پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
امید باغ گیاه‌شناسی پیکان شهر ، به دیوان عدالت
همه بلاهایی که سر باغ گیاه شناسی آوردیم:
pic
زاکانی از اول هم به درد شهرداری تهران نمی خورد+ تیم همراه زاکانی بیشتر تجربه و سابقه سیاسی با جهت گیری خاص دارند تا توان مدیریت شهری
فعالیت‌های انتخاباتی علیرضا زاکانی، شهردار تهران با وجود انصراف از این رقابت‌ها هنوز دامن‌گیر او است. روز گذشته مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران از چاپ پوستر‌های انتخاباتی او در چاپخانه همشهری خبر داد و سیاسی شدن رسانه شهرداری را به دلیل انتخاب اشتباه زاکانی برای شهرداری دانست که تجربه مدیریت شهری نداشته است. مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران، در این مورد بیان داشت که از سوی مجموعه گزارشگرانی که با کمیته نظارت همکاری دارند گزارشی به دست من رسید دال بر اینکه در ایام انتخابات پوستر‌های آقای زاکانی در چاپخانه همشهری چاپ شده است. من این موضوع را با یکی از معاونان آقای زاکانی در میان گذاشتم و ایشان گفت که مبالغ مربوط به این چاپ‌ها پرداخت شده است. درخواست من ارسال مستندات بود، اما هیچ‌گونه مستنداتی برای من ارسال نشد. نقد من این است که بخشی از رفتار‌هایی که در دوره آقای زاکانی اتفاق می‌افتد، بسیار رنگ و بوی سیاسی دارد و این به دلیل وجود تیم همراه آقای زاکانی است که بیشتر تجربه و سابقه سیاسی دارند تا تجربه شهری. واقعیت موجود این است که آقای زاکانی قبل از اینکه به شهرداری بیاید هیچ تجربه مدیریت شهری نداشته و به صراحت می‌توانیم بگوییم که انتخاب آقای زاکانی به عنوان شهردار تهران یک انتخاب اشتباه برای شهر تهران بود.
آغاز ثبت‌نام برای مجوز دستفروشی توسط شهرداری تهران +ساماندهی دستفروشان تئاتر شهر در بازارچه سرمد
سخنگوی شهرداری تهران گفت، «در راستای طرح ساماندهی دستفروشان، با همکاری وزارت اقتصاد و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، ثبت‌نام دستفروشان در درگاه ملی مجوز‌ها آغاز شده است.». با استفاده از این مجوز دستفروشان می‌توانند به صورت رسمی اجازه فعالیت داشته باشند. بازارچه‌های متنوعی برای استقرار دستفروشان در نقاط مختلف شهر در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال بازارچه سرمد در محدوده منطقه ۱۱ به وسعت ۲ هزار متر برای دستفروشان محله چهارراه ولیعصر تا سه‌راه جمهوری تعبیه شده و پیش‌بینی می‌شود به زودی محور انقلاب و خیابان ولیعصر از چهارراه ولیعصر تا خیابان فاطمی نیز ساماندهی شود. در سال‌های اخیر پدیده دستفروشی سرعت روبه رشدی داشته و بسیاری از افراد از همین مسیر امرار معاش کرده و خرج خانواده‌شان را تأمین می‌کنند. مدیریت شهری تلاش می‌کند تا با فراهم کردن فضایی امن برای آن‌ها در فرآیند توانمندسازی به آن‌ها کمک کند.
حذف پدیده زباله‌گردی از پایتخت باید به مطالبه عمومی تبدیل شود + یک خاطره برای مطالعه
عسگر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری در جلسه جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی بیان داشت که باید یکی از مطالبات مهم احزاب، ارائه برنامه مقابله با پدیده زشت زباله گردی توسط کاندیدهای خود باشد و .... . غافل از اینکه راه مقابله با این مشکل از طراحی سیستم در شهرداری و قیمتگذاری بسته بندی پلاستیکی مواد غذایی می گذرد. برای روش تر شدن موضوع اقدام به تعریف یک خاطره واقعی از نظام احمقانه طراحی شده برای جمع آوری پسماند در شهرداری تهران شده است. خاطره ای که پیشنهاد می کنیم آقایان "عسگر جلالیان" ، "حبیب الله بور بور" و "علیرضا زاکانی" ،آن را بخوانند. برایمان بشدت جای سوال دارد که وقتی فردی صلاحیت کافی برای عهده داری امری را ندارد، مگر مجبور است دین و دنیای خود و دیگران را بسوزاند؟
نظرات منتشره: ۳ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
انتخاب شهردارها بر اساس رای گیری عمومی یا انتخاب توسط شورا + وضعیت هفت شهر دارای شورای منحل شده در استان تهران
فساد مستقیم یا فساد غیرمستقیم بدلیل ضعف نظارت‌های موثر در شورا‌های شهر به حدی است که نیاز به توضیح نبوده و ضمن وقوف عامه، تائید نهاد‌های نظارتی و قضایی نیز بر داستان وجود دارد. سوال اینجاست که آیا صرف تغییر در روش انتخاب شهردار می‌تواند منجر به تقویت کارآمدی مدیریت شهری شود؟ وزیر کشور در نشست با استانداران سراسر کشور بیان داشت که، در استان تهران، ۷ شهر داریم که شورای شهر آن‌ها منحل شده است. دو ایده داریم یکی انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم و ایده دیگر این است که مثل انتخاب شهردار در شورای شهر و صدور حکم او در وزارت کشور، عزل شهردار هم اینگونه باشد که اگر استیضاح شهردار در شورای شهر، در وزارت کشور تایید شد، او عزل شود، نه اینکه شورای شهر، شهردار را مستقیم عزل کند. در حال حاضر میانگین عمر شهرداران دو سال است، ولی ما دنبال ثبات مدیران شهری هستیم.
واکنش اضطرابی چمران به ورود دیوان محاسبات به بودجه شهرداری + مهدی چمران از چه چیز نگران است؟
رئیس شورای شهر تهران درباره بحث ورود دیوان محاسبات به بودجه شهرداری نیز گفت: با دیوان محاسبات قبلا هم بحث شد. حسابرسی شهرداری با شورای شهر است و همیشه در این رابطه حسابرس‌های قانونی انتخاب می‌شوند. در دوره چهارم هم این مسئله مطرح شد و جلسه مستقلی هم در شهرداری تهران برگزار و اثبات شد که فقط در مواردی می‌توانند وارد شوند که دولت بودجه داده است. بودجه‌های ما از عوارض مردمی است. فقط بودجه‌های دولتی باید گزارش شود و .... این در حالی است که در نوعی تفسیر بسیط، دیوان محاسبات می‌تواند برای کلیه بودجه‌های نهاد‌های عمومی ورود نموده و سرفصل بودجه مبنای ورود یا عدم ورود دیوان تلقی نشده و ماهیت نهادی است (دولتی، نهاد عمومی) که به دیوان اجازه ورود می‌دهد. همچنین بای از مهدی چمران بالغ بر ۸۰ ساله پرسید که از چه چیز ناراحت و نگران است؟ با بدون یا نبودن شما، با بودن یا نبودن زاکانی، ما کار‌های نظارتی- بازرسی- امنیتی- قضایی زیادی با شهرداری تهران داریم که ان شاالله بتدریج دنباله گیر خواهیم کرد. شهرداری باید به سمت رسالت واقعی خود که مدیریت شهری است هدایت شود نه اینکه در بعضی از حوزه‌ها تبدیل به قوطی رانت برای بعضی‌ها باشد. مهدی چمران خوب می‌داند از چه چیز‌هایی حرف می‌زنیم.
کلید خوردن پنجمین سوال از شهردار تهران: ابهامات مربوط به تاکسی ون‌های واگذار شده (از واگذاری تا بهره برداری)
وزارت کشور در سال ۱۴۰۱ اقدام به توزیع سهمیه ۵۰۰۰ دستگاه ون بین شهرداری‌های کشور کرد که میزان مشارکت شهرداری‌ها ۳۰ درصد و سهم مشارکت وزارت کشور ۷۰ درصد در نظر گرفته شده بود. سهمیه برای شهرداری تهران ۶۳۰ دستگاه بود که با وجود گذشت حدود ۲ سال از زمان واگذاری ون‌ها و رونمایی آن‌ها توسط شهردار تهران در سیزدهمین شنبه امید و افتخار مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۸ و علی رغم واریز کامل و حتی بیش از حد نیاز سهم شهرداری تهران در موعد مقرر، تنها ۲۵۲ دستگاه ون به شهرداری تهران تحویل شده و خودرو‌های تحویل شده نیز در شبکه حمل و نقل عمومی پایتخت مورد بهره برداری قرار نگرفته و یا مورد بهره برداری غیر اصولی قرار گرفته اند. با توجه به اینکه قیمت هر دستگاه ون بر اساس ماده ۴ قرارداد بین وزارت شرکت خودروساز برابر با یک میلیارد و بیست میلیون تومان بوده است و بر همین اساس سهم ۳۰ درصدی شهرداری تهران برای ۶۳۰ دستگاه حدود ۱۹۳ میلیارد تومان می‌شود توجیه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای درخواست واریز مبلغ ۲۷۷ میلیارد تومان و دلیل پذیرش این موضوع از طرف شهرداری چه بوده است؟ دلیل عدم تحویل کامل ناوگان تخصیص یافته در طی ۲ سال گذشته چیست و شهرداری تهران چه اقدامات مؤثری برای تسریع دریافت این ناوگان به انجام رسانده است؟
کنایه چمران به آلودگی هوای پایتخت؛ دلتان را به کاهش آلودگی هوا خوش نکنید!
بار‌ها و بار‌ها درخصوص شیوه برگزاری انتخابات شورا در شهر تهران و چالش مهندسی رای صحبت کرده ایم و مجال پرداختن بدان در این جا نیست. یک روز با ورزشکار شورا را بزک می‌کنیم و یک روز دیگر با هنرمند. یک روز از جماعت پیرمرد‌ها دعوت می‌کنیم و یک روز هم از جمع بانوان. دوستان پشت پرده خوب می‌دانند از چه چیزی حرف می‌زنیم و صد‌ها بار گفتیم که این شیوه، شیوه درستی برای اداره تخصصی یک پایتخت نیست. وقتی رئیس مسن شورای شهر می‌گوید دلتان را برای کاهش آلودگی هوا خوش نکنید، باید فقط و فقط، خجالت کشید. چه چیز می‌توانیم بگوییم در شرایطی که شاهد فرار از تکلیف با توصیه درمانی هستیم. آقای مهدی چمران ان شاالله ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشند، اما حتما بنا بر منظومه اعتقادی و ارزشی مشترک ما و ایشان، باید پاسخگو به همه کم کاری‌های خودشان در آینده نزدیک باشند. عمر دست خداست و قضاوت در خصوص جایگاه معنوی و دینی افراد هم کار ما نیست.
ده درصد برج‌های بالای ۱۲ طبقه تهران بر روی گسل فعال + آیا بعد از سال ۱۳۹۶ و ابلاغ رسمی نقشه گسل‌ها به شهرداری، اقدام به صدور مجوز شده است؟
علی بیت اللهی رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه و مسکن با بیان اینکه طبق بررسی‌های انجام شده از حدود هزار برج بالای ۱۲ طبقه در تهران نزدیک به ۱۰۰ برج بلند مرتبه دقیقا بر روی گسل فعال ساخته شده است، گفت، این ساخت و ساز‌ها عمدتا در منطقه یک انجام شده و مابقی مربوط به منطقه ۲۲ است. سوال اینجاست که مگر شهر تهران، نقشه پهنه‌های گسلی ندارد (ابلاغیه اواخر سال ۱۳۹۶ به شهرداری تهران)؟ اگر پاسخ مثبت است، آیا اجازه ساخت و ساز برج بالای ۱۲ طبقه روی گسل فعال از سال ۱۳۹۷ داده شده است یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت باشد، با نادان مواجه هستیم یا خائن و رشوه گیر؟ طبق قانون حرایم گسل، حداکثر مجاز برج‌سازی در حریم این نقشه‌ها ۱۲ طبقه و حداکثر مجاز ساخت بر روی نقشه‌های گسل‌های فعال ۶، طبقه است. لازم به توضیح است که اخیرا اجازه ساخت برج ۲۴ طبقه کوی فرشته بر روی گسل نیاوران، هتل ولنجک و برج نیاوران بر روی گسل داده نشد (سخنگوی قوه قضایی هم اعلام کرد که ساخت هتل ولنجک را متوقف کرده‌است. هرچند مهدی چمران، اما و اگر‌هایی را در این خصوص مطرح نموده است که قضاوت درباره ایشان را به افکار عمومی می‌سپاریم).
شرکت مشاور طرف قرارداد با شهرداری برای ساماندهی طرح ترافیک کیست؟ مبلغ قرارداد چقدر است؟ + چرا یافته ها بشکل دوره ای برای عموم پرزنت نمی شوند؟
شهرداری تهران بعد از سال‌ها مقاومت و با پیگیری مستمر رسانه‌های مستقل و تخصصی، چون شعار سال فهمید که آنچه که در حال حاضر اجرا می‌شود، طرح ترافیک نبوده و در قیاسی مع الفارق، چون دکانی سه نبش برای چاپیدن جیب شهروندان است. شهرداری گویا در سال گذشته، مطالعات سامان دهی طرح ترافیک را به شرکت مهندسین مشاور واگذار کرده است. خبر می‌رسد که مشاور طرح ترافیک جدید تهران تا پایان آذرماه طرح نهایی را به مسئولین ارائه خواهد داد. سوال اینجاست که چرا این فرآیند در خفا و بدور از ارزیابی و قضاوت افکار عمومی و شهروندان باید صورت پذیرد؟ شرکت طرف قرارداد کیست؟ مبلغ قرارداد چقدر است؟ شرح خدمات قرارداد چرا به اطلاع عموم نرسیده است؟ چرا نشست‌های تخصصی با دعوت از عموم برای ارزیابی و پرسش و پاسخ درباره یافته‌ها و خروجی‌های طرح برگزار نشده است؟ وقتی می‌گوییم زاکانی شهردار نیست و فاقد صلاحیت جامع و مانع برای این کار است، با چنین مصادیقی صحبت می‌کنیم. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، درخواست دسترسی به خروجی‌های طرح جهت نقد و بررسی داوطلبانه آن را از شهرداری تهران دارد.
مرگ ۳۰ هزار ایرانی در سال براثر آلودگی هوا: شهرداری‌ها و نهاد‌های تخصصی متولی چه غلطی می‌کنند؟
خسارات ناشی از آلودگی هوا در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۵۹۷ همت بوده است که این میزان زنگ خطری برای مسوولان مربوطه بخصوص سازمان‌های متولی حفاظت از محیط زیست و سلامت در کشور است. متاسفانه عملاً قانون هوای پاک نیز در دولت به اشکال مختلف دور خورده است. در این بین باید از شهرداری‌ها خصوصا شهرداری پایتخت (حدود هفت هزار مرگ شهروندان تهرانی در سال بدلیل آلودگی هواست)، سازمان محیط زیست و وزارت جهادکشاورزی پرسید که واقعا دارید چه غلطی می‌کنید؟ آیا مالیات می‌دهیم که جماعت حقوق بگیر، حقوق سر ماه شان را بگیرند؟ زاکانی درباره حمل و نقل عمومی در شهر تهران چکار کرده است (واقعی نه شعار‌های مغز پوک و پوچ)؟ شورای شهر چرا نظارت کافیه ندارد؟ پول طرح سرتا به پا مسئله دار و بعضا مسخره‌ای بنام طرح ترافیک کجا می‌رود؟ تا کی باید با شهر فروشی و ایجاد منابع ناپایدار به چرخه ترافیک-فرسودگی-ناوگان و آلودگی هوا دامن بزنیم؟ دو سازمان محیط زیست و جنگل‌ها و مراتع چکار می‌کنند؟
درآمد شش میلیارد تومانی روزانه شهرداری تهران از فروش طرح ترافیک + میزان جرایم چقدر است؟ محل مصرف کجاست؟
سال‌های سال است که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال درباره دکان سه نبش فروش طرح ترافیک و درآمد ناشی از جرایم آن در حال هشدار دادن است و متاسفانه هیچ نهاد نظارتی و بازرسی هم زنده نیست که پیگیر اصولی ماجرا باشد. تشکری هاشمی عضو شورای شهر از درآمد شش میلیارد تومانی روزانه شهرداری تهران از فروش طرح ترافیک سخن می‌گوید. اما درباره درآمد ناشی از جرایم ورود و خروج و تردد بدون مجوز حرفی نمی‌زند (شاید مبلغی در همین حد و یا بیشتر باشد). می‌گوید این مبلغ صرف حمل و نقل عمومی می‌شود؟ کدام پروژه، کدام عملکرد، کدام شفاف سازی، کدام آش و پشم؟ اگر اسم این نوع برخورد در نظام اداری، قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال مدیریتی نیست، چه نام دارد؟ اگر قرار است سازمان بازرسی کل کشور و سایر نهاد‌های نظارتی و بازرسی و قضایی (دادستان) سکوت کنند، چرا اصلا تاسیس شده اند؟
تغییرات گسترده در شهرداری تهران در آخرین سال از حضور زاکانی
شهردار تهران در آخرین سال از حضور خود در شهرداری تهران، تغییرات گسترده‌ای در بخش‌های مختلف مدیریتی انجام داد. عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران بیان داشت که، داوود گودرزی، شهردار منطقه ۵، به‌عنوان معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منصوب شد. حسین نظری به‌عنوان مشاور شهردار و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مترو انتخاب شد. علی شمسی‌پور به‌عنوان رئیس مرکز مطالعات منصوب شد و دکتر رفیعی آتانی به‌عنوان مشاور شهردار معرفی شد. نصرالله آبادیان، شهردار منطقه ۷، به‌عنوان مدیرکل امور شهرسازی منصوب شد. علی‌احمدی به‌عنوان شهردار جدید منطقه ۷، نوری به‌عنوان شهردار جدید منطقه ۱۳ و کاشانی‌پور به‌عنوان شهردار جدید منطقه ۱۶ منصوب شدند.
ادعای فروش پنهانی ۳۰ تابلوی فاخر موزه امام علی در دوبی! + افکار عمومی منتظر دریافت توضیحات بدور از توجیهات شهرداری است
براساس اعلام ارگان رسانه‌ای حزب کارگزاران سازندگی، ۳۰ تابلوی ارزشمند از موزه امام علی (ع) (وابسته به شهرداری تهران) خارج شده و به کشور امارات منتقل شده‌اند. آن‌طور که سایت World art Dubai نشان می‌دهد ۱۴ اثر فاخر هنرمندان ایرانی متاسفانه فروخته شده‌اند. وقتی ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در تازه‌ترین جلسه شورا درباره این اتفاق حرف زد و خبر داد که این آثار از موزه خارج شده و برنگردانده شده‌اند و حتی ارزش یکی از آن‌ها به تنهایی ۳۰ میلیارد تومان است، هیچ‌کس تصور نمی‌کرد بخشی از تابلوها- که البته ردی از آن‌ها پیدا شده- چند ماه قبل به فروش رسیده باشند. امانی روز یک‌شنبه در دویست‌وشصت‌ونهمین جلسه شورای شهر تهران به این موضوع پرداخت و طبق بند ۸ ماده ۸۰ قانون اختیارات و وظایف شورا و شهرداری‌- که درباره وظیفه شورای اسلامی شهر در نظارت بر اداره و حفظ دارایی‌های شهرداری‌هاست- خواستار پیگیری موضوع در شورا و ارائه توضیح از جانب شهرداری شد. او همچنین گفت، آثاری از موزه خارج شده که یک مورد از آن‌ها ۳۰ میلیارد تومان ارزش مادی داشته است.
اطلاعات اشتباه سخنگوی قوه قضائیه؛ ساخت هتل۳۰ طبقه متوقف نشد!+برخورد مومنانه پنهانی یا برخورد قانونی آشکار؟
ساخت و ساز هتل ولنجک تهران با وجود اظهارات سخنگوی قوه قضاییه همچنان ادامه دارد و متوقف نشده است. این پروژه به صورت سه‌شیفت در حال ساخت است و علیرغم اعلام ابطال قوه‌قضائیه و حتی تشکیل پرونده کیفری برای افرادی که در این خصوص قصور داشتند، صاحب این هتل از موضع خود کوتاه نیامده و به ساخت و ساز ادامه می‌دهد. اینطور به نظر می‌رسد که اطلاعات دقیقی درباره این پروژه جنجالی به سخنگوی قوه‌قضائیه ارائه نشده است. حالا باید منتظر ماند و دید در مقابل نادیده‌گرفتن و دهن‌کجی به حکم توقف ساخت و ساز این هتل در محله ولنجک، قوه‌قضائیه با شهرداری، سازنده و دیگر عوامل دخیل در این پروژه برخورد مومنانه پنهانی را در پیش می‌گیرد یا با در دستور کار قراردادن برخورد قانونی و آشکار نشان دهد که همه شهروندان در مقابل قانون برابرند.
برخی برج‌های تهران سند مالکیت ندارند + بسترها برای تشدید کلاهبرداری ها
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان این‌ که قوانین دقیقی در خصوص اسناد رسمی داریم اما چون الزامی برای اجرا ندارند، اجرایی نمی شوند. بعنوان نمونه می توان به قانون الزام به تنظیم سند برای اموال غیر منقول اشاره کرد. در تهران با برخی املاک همچون برج‌هایی مواجه هستیم که سند مالکیت ندارند و مشکلات جدی برای مردم و شهرداری ایجاد کرده اند. در منطقه ۲۲ تهران‌پارس، مرتضی گرد، اسلامشهر و غیره املاک فاقد سند مالکیت داریم.
قرارگاه سازی و قرارگاه بازی و لفاظی های بی ریشه بعضی ها:
قرارگاه مسکن شهرداری تهران بدون خروجی!+ از ۲۶ شهرک زاکانی خبری نیست!
بسیاری از منتقدین با توجه به تجارب حاصل و حادث شده، به الفاظ و پسوند‌ها و پیشوند‌های مورد استفاده در ادبیات مدیریتی و مدیران اجرایی کشور به دیده شک نگریسته و ضمن تائید فقر شدید فکری و برنامه ای، بهره برداری از این الفاظ را بهانه و مفری برای نظارت گریزی و توجیه ناکارآمدی‌ها می‌دانند. الفاظی نظیر قرارگاه سازی (وام گرفته از بخش نظامی و ادبیات حوزه دیپلماسی در پیگیری اقدامات فراملی و بین المللی)، مدیریت جهادی، طرح جامع، کارگروه تخصصی، شورای راهبردی و ..، از این گونه هستند. در شهرداری تهران، چند اصطلاح قرارگاه سازی، مدیریت جهادی، شورای تخصصی، کاربرد زیاد دارد. قرارگاه مسکن شهرداری تهران که با هدف مقابله با بحران مسکن در بهمن ۱۴۰۰ تشکیل شد، با گذشت بیش از دو سال از تاسیس آن، هنوز نتوانسته به اهداف تعیین‌شده برسد و عملکرد آن با انتقادات بسیاری از جمله از سوی اعضای شورای شهر تهران روبه‌روست. حتی با پیگیری و جمع‌بندی صداوسیما مشخص شده که هیچ اثری از این ۲۶ شهرک نیست و صرفاً یک زمین در منطقه ۱۹ است که حدود یک متر هم گودبرداری شده است. حتی اصرار و پیگیری خبرنگار از شهرداری هم برای ارائه یک آدرس از این شهرک‌ها بی‌نتیجه بوده و جز زمین منطقه ۱۹ آدرس دیگری داده نشده است.
سکونت ۳۶ درصد جمعیت استان تهران در بناهای لرزان + آیا دل زاکانی برای آبادانی تهران می سوزد؟ زرشک
حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از زندگی ۳۶ درصد جمعیت استان تهران در سکونتگاه‌ها و بافت‌های ناکارآمد (بنا‌های لرزان) خبر داد. این در حالی است که شورای شهر تهران پیگیر وضعیت ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن ملی توسط راکانی شهردار تهران می‌باشد؟ سوال اینجاست که آیا واقعا باید باور کنیم که دل امثال زاکانی برای آبادانی شهر تهران می‌سوزد؟ فردی که فاقد منظومه فکری لازم و کافی برای مدیریت شهری پایتخت بود و با هزاران سفارش و فشار وارد بهشت شهرداری شد، الان چه دفاعیه‌ای برای عملکرد حدودا سه ساله خود دارد. از شهروندان عزیز تهرانی می‌پرسیم که چند دقیقه طول می‌کشد تا دسترسی به دستشویی داشته باشند؟ چند دقیقه طول می‌کشد تا بتوانند خودروی خود را در جای مناسب پارک کنند؟ چند دقیقه طول می‌کشد تا به ایستگاه اتوبوس و مترو برسند و چقدر معطل می‌شوند؟ چرا اثری از آبادانی‌های ادعا شده توسط زاکانی و تابلو‌های چندین و چند متری تبلیغاتی نمی‌بینیم؟ جا دارد سلامی بکنیم به سازمان بازرسی، شورای عالی شهرداری ها، وزارت کشور، دیوان عدالت و حقوق عامه، شورای شهر تهران، نمایندگان محترم تهران در مجلس یازدهم و دوازدهم. سلام به یوم الحساب و عذاب قبر، البته اگر بعضی‌ها باور داشته باشند و توهم دورو بازی کردن با قادر متعال را در ذهن‌های بادکنکی و پر از خالی خود، پرورش نداده باشند.
جناب سرهنگ ابوالفضل موسوی‌پور ، اگر جای دادستان نظامی بودیم برعلیه شما اعلام جرم می کردیم و اگر جای سردار تیمور حسینی بودیم، بجای تشویق تذکر می دادیم + ضمن تشکر از کلیه زحمات،عملکرد پلیس راهور پایتخت بشدت زیر سوال است
بنظر می‌رسد بعد از انواع نقد و آسیب شناسی‌ها از عملکرد پلیس راهور، بعد از انواع صحبت‌های مشفقانه رسانه‌ای و غیر رسانه ای، ضرورت اندکی شدت عمل و مطالبه گری قانونی نسبت به پلیس راهور و خروجی‌ها و دستاورد‌های آن فرا رسیده است. وقتی می‌گویی تخلفات ساکن مهمترین تخلف در سطح شهر تهران است، ما به کم توجهی قانونی شما در رفع کمبود پارکینگ می‌اندیشیم نه صرفا فرهنگ رانندگان. وقتی می‌گویی دوربین‌های کنترل سرعت ایراد دارند و دوربین‌های کنترل محدوده طرح ترافیکی خیر، ما به جیب‌های گشاد شهرداری و دور شدن از اهداف اصلی طرح ترافیک فکر می‌کنیم (بزرگراه صیاد شیرازی را رصد کنید) نه نیازمندی به تعمیر دوره ای. وقتی می‌گویی در حال دنباله گیری طرح ۱۰ برای سامان دهی موتور سواران هستیم، ما با ادله‌های قابل اثبات در هر محکمه‌ای که باشد می‌گوییم اهمال مسلم دارید (اگر نگوییم قصور، تقصیر و ترک فعل دارید). وقتی از رفع نقاط حادثه خیز، رفع گره‌های ترافیکی، رفع معایب مهندسی حرف می‌زنید، ما کم عرضگی تان در استاندارد سازی سرعت گیر‌ها را جلوی چشم مان می‌بینیم. ما قصد نمک نشناسی، سیاه نمایی، تشویش، لایه کشیدن، حب و بغض، جریان سازی برای دیده شدن، قدرنشناسی و ..، نداریم. ما مدعی هستیم که اطلاعات و خروجی‌های تان در بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی منجر به تنظیم گری امور بشکل فرابخشی بشدت جای کار کردن دارد.
فاضلاب شهر پردیس آب قنات ها را آلوده کرده است + هشدار به فاضلاب شیمیایی پارک فناوری پردیس
بابک رهنما بخشدار مرکزی پردیس روزچهارشنبه به خبرنگاران گفت، سال گذشته اعتباری در حدود ۲ میلیارد تومان صرف هزینه بهسازی قنات روستای باغکمش با دبی آب سه برابرشد و با آزمایشهای انجام شده مشخص شد که آب به دلیل ورود فاضلاب آلودگی میکروبی دارد و ... . نکته قابل تاکید درخصوص فاضلاب شهر پردیس با توجه به برخی شنیده های پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،کم توجهی به آلودگی های خطرناک شیمیایی در فاضلاب پارک فناوری پردیس است. موضوعی که متاسفانه مورد کم توجهی متولیان امر قرار گرفته است. بطور سربسته در خصوص برخی تشکیلات داروسازی ،گزارشات خطرناکی شنیده می شود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
اعلام هشدار نسبت به وضعیت فنی برج میلاد و کم حساسیتی های زاکانی؟ + ثروت های ملی را دست چه کسانی سپرده ایم؟
سه تن از اساتید معماری و مهندسی دانشگاه در نامه ای به شهردار تهران نسبت به وضعیت فنی برج میلاد ابراز نگرانی کردند.متن نامه ارسالی به امضای مهندس عباس زرکوب، بنیانگذار و مجری طرح برج میلاد؛ دکتر بهروز گتمیری استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران و مشاور عالی پروژه برج میلاد و دکتر محمدرضا اسلامی استاد دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا رسیده است.عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی در این خصوص بیان داشته است که، از سال گذشته و از سوی مجری و مشاوران برج میلاد درباره وضعیت خطرناک برج به شهردار تهران هشدار می‌دهند ولی ظاهراً گوش شنوایی نبود. مجبور شدند آخرین نامه خود را علنی کنند. فعالیت سیاسی پوششی، فرصتی را برای کارهای اساسی نمی‌گذارد.
۵ بیمارستان تهران در شرایط بحرانی ایمنی قرار دارند
آتش سوزی‌های بیمارستان‌ها در دو سال اخیر تبدیل به یکی از چالش‌های مورد تاکید وزارت بهداشت و درمان و از طرف دیگر، شهرداری‌ها و آتش نشانی شده است. مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت که در حال حاضر پنج بیمارستان در پایتخت ناایمن هستند که اگر تا پایان سال اقدام به ایمن سازی نکنند؛ تخلیه یا پلمپ می‌شوند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: ما در آتش‌نشانی تهران در عرض دو سه سال اخیر توانستیم ۵۴ هزار ساختمان را یک به یک مورد ارزیابی ایمنی قرار دهیم و از ساختمان‌ها براساس میزان خطرشان، یک فهرست منسجم ایجاد کردیم. در این فهرست ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر داشتیم که با اقدامات قضایی توانستیم این عدد را به ۷۱ ساختمان در سال‌جاری کاهش دهیم یعنی این برخی از این ساختمان‌ها موارد ایمنی را رعایت کردند و از فهرست ساختمان‌های خطرناک خط خوردند و ان‌شالله تا پایان سال این رقم به صفر می‌رسد.
کمیسیون ماده ۵ در دو سال رکورد ۱۰ سال مصوبات خود را شکست+ صدور بیش از ۱۳ میلیون مترمربع پروانه ساخت و درآمد هزاران میلیاردی شهرداری و برج سازان!
از اواسط سال ۱۴۰۰ که مدیریت شهری دوره ششم سکان شهری را در دست داشتند تا ۱۴۰۲ چیزی بالغ بر ۵۸۴ مورد در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسیده است در حالی که از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ (طی ۱۰ سال) ۸۹۳ مصوب شده بود. مدیریت نیرو‌های انقلابی توانستند در دو سال رکورد ۱۰ سال مصوبات در کمیسیون ماده ۵ شکسته شود. سطح مساحت تراکمی که طرح تفصیلی برای این ۵۸۴ مورد تعیین کرده ۶میلیون و ۶۲۵ هزار و ۸۰۰ بوده در حالی که کمیسیون ماده ۵ بیش از این سطح تراکم را مصوب کرده و سطح تراکمی ۱۵ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۷۶۲ را به تصویب رسانده است. در حقیقت سطح تراکمی بالغ بر ۹ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۹۶۷ بیش از سطح تراکمی طرح تفصیلی مصوب کرده است.
درگیری در شورای شهر تهران و احتمالا خداحافظی زاکانی در آینده ای نزدیک
نرگس سلیمانی عضو شورای شهر تهران از عدم وجود کارنامه قابل دفاع در شهرداری تهران و شخص شهردار می‌گوید. از مقبولیت و مشروعیت حرف می‌زند. از ترک کار به بوی دیگر جناب شهردار می‌گوید و در نهایت از شعر سعدی درباب کلاه کج نهادن و آئین قلندری می‌گوید. موضوعی که تحلیل محتوا و هرمونتیک عبارات بکار برده شده، گویای نظم و نظامی کاملا مشخص است. در مقابل، آقامیری با رویکرد دفاع از عملکردعمرانی شهردار وارد شده و موضوع را به تخریب نرگس سلیمانی و به میان کشیدن پای سردار سلیمانی می‌کشاند. مسئله‌ای که توسط چند نفر از اعضای شورای شهر نظیر اقراریان و ناصر امانی مورد اعتراض قرار گرفته و پای خلع لباس شدن برادر آقامیری به میان می‌آید. جلسه با دخالت چمران ادامه یافته و به ظاهر، اوضاع آرام شده است. اما به راحتی می‌توان پیش بینی نمود که با نوعی افزایش آرای مخالفان زاکانی و اتشی در زیر خاکستر مواجه هستیم. آیا شهرداری تهران به زودی شاهد تغییر شهردار خواهد بود؟ برخی از تحلیل گران می‌گویند که از سر رکن اصلی موثر بر تغییر یعنی تشدید مخالف‌های اعضای شورای شهر، وجود نامزد صاحب سبک و مورد قبول، مهیا بوده و تنها می‌ماند رکن سوم و ان، تصمیم زاکانی به ماندن یا رفتن است.
بی اطلاعی از تفاهمنامه ۱۳ میلیارد یورویی شهرداری تهران + ۱۵۰ هزار امضا برای برکناری زاکانی
مهدی اقراریان در دویست و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران درتذکری بیان داشت که، شهردار تهران از توافقنامه ۱۳ میلیون یورویی در انتخابات صحبت کرده و این صحبت در حالی بیان شده که ما اطلاعی از این تفاهمنامه و رقم آن نداریم و نمی‌دانیم موضوع چیست و بعدا با چنین حرف‌هایی سوپرایز می‌شویم. همانطور که نسبت به قرارداد دو میلیارد یورویی نقد داشتیم و در جلسه‌ای که با معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد نسبت به این موارد توضیحاتی بیان شد که قابل تقدیر است؛ اما انتظار داریم که شهردار تهران نسبت به این قرارداد ۱۳ میلیون یورویی توضیحاتی را ارائه کند. اقراریان با تأکید بر اینکه شهروندان تهرانی مطلع باشند که تعدادی از اعضای شورا موافق سرسخت و برخی منتقد جدی آقای زاکانی هستند، افزود: بنده با افتخار اعلام می‌کنم که منتقد جدی شهردار تهران هستم. همانطور که تاکید کردم عزل شهردار نیاز به موافقت ۱۴ عضو شورا دارد و موضوعی است که در همین دوره ششم شورا‌ها در برخی از شهر‌های کشور این کار انجام شده است و موضوع عجیبی محسوب نمی‌شود.
یادداشت و دیدگاه ها
مسجدسازی در پارک قیطریه: از حصار تا تخریب،از تکذیب تا ماجرای وقف
سیدآرش حسینی‌میلانی، عضو سابق شورای شهر سابق تهران:
آقای مدیر مترو! رئیس‌تان گفته بود مشکلات به خاطر بی‌عرضگی است نه تحریم
ترکش های خرابی چندباره مترو تهران در هفته گذشته:
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
نقد و بررسی
زاکانی و شب زنده‌داری مردگان!
اقدامات عجیب زاکانی؛
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرسنجی در شعار سال
سطح رضایتمندی شما از عملکرد استاندار به چه میزان می باشد (لطفا بدون گرایشات سیاسی و با در نظر گرفتن اصول اخلاقی، پاسخ دهید)؟
نظری ندارم
کم
متوسط
زیاد
نظرات وگلایه ها
نکته ها و گاف ها
فیروزکوه،دماوند،پردیس
ورامین،قرچک،پیشوا
ملارد،بهارستان
شهریار،اندیشه،قدس
پیگیری های ویژه
تهران،شمیران،ری،پاکدشت