سلام بر بیروهای فعال در شهرداری:
پنجاهمین سالروز تاسیس متروی تهران سوژه کاربران فضای مجازی شد. در ویدیوی زیر میبینید که شهرداری این نیمقرن قدمت را به انگلیسی «۵ سال» ترجمه کرده است! بنظر می رسد که اگر صرفا انگلیسی بلد باشید، متروی نوتری را سوار می شوید. وقتی کارشناسان ، تفاوت بین سالروز و سالگرد را نمی دانند؟ وقتی عبارت پنجاهمین به پنجمین ترجمه می شود، چه حرفی برای زدن با زاکانی می ماند؟
علی رضا فخاری در نمایشگاه بین المللی اوراسیا:
استاندار تهران با حضور در نمایشگاه بین المللی اوراسیا و در بازدید از غرفه بانک ملی ایران با تاکید بر این که این بانک به عنوان بازوی توانمند دولت در توسعه زیرساختها و طرحهای زیربنایی کشور جایگاه مهمی دارد، افزود: بانک ملی ایران، الگو و شاخص سیستم بانکی کشور است.
گردهمایی گربه های تهرانی :
بارها در خصوص عواقب تغذیه دستی حیوانات وحشی و سگ و گربه ، صحبت کرده ایم. معضلی که بسیاری از آپارتمان های تهران و پارک های این شهر، دچار آن هستند. به اسم معنویت و خوب شدن حال معنوی با شفقت ورزی، اقداماتی انجام می شود که پیامدهای بسیار ناگوار دارد. ویدئوی زیر مربوط به پارک و فضای سبز محله گیشاست. سری به سایر پارک ها نظیر پارک پایداری ( جنب فرهنگسرای رسانه) در دروس آنهم در صبح بزنید ، ملاحظه کنید وضع چگونه است. واقعا نقش شهرداری در این خصوص چیست؟ البته بهتر است امیدی به شهرداری و اقدامات مثبت این نهاد پرهزینه و بدکارکرد شهری نداشته باشید، مدیران محترمش خسته هستند ، می فهمی خسته اند.
همه چیز درباره کلکسیون مزاحمت:
پارک نامناسب خودروها در مقابل درب پارکینگ ساختمان ها و گلایه بالای شهروندان از پلیس برای عدم رسیدگی موثر و کارگشایی مناسب ، کم ملاحظگی برخی از مالکان خودروها و همچنین عدم حساسیت ،کم توجهی و مسئولیت ناپذیری مدیران و کارکنان بعضی سازمان ها و نهادهای خدمات رسان دارای ارباب رجوع زیاد در برابر همسایگان شان، مشکلات زیادی را برای شهروندان سبب شده است. گزارش زیر ، نمونه ای از این مجموعه مزاحمت ها برای ساکنان یک برج مسکونی معروف واقع در منطقه مرکزی شهر تهران است.
باز هم گنده گویی از زاکانی و توهین:
علیرضا زاکانی به اظهارات پیروز حناچی، شهردار سابق تهران که عنوان کرده بود «من شهردار در سایهام»، گفت: یک زمانی شهردار بوده به جز دوچرخه سواری کاری نکرده است، حالا میخواهد شهردار در سایه شود. برو در سایه بنشین پادوچرخه بزن!
میزان تخصص اعضای شورای شهر تهران؛
مدارک تحصیلی اعضای شورای شهر تهران در روزهایی که به واسطه اتفاقات پیش آمده در این شورا در رصد اخبار قرار گرفته میزان تخصص افراد عضو شورا را مشخص میکند
ما کجا اعتراض کنیم؟
اعتراضهای شهری شاید عضوی جدا نشدنی از زندگی اجتماعی باشند. «تهران» در برهههای تاریخی متعددی آبستن حوادث و اعتراضات مردمی بوده است؛ اما مردم تهران قدیم در چه مکانهایی و چگونه اعتراض میکردند؟این همان چیزی است که مردم تهران فعلی به شدت به آن نیاز دارند. جایی که بتوان در آن تحصن کرد، شعار داد و صدای اعتراض را در آن بلند کرد. در روزهای اخیر وعدههایی برای ایجاد مکانهای اعتراض در تهران داده شده است، اما شاید مرور مکانهای تجمع و تحصن در تهران قدیم به ویژه مکان اعتراضات مشروطهخواهان خالی از لطف نباشد.
از شنبه اجرا میشود
رئیس جمهور با تاکید بر اجرای طرح استفاده ماسک از خانه تا خانه، افزود: مرحله نخست این طرح از شنبه برای تهران بزرگ اجرا و بنا به ضرورت، ممکن است در دیگر استانها هم اجرایی و عملیاتی شود. برای حسن اجرا و موثر بودن جرائمی که توسط کمیتههای امنیتی- اجتماعی و درمانی ستاد مقابله با کرونا تدوین شده، کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات مکلف است با همکاری رسانه ملی و فضای مجازی و استفاده حداکثری از همه رسانههای کشور نسبت به اطلاع رسانی و آموزش این موضوع اقدام موثر و مداوم کند.
حریق در کلینیک درمانی سینا اطهر
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت تعدادی از هموطنان در حادثه آتشسوزی کلینیک سینا اطهر تهران را تسلیت گفت.
انفجار در کلینیک
سه شنبه ۱۰ تیر در کلینیک درمانی سینا اطهر واقع در خیابان شریعتی، پایینتر از میدان قدس تهران آتش سوزی و انفجار رخ داد که ساختمان این درمانگاه آسیب جدی دید.
عضو شورای شهر تهران مطرح کرد؛
صدر اعظم نوری درباره چگونگی رسیدگی به پرونده مالک پاساژ گوهری در خیابان لاله زار به علت قطع درختان این پاساژ، توضیحاتی داد.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران:
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ اعلام کرد که فعالیت تالارهای پذیرایی به شرط پذیرش معادل ۵۰ درصد ظرفیت و رعایت پروتکلهای بهداشتی مانعی ندارد.
براساس شورای عالی شهرسازی و معماری صورت میگیرد
شورای عالی شهرسازی و معماری کشور بهعنوان عالیترین مقام تصمیمگیری درخصوص ضوابط ساخت وسازهای شهری تصمیم گرفته فضای پارکینگ پروانه که تا سال گذشته به محل برگزاری «جمعه بازار» اختصاص داشت را برای تامین «پارکینگ ساختمان جدید پلاسکو» اختصاص دهد.
تاکید استاندار تهران بر ارتقا بخشیدن به امر پرداخت زکات؛
انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای زکات که در دفتر حجت الاسلام شاهچراغی رئیس شورای زکات استان تهران و امامجمعه شهرری برگزار شد با اشاره به ضرورت سرعت بخشیدن به امر واجب زکات اظهار داشت: درصورت موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا نماز عیدفطر امسال هم برگزار می شود و شهروندان میتوانند مبلغ تعیین شده زکات فطریه را در صندوق های تعیین شده بپردازند.
مدیرعامل شرکت متروی تهران خبر داد؛
علی امام مدیرعامل شرکت متروی تهران از انتخاب پیمانکار نصب و راهاندازی ۴۹ دستگاه آسانسور برای خطوط ۳ و ۴ متروی تهران خبر داد و گفت: این نوع آسانسورها توانایی تحمل بار و فشار بسیار زیاد و متواتر براساس نیاز مترو را دارند و ضریب خطای آنها بسیار اندک است.
بحران بیماری و دیگر هیچ ؛
ویروس کرونا مهمان ناخوانده نوروز ۹۹ است؛ اما با وجود هشدارها و اطلاعرسانیها، آنطور که باید از طرف برخی مردم جدی گرفته نشده است و در صورت عدم مدیریت صحیح و رعایت نکردن اصول بهداشتی و قرنطینه از سوی مردم، این بحران میتواند پیامدهای خطرناکی را همراه داشته باشد. در این ایام که با اطلاعرسانیهای مکرر از مردم خواسته شده در منزل بمانند و به مسافرت و گشت و گذار و عیددیدنی نروند، عدهای به این هشدارها توجه نکردهاند.
پاشیدن رنگ روی تابلوی ناصر حجازی؛
عده ای با پاشیدن رنگ، نام ناصر حجازی را از روی تابلو خیابان جدیدی که به نام او نامگذاری شده است ، پاک کرده اند. واقعا عاملان این اقدام زشت و انزجار آمیز علیه اسطوره استقلال چه کسانی هستند ؟!
رئیس شورای شهرستان ری:
رئیس شورای شهرستان ری ضمن موافقت با تفکیک ری از تهران، این اقدام را سیاسی ندانست و گفت: جدایی ری از تهران مطالبه مردمی است اما میخواهند از امکانات ری برای تهران هزینه کنند.
گاف ها؛
شهرداری منطقه ۱۶ تهران برای تابلوی راهنمای خیابانی که به نام یک شخصیت تاریخی بوده و شهید نشده، از عنوان شهید استفاده کرده است.
به مناسبت زادروز مرتضی احمدی؛
دهم آبان، زادروز زنده یاد «مرتضی احمدی» بود که او را حافظه و صدای تهران قدیم میدانند و مینامند. این مناسبت، بهانهای است تا به این موضوع بپردازیم که چرا تهران در حال تبدیل شدن به شهری بی خاطره است؟شهر، مجموعهای از فضاها و نشانههاست که انسانها در آن به دنیا میآیند، کار میکنند، عاشق میشوند و میمیرند. در فرآیند تولد تا مرگ، خاطره شهروندان در این فضاها شکل میگیرد و به کمک نشانهها بقا مییابد و به یاد آورده میشود،همچون قهوه خوش عطر و طعمی که با استشمام عطر و چشیدن طعم آن، خاطره دلپذیری در ما زنده میشود یا نیمکتی چوبی و فرسوده به زیر باد و باران در گذر سالها در گوشهای از پارک که قراری را در سالهای بیقراریمان به یادمان میآورد اما آیا تهران امروز چنین ویژگیای دارد؟