چطور می توان باور کرد که سازمان های نظارتی و بازرسی بی خبر باشند؟

پیشبرد پروژه پتروشیمی میانکاله در منطقه‌ای فاقد منابع نفت و گاز و دارای ارزش گردشگری و زیست‌محیطی، هیچ توجیهی ندارد و اصرار برای احیای آن باعث ایجاد این شائبه شده است که این پروزه شاید نتیجه فشار نمایندگان محلی برای جذب بودجه بوده که احیانا در نهایت به تقسیم منافع بین افراد خاص منجر می‌شود؟!علی‌رغم ابطال موافقت‌نامه پروژه در آبان ۱۴۰۲ توسط وزارت نفت و دستور توقف آن، اکنون تحرکاتی در فروردین ۱۴۰۴، از جمله ورود بیش از ۴۰ تریلی مصالح و فعالیت‌های ساختمانی در اراضی حسین‌آباد بهشهر، نگرانی‌ها را تشدید کرده است. فعالان محیط زیست معتقدند که این پروژه نمونه‌ای بارز از تعارض توسعه صنعتی و حفاظت از محیط‌زیست است. برخی از فعالان محیط زیست می گویند، چطور می توان باور داشت که نهادهای نظارتی و بازرسی از این حرکات و اقدامات بی خبر باشند؟ اگر خبر دارند،چرا اقدام مشهودی در این خصوص صورت نمی گیرد؟ پایگاه تحلیلی خبری شعار سال بدون ارایه نظر تائیدی و تکذیبی و صرفا بدلیل اهمیت موضوع ، اقدام به بازنشر متن خبرآنلاین نموده و انتظار می رود که کلیه ذی نفعان و ذی مدخلان مرتبط با این پروژه جهت ارتقا آگاهی های عمومی و ممانعت از هرگونه شایعه و شائبه، اقدام به ارایه نظرات تائیدی و تکذیبی خود برای انتشار در این پایگاه خبری کنند. تضارب آرای ایجاد شده ، فضا را برای شفاف سازی، فسادستیزی و احقاق حقوق طرفین فراهم خواهد ساخت. مجددا تاکید می گردد که برخی از ادعاهای صورت گرفته در متن حاضر، نیازمند راست آزمایی است.
آقای استاندار محترم مازندران، در خصوص خودسوزی شهروند محمودآبادی در برابر استانداری حقیقت را بگویید، مرد باش آقا
حاشیه‌های طرح هادی و تغییر کاربری در استان‌های شمالی کشور:

آقای استاندار محترم مازندران، در خصوص خودسوزی شهروند محمودآبادی در برابر استانداری حقیقت را بگویید، مرد باش آقا

خبر می‌رسد که یک شهروند اهل روستای تلارم محمودآباد روز شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ مقابل استانداری مازندران اقدام به خودسوزی کرد که البته با اقدام به موقع حاضران و نگهبانی استانداری، با مهار آتش‌سوزی، نجات یافت. در اخبار انعکاس یافته در رسانه‌ها اشاره به درخواست نامبرده به ساخت خانه رایگان می‌شود. این در حالی است که برخی از خبر‌های دریافتی، اشاره به مشکلات طرح هادی و تغییر کاربری زمین در استان‌های شمالی دارد. دو سالی است که مردم سه استان گیلان، مازندران و گلستان، درگیر بحث ممنوعیت تغییر کاربری‌ها در زمین‌های مستقر در طرح هادی و بحث عدم تجدد نظر در طرح‌های هادی بعد از ده سال هستند. پیش بینی می‌کنیم و هشدار امنیتی می‌دهیم که این پدیده نامیمون به زودی فراگیر شده و خشم سرکوب شده مردم به شیوه‌هایی این چنین برون ریزی می‌کند. از استاندار محترم مازنداران هم درخواست داریم، واقعیت ماجرا را بدون حاشیه، برای افکار عمومی توضیح دهد.
همزمانی استیضاح شهردار نوشهر و دستگیری یک عضو شورای این شهر
در شهرداری مازندران چه خبر است؟

همزمانی استیضاح شهردار نوشهر و دستگیری یک عضو شورای این شهر

طرح استیضاح "عباس همپا" شهردار نوشهر در جلسه روز گذشته شورای شهر نوشهر با تایید چهارعضو، رای آورد و فعلا جایش را به معاونش، علی باباتبار داد. از روز گذشته خبر‌های گوناگونی از استیضاح شهردار نوشهر و دستگیری یک عضو شورای شهر این شهر نقل محافل و فضای مجازی استان و خارج از مازندران شده است.
ترک فعل
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس :

ترک فعل "سازمان منابع طبیعی" در رابطه با پتروشیمی میانکاله مشهود است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: متولیان پتروشیمی میانکاله ۵ سال زمین را در اختیار داشتند و هیچ کاری در آنجا انجام ندادند و لذا سازمان منابع طبیعی باید زمین را از آنها پس می‌گرفت اما این اتفاق نیفتاد و ترک فعل این سازمان مشهود است.
اهمال در حفظ منابع ملی:

در شرکت بازرگانی دولتی ایران چه خبر است؟ این داستان ، ده هزار تن روغن ترخیص نشده در بندر امیرآباد مازندران

به تجربه و با مصداق تکرار مکرر ثابت شده که مدیران دولتی خصوصا در برخی از شرکت های فعال در واردات کالاهای اساسی برای کشور، فاقد دلسوزی لازم بوده و مصادیق اهمال،ترک فعل، قصور و تقصیر فراوانی در اجرای امور دارند. ضمن بازدید قاضی القضات از بندر امیرآباد مشخص شده است که ده هزار تن (معادل بار هزار خودروی سنگین ده تن) روغن در بندر امیرآباد ترخیص نشده است. سازمان بازرسی باید از مدیران شرکت بازرگانی دولتی در این خصوص توضیح بخواهد.
قلب هیرکانی با جاده
درخواست فرماندار نوشهر برای ارتقای جاده در "منطقه حفاظت شده البرز مرکزی"؛

قلب هیرکانی با جاده "ماشَلَک" از حرکت می‌ایستد

در حالی که برای مسیر دو روستای "ویسر" و "سنگ تجن" در منطقه "کجور" مازندران جاده دسترسی وجود دارد و مردم سال هاست درحال استفاده از این جاده هستند، فرمانداری نوشهر در صدد برآمده تا جاده خاکی "ماشلک" را که از قلب "منطقه حفاظت شده البرز مرکزی" و جنگل‌های انبوه هیرکانی می‌گذرد به بهانه کوتاه کردن مسیر، تعریض و بهسازی کند. این در حالی است که این کوتاهی مسیر تنها در حد ۱۰ دقیقه بوده و این طرح در دولت‌های متعدد با مخالفت جدی سازمان حفاظت محیط زیست مواجه شده است؛ چرا که علاوه بر تخریب گسترده جنگل‌های هیرکانی و زیستگاه حیات وحش، منطقه‌ای رانشی است و امنیت لازم را برای ترددکنندگان ندارد.
یک پلنگ و این همه هیجان و نادانی!
آقای سلاجقه چه پاسخی دارید؟

یک پلنگ و این همه هیجان و نادانی!

صبح امروز (یکشنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۱)، یک قلاده پلنگ سرگردان در خیابان‌های قائم شهر دیده شد. نگاهی به ویدئو‌های تهیه شده نشان دهنده اوج هیجان، ترس و نادانی مردم در رفتار با حیوان وحشی و حفاظت از خود است. در این بین باید پرسید که اسم کوچک آقای سلاجقه برای مخاطب قراردادن شان در خصوص آموزش شهروندی در مواجهه با حیات وحش، چیست؟
در جنگل‌های رامیان چه می‌گذرد؟!
با کدام مجوز؟

در جنگل‌های رامیان چه می‌گذرد؟!

پایگاه خبری میراث باشی، گزارشی از تخریب درخت‌های توسکا در جنگل رامیان را داده و در آن ادعا‌هایی در خصوص برخی از حاشیه‌های ایجاد شده و نظرات کارشناسی مسئله دار، مطرح شده است. ورای تائید یا تکذیب خبر و با توجه به اهمیت موضوع، درخواست رسیدگی و پاسخگویی فوری توسط سازمان جنگل‌ها و مراتع را داریم.
نگاهی به برخی از جنجالی‌ترین توهین‌ها به مردم مازندران در دهه ۹۰
از پایتخت و احمدی نژاد تا کلانتری و جابری؛

نگاهی به برخی از جنجالی‌ترین توهین‌ها به مردم مازندران در دهه ۹۰

به بهانه‌ی انتشار ویدئوی رسول پناه که اعتراضات بسیاری از نمایندگان مازندران تا ائمه جمعه را در پی داشت، نگاهی کرده‌ایم به برخی از این جنجالی‌ترین توهین‌ها به مردم مازندران در یک دهه اخیر.
وضعیت زباله در جنگل زرین آباد، مازندران + فیلم
زباله‌های مازندران؛

وضعیت زباله در جنگل زرین آباد، مازندران + فیلم

انتخاب مکان نامناسب و عدم مدیریت صحیح در جمع آوری و دپوی زباله و انباشت آن‌ها در جنگل‌ها منجر به آلودگی خاک، هوا و آب شده و باعث تشکیل شیرابه و جریان آن در اراضی اطراف میشود. در کلیپ زیر می‌توانید وضعیت زباله در جنگل زرین آباد، را ببینید. مسئولان رسیدگی کنند.
نخاله‌های زغال سنگ معدن و اما آلایندگی زیست محیطی
تخلیه نخاله‌های معدن در رودخانه؛

نخاله‌های زغال سنگ معدن و اما آلایندگی زیست محیطی

با همت سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی مازندران و همراهی سایر دست اندرکاران، تلاش کارگران و مهندسین و پیگیری فرماندار سعید یزدانی، پروژه پل پارسی جهت تسهیل تردد اهالی پارسی سوادکوه به اتمام رسید اما چهره نازیبای تخلیه بخشی از نخاله های زغال که دقیق در مسیر آب رودخانه و چسبیده به پل قرار دارد سوالاتی را از مسوولین ادارات صمت و محیط زیست در اذهان بوجود آورد.
مجوز واگذاری معادن خارج از شرح وظایف یک مدیرکل منابع طبیعی است
پاسخ به یک شبهه‌؛

مجوز واگذاری معادن خارج از شرح وظایف یک مدیرکل منابع طبیعی است

آنچه که مسلّم است سیاستگذاری در بحث واگذاری معادن خارج از شرح وظایف یک مدیرکل منابع طبیعی و کاملاً در حیطه‌ اختیارات و شرح وظائف "سازمان جنگل ها،مراتع وآبخیزداری کشور" و به تبع آن، معاونت مربوطه یعنی "معاونت حفاظت و امور اراضی" است که از قضا عضو مؤثر سازمان در شورایعالی معادن کشور نیز میباشد؛ لذا هر گونه مقایسه در نحوه، نوع و میزان واگذاری معادن باید با توجه به سیاستگذاری ها، موافقتنامه‌ها و ابلاغیه‌های این شورا و سازمان متبوع به ادارات کل صورت پذیرد.
علت آتش سوزی آمفی تئاتر هتل‌های پارسیان رامسر فقط اشکالات فنی بود + فیلم
معاون سیاسی امنیتی؛

علت آتش سوزی آمفی تئاتر هتل‌های پارسیان رامسر فقط اشکالات فنی بود + فیلم

حسین حسن نژاد معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، گفت: علت آتش سوزی آمفی تئاتر هتل‌های پارسیان رامسر فقط ناشی از اشکالات فنی بود و هر گونه گمانه زنی در این خصوص و بیان علت هایی غیر از آن دور از واقعیت است.
سکوت شکسته شده یا شلیک با تفنگ خالی!
پرونده انتقال زباله ساری به چهاردانگه؛

سکوت شکسته شده یا شلیک با تفنگ خالی!

شکسته شدن سکوت استاندار مازندران در قبال تخلفات انجام شده در منطقه چهاردانگه مازندران ابعاد جدیدی از پرونده انتقال زباله ساری به چهاردانگه را گشود که غیر از شهردار سابق، فرماندار سابق ساری که در همین دولت ارتقاء مدیریتی گرفته و در کسوت معاون سیاسی امنیتی فعالیت داشته و نهایتا کرسی استانداری را کسب کرد درباره سکوت چند ساله پاسخگو باشد.
انتظار ۱۰ ساله برای پل کردخیل/ رودخانه نوردی روستاییان
چشم به راه وعده های مسئولین ؛

انتظار ۱۰ ساله برای پل کردخیل/ رودخانه نوردی روستاییان

انتظار اهالی روستای کردخیل جویبار برای ساخت پل ارتباطی به درازا کشیده و همچنان چشم به راه وعده های مسئولان هستند، روستای کردخیل از توابع بخش گیلخواران شهرستان جویبار است در بارندگی های اخیر راه ارتباطی این روستا با روستاهای هم جوار و جویبار قطع شده و مردم این روستا برای تردد باید به جای یک کیلومتر ، ۲۰ کیلومتر راه را برای تامین مایحتاج خود طی کنند.
پرتقال‌های شرق مازندران بدون رنگ‌ افزایی وارد بازار کشور شد
پاسخ جهاد کشاورزی به ادعای رییس اتحایه باغداران کشور :

پرتقال‌های شرق مازندران بدون رنگ‌ افزایی وارد بازار کشور شد

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران با رد ادعای رئیس اتحادیه باغداران کشور مبنی بر عرضه پرتقال‌های نارس با رنگ مصنوعی به بازار ، گفت که برداشت ۳۰ درصد پرتقال‌های مازندران از باغات شرق استان از ۲۵ مهر با کامل شدن قند آن آغاز شده و مشکلی در مصرف تازه خوری ندارد.
معضل زباله باید به شکل اساسی و ریشه ای حل شود
استاندار مازندران ؛

معضل زباله باید به شکل اساسی و ریشه ای حل شود

احمد حسین زادگان، رئیس شورای اداری استان با بیان این که همه باید برای مازندران پاک تلاش کنیم و معضل زباله باید به شکل اساسی و ریشه ای حل شود، گفت: امروز سنگ بنا را بر آن گذاشته ایم تا بتوانیم این استان را از طریق ظرفیت های گردشگری متحول سازیم. ‎
ماجرای اعتراض اهالی چهاردانگه مازندران به دپوی زباله چیست؟
زباله، مافیا، مسئولان و حرف حق مردم؛

ماجرای اعتراض اهالی چهاردانگه مازندران به دپوی زباله چیست؟

درست تا پنج سال پیش طبیعت بکر و دست نخورده‌ای وجود داشت که امروز با بی توجهی مسئولان و عده‌ای سودجو به فضایی برای دپوی زباله‌ها تبدیل شده؛ فضایی به عرض ۲۰۰ متر و به طول ۱۰۰۰ مترمربع که روز به روز بر دامنه و وسعت این زباله دانی اضافه می شود.
نظرات و گلایه ها