پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
امید باغ گیاه‌شناسی پیکان شهر ، به دیوان عدالت
همه بلاهایی که سر باغ گیاه شناسی آوردیم:
pic
جزئیات اجرای طرح ترافیک در سال ۱۴۰۳ و برداشتن سلیقه محور  ۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان برای پلاک های غیر تهران + روسفیدی شمر
انگار مشتی مدیر با افکار منگ و پریشان و با رویکردی سرتا به پا سلیقه محور، اقدام به تصمیم گیری درباره طرح ترافیک نموده و اعتقادی هم به قاعده گذاری شهروند پایه ندارند. گویا پر کردن جیب و زدن دکان چند بنش، اول و اخر اهداف این جماعت است. جزئیات اجرای طرح ترافیک سال ۱۴۰۳ اعلام شده و ملاحظه می‌گردد که۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان برای پلاک‌های غیر تهران حذف شده است. کسی از این جماعت کم فکر نباید بپرسد که شاغلین اداری که از کرج و شهر‌های اطراف تهران برای کار به این شهر می‌آیند چکار باید بکنند؟ کسی از این آقای خوشحال، نباید بپرسد که کارمندی که ساعت ۸ صبح به سرکار می‌رود و خودرو را پارک نموده و ۶-۷ عصر به سمت منزل می‌رود چرا باید هزینه اضافی بپردازد؟ شهریار افندی زاده جرات و جسارت مدیریتی دارد، بیاید برای مناظره. اگر نه که تکلیفش با خودش و نزد افکار عمومی مشخص است. برای سرتا به پای برنامه ریزیت متاسفیم آقای مدیر؟ اسم خروجیت را می‌توان خیلی چیز‌ها گذاشت، الا برنامه ریزی شهروندپایه. راستی ماهی چند بهت می‌دن شهریار جون؟
روزهای دارای هوای پاک و آمار مرگ و میرناشی از آلودگی هوا در تهران:
تهرانی‌ها طی سال ۱۴۰۲ تنها ۱۰ روز هوای «پاک» داشتند + سلام زاکانی،چطوری مهدی چمران؟
داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که طی سال ۱۴۰۲ تهرانی‌ها ۱۰ روز هوای «پاک» و ۱۲ روز هوای «ناسالم» تنفس کردند. آلوده‌ترین روز ثبت شده طی سال گذشته ۵ شهریور با شاخص ۱۶۵ و پاک‌ترین روز۱۲ فروردین با شاخص ۴۰ بود. موضوعی که با وجود اثرات بسیار بالا بر مرگ و میر و ورود چندباره دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور، با بهبود خاصی همراه نبوده و چالش هوای ناپاک با وجود تصویب قانون هوای پاک، ادامه دارد. جنبه فکاهی و خنده دار داستان، تاکید شهرداری و شورای شهر بر ادامه اجرای طرح آب دوغ خیاری بنام طرح ترافیک است. چطوری عمو زاکانی ؟ سلام بر مهدی چمران، اوضاع مرتبه، خوبی؟ کسالتی ،چیزی نداری؟
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
نشست مدیرعامل‌های دو شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران و شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر:
ادعای ساماندهی سد معبر وانتی‌ها در ۱۵ گذر بحرانی تهران در اسفندماه ۱۴۰۲ و راه اندازی دو بازارچه برای دستفروشان چهار راه ولیعصر
مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران از ساماندهی ۱۵ گذر بحرانی شناسایی‌شده مربوط به سد معبر وانت‌بار‌ها در سطح پایتخت در اسفند ۱۴۰۲ برای مدیریت بار ترافیکی ایام نزدیک به نوروز خبر داد. همچنین در این نشست مشترک بیان گردید که با همکاری شهرداری‌های مناطق ۶ و ۱۱ و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران فضا‌های مناسبی در محدوده چهارراه ولیعصر (عج) برای فعالیت دستفروشان پیش‌بینی شده است. در جلسه مشترک مطرح شد که تقریبا در خردادماه ۱۴۰۲ نصب دوربین روی خودرو‌ها و البته نیرو‌های شرکت حریم‌بان و شهربان آغاز گردیده و با توجه به ابعاد این مساله باید مجوز‌های لازم را از دستگاه‌های امنیتی اخذ می‌کردیم و در نهایت در ماه‌های آذر و دی‌ماه مجوز‌های لازم اخذ شد.
مهدی چمران: راه‌حل خاصی برای ترافیک شب عید وجود ندارد و من تجمع معتاد متجاهر در مولوی ندیدم + پیر شدی مهندس، هم راه حل برای کنترل ترافیک عید وجود دارد و هم تجمع معتادان متجاهر واقعیت دارد
مهدی چمران ساوه ای 82 ساله ، رئیس محترم ششمین دوره شورای شهر تهران معتقد است که هیچ راه حلی برای ترافیک شب عید تهران وجود ندارد. معتقد است که به جهار راه سیروس و مولوی سر زده و تجمع معتاد متجاهر ندیده است و ... . ضمن حفظ احترام و جایگاه ایشان ، باید پرسید که اصولا با این کبر سن، چرا در یک موقعیت اجرایی پرکار مثل شورای شهر تهران حضور دارند و کدامین گروه پشتیبان از حضور این نوع افراد در ریاست شورا متنفع می گردند؟ تهران 126 گلوگاه ترافیکی دارد که مدیریتی متعهدانه در طول سال و با واسپاری امور به مناطق، می شد تحت کنترل قرار گیرند. اگر امروز می گویی که برای ترافیک شب عید تهران نمی شود کاری کرد، بدین دلیل است که کل سال را با بی خیالی گذرانده ای عموجان.طبیعی است که با این سن و سال، توان درگیری و چالش با مسائل و افراد را نداشته باشی. اما درباره تجمع معتادان متجاهر، لازم است راننده ات را عوض نموده و همجنین از عینک مناسب تر استفاده کنی. آسیب های اجتماعی با انکار،کم رنگ و پر رنگ نمی شوند برادر بزرگوار. آیا می دانی که تهران در حدود ۲۵-۳۰ هزار معتاد متجاهر داشته و شهرداری تنها ظرفیت ساماندهی پنج هزار نفر را دارد؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ابهام در ساعات طرح ترافیک در ماه رمضان و چند روز مانده به عید نوروز ۱۴۰۳ +طرح ترافیک ساعت ۱۸، اذان مغرب ساعت ۱۸ و ۲۸ دقیقه؟!
بارها از طرح ترافیک و وضعیت سخیف مجریان آن و شرایط اسفناک خود طرح ، گلایه کرده ایم. گلایه این نوبت ، متاسفانه در حوزه شرعیات است. اوقات شرعی اذان مغرب به افق تهران حوالی ساعت شش و ۲۸ دقیقه عصر است و پایان طرح ترافیک در ساعت شش عصر. اقایان می دانند حکم شرعی برخورد با قانون مخالف و ممانعت کننده شرع چیست ؟ حیف روی فیش و پشت فیشی که به بعضی ها می دهند. ما که سهم خودمان را نه تنها حلال نمی کنیم. اه و ناله و نفرین هم ضمیمه ان می نماییم. نوش جان. ضمنا مردم در آخر سال ، نیاز به خرید شب عید دارند. طرح مزخرف ترافیک ، مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده است. دست بدست کنید برسد بدست مدیرنماها.
نظرات منتشره: ۴ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
قلع و قمع درختان پارک قیطریه با ادعای و شایعات مرتبط با ساخت مسجد؟ + زاکانی، چمران و سروری توضیح دهند
چند روز است که قسمت غربی پارک قیطریه در محاصره یک حصار بزرگ درآمده و شایعه شده است که قرار است در آنجا مسجد و مغازه بسازند؟ این در حالی است که در منطقه مورد اشاره، بدون اغراق بیش از ۱۰ مکان مذهبی بسیار مهم وجود دارد: از امامزاده علی‌اکبر، امامزاده اسماعیل، حسینیه چیذر، چند مسجد و چند حوزه علمیه و… خود پارک قیطریه نیز دارای یک نمازخانه بزرگ است. بر این قاعده، بنظر می‌رسد که به نظر می‌رسد ساختن مسجد بهانه‌ای بیشتر برای خلق فضا‌های تجاری و… است و کمتر برای خلق محیطی معنوی و اجتماعی برای مردم محل. نکته جالب توجه درباره این موضوع، سکوت معنادار مثلث زاکانی- چمران- سروری است. مثلثی که برای ورود با پای چپ و راست در پیاده رو‌های تهران هم تمایل به ارایه توضیحات (شما بخوانید توجیهات) دارند. راستی ثلاثه مدیریت شهری تهران، تا به کی قصد تداوم سکوت را دارند؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
۲۱۰ ساختمان غیرایمن در تهران باید تخریب شود + برنامه شهرداری تهران برای تخریب و پیگیری دادستان برای چگونگی صدور مجوز اتمام ساخت، چیست؟
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: ۱۴۰۰ ساختمان بلندمرتبه در تهران از منظر تاب‌آوری بررسی شد که بر اساس برآورد‌ها ۲۱۰ ساختمان باید تخریب شود و .... سوال اینجاست که آیا صرف اطلاع رسانی در این خصوص وافی به مقصود است یا اینکه باید برنامه‌های اجرایی نمودن این مهم در دستور کار باشد؟ شهرداری چه مدت زمانی را برای این کار در نظر گرفته و دادستان تهران، چه برنامه‌ای برای پیگیری مجرمین احتمالی صدور پروانه ساخت و اتمام کار ساختمان‌های ناایمن دارد؟ در صورت کن توجهی، اگر خدای ناکرده مشکلی در این مدت پیش بیاید، مسلما از مراجعی که باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند شهرداری تهران و شخص دادستان تهران به اتهام قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال خواهند بود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
بهای پایه طرح ترافیک ۷۵ هزار تومان می‌شود و برای بازدارندگی، پیشنهاد ۱۰۰ تومانی داده بودیم + طرح ترافیک یا گردنه گیری به سبک تموچین و پاسخگویی در حد کوبلای خان؟!
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران بیان داشته است که فرمانداری با رقم ۱۰۰ هزار تومان مبلغ طرح ترافیک مخالفت کرده این در حالی است که ما از جهت بازدارندگی این عدد را در نظر گرفتیم که برای تأمین نظر فرمانداری عدد به ۷۵ هزار تومان می‌رسد. سوال ما از جناب آخوندی (عضو شورای شهر)، زاکانی شهردار تهران، سازمان بازرسی کل کشور، ماده ۱۲۰ دیوان عدالت اداری و حقوق عامه، دادستان کل کشور، بازرسی ریاست جمهوری، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، شورای عالی استان‌ها و سایر نهاد‌های نظارتی و بازرسی و رگولاتوری مرتبط این است که میزان درامد شهرداری تهران از اجرای طرح ترافیک در ده سال اخیر به تفکیک سال و نوع وسیله نقلیه چقدر بوده است؟ چه میزان از این درآمد صرف راهکار‌های کاهش آلودگی هوا شده است؟ چرا باید بخش اعظم هزینه طرح ترافیک توسط شهروندانی داده شود که به همان نسبت در آلوده سازی نقش ندارند؟ چرا جرایم تناسبی با استفاده ساعتی و موردی ورود به محدوده طرح ترافیک ندارد؟ چرا طرح تراقیک شناور تصویب نمی‌شود؟ چرا باید اخذ طرح ترافیک سالیانه وابسته به تسویه کل بدهی باشد؟ و ده‌ها سوال دیگر. حال متوجه می‌شوید که علت استفاده از عبارت " گردنه گیری به سبک تموچین و پاسخگویی در حد کوبلای خان؟! " برای چیست؟ ما در خصوص این طرح با رویکرد حکمرانی سروکار نداریم و با نوعی گردنه گیری مبتی بر توجیهات قانونی مواجه هستیم. راستی، از وقایع مهم دوره حکمرانی کوبلای خان، حمله به ژاپن بود، که در هر دو لشکرکشی، توفان نابه‌هنگام (که ژاپنی‌ها از آن به‌عنوان کامی‌کازه، به‌معنی «طوفان خدا» یا «معجزه» یاد می‌کنند) باعث شکست نیروی دریایی مغول‌ها و عقب‌نشینی آنان به‌سوی چین شد. منتظر طوفان خدا برای هوا کردن طرح ترافیک هستیم.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
گلایه اقراریان به عدم شفافیت ها در اجرای تبصره ششم لایحه بودجه کمک و حمایت از موسسات عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات خصوصی + نظارت بر بن های شهروندی با کیست؟ برای لایه کشی های احتمالی چه فکری شده است؟
مهدی اقراریان، درباره بررسی تبصره ششم لایحه بودجه کمک و حمایت از موسسات عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات خصوصی از نامه محرمانه خود به علیرضا زاکانی با موضوع «پرداخت‌ وجوهی به معاونان» خبر داد.او در این باره عنوان کرد: من یک نامه محرمانه‌ای به دفتر شهردار زدم، راجع به وجوهی که دوستان به معاونین شهردار پرداخت کردند؛ و مبالغی از این دست به شهردارها، درخواست توضیحات کردم. تا الآن پاسخی به رغم چندین پیگیری‌، داده نشده.عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مساله بعدی که ما با آن مواجه هستیم، بن‌های شهروندی است که ما بر آن‌ها هیچ نظارتی نداریم که به چه صورت چاپ و توزیع می‌شود و همچنین به دست چه کسانی می‌رسد.
توضیحات چمران درباره دست فروشی،ساخت و ساز چینی و حضور خودروهای پلاک شهرستان با معاینه فنی غیر تهران
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان خودرو‌های با پلاک شهرستان نباید در تهران فعالیت کنند، گفت: معاینه فنی این خودرو‌ها در سایر شهرستان‌ها مطابق با معاینه فنی استاندارد در تهران نیست و .... باید از آقای جمران پرسید که بسیاری از خودروهای تهران از شهرستان معاینه فنی می گیرند، برای آنها چه راهکاری دارید؟ بسیاری از خودروهای پلاک شهرستان معاینه فنی تهران دارند، چطور تشخیص می دهید؟ بنظر می رسد که مهدی چمران با این شیوه صحبت کردن درباره دست فروشی،ساخت و ساز چینی و حضور خودروهای پلاک شهرستان با معاینه فنی غیر تهران، تمایل به دویدن دنبال گله خرگوش را دارد.
رئیس مرکز مدیریت بحران و پدافند غیرعامل آبفای استان تهران :
تجهییز محلات تهران تا پایان ۱۴۰۴ به مخازن اضطراری آب برای تاب آوری حدودا سه روزه
مهدی اکبریان رئیس مرکز مدیریت بحران و پدافند غیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۴، همه محلات تهران به مخازن اضطراری آب مجهز می‌شوند، گفت: در صورت بروز حادثه و قطع شبکه آب شرب، حداقل نیاز مردم در سه روز نخست بروز حادثه تأمین می‌شود. بر این اساس در محلات تهران، مخازنی ۱۰۰ هزارلیتری در مسیر شبکه آب شهری تعبیه می‌شود تا در زمان بروز زلزله و حوادث بزرگ در صورت قطع آب شرب، مورداستفاده قرار می‌گیرند. وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۷ از شورای شهر تهران درخواست شد با تخصیص اعتباراتی با عنوان تبصره ۳ موافقت کنند که از آن محل دو پروژه تکمیل رینگ آبرسانی تهران و آبرسانی اضطراری را اجرایی کنیم. هرچند که طرح ساخت مخازن آبرسانی اضطراری آب مورد موافقت قرار گرفت؛ اما تا زمان ابلاغ آن، عملاً از سال ۱۴۰۰ ساخت نخستین مخزن اضطراری آب آغاز شد.
اتوبوس‌های نو شهرداری تهران، نیامده خراب شدند و به پارکینگ رفته اند + دغدغه حمایت از حقوق شهروندان یا تثبیت جایگاه؟ انصاف و تعهد هم از واژگان فارسی است جناب عضو شورای شهر؟
هرجا آشه، پرویز سروری شورای شهر هم گویا پاشه(نائب رییس شورای شهر تهران)؟! ممکن است بپرسید که وظیفه قانونی اش را انجام می دهند؟ بله در ظاهر هم غیر از این نیست. اما برای درک میزان تعهد این عضو محترم،کافی است که تحلیل محتوایی درخصوص موضوعاتی که ایشان در ان موضوعات ، ورود رسانه ای گسترده کرده اند را انجام دهید تا نوع علایق آقای پرویز سروری و نوع موضع گیری های حمایتی ایشان از شهرداری، خودش را نشان دهد. به آقای سروری و امثال ایشان هشدار می دهیم که بیشتر و متعهدانه تر در مسئولیت موقتی که به ایشان سپرده شده ، توجه کنند. در خصوص چالش اخیر شهرداری و دوگانه واردات اتوبوس یا استفاده از توان داخل ، جناب سروری ورود کرده اند. عضو شورای شهر تهران بیان داشته است که اتوبوس نو پروتکل پذیرفته شده‌ای دارد و تا مدت‌ها باید بار شهر را بردارد نه اینکه نیامده خراب شوند و به پارکینگ بروند. رئیس اتوبوسرانی گفته که ۱۵۰ اتوبوس نو خراب شده و به پارکینگ رفته است؟! باید از آقای سروری پرسید که خودروی خریداری شده گارانتی نداشت دوست عزیز؟آب و هوای چین ،گویا به بعضی ها ساخته است اخوی! جناب سروری، ایراد کار اینجا است که مردان میدان وارد میدان نشده اند که به عمل ثابت کنند، برخی از خاله بازی ها، اسمش اداره کردن شهر نیست. وقتی انتخابات شورای شهر با هزار توجیه با انواع حمایت ها و مداخلات چند نهاد خاص همراه است و یک روز هنرمند می آورند و یک روز ورزشکار و یک روز هم امثال افرادی در وزن شما وارد میدان می شوند، انتظار بیشتری نباید داشت. سربسته عرض کردیم و خیلی ریز هشدار دادیم به انچه که تکلیف حرفه ای و شرعی داریم.
قیمت هر متر مسکن‌ملی پردیس نباید از ۱۵ میلیون فراتر رود
معاون عمرانی استاندار تهران در مراسم افتتاحیه تصفیه‌خانه اضطراری پردیس اظهار کرد ، در خصوص قیمت نهضت ملی مسکن‌ در پردیس تلاش گردیده حداکثر افزایش قیمت برای این پروژه‌ها بیشتر از ۱۵ میلیون برای هر متر فراتر نباشد.تمام تلاش همکاران ما در اداره راه و شهرسازی و شرکت‌‌های عمران این است که با کمترین هزینه این واحدها تحویل متقاضیان شود.وی در خصوص زمان بسته‌شدن پرونده مسکن‌مهر در پردیس، ابراز کرد: حدود ۳۲ هزار واحد ناتمام باقی مانده بود که با پیشرفت خوب پروژه‌ها طی ماه‌های اخیر ۱۰ هزار واحد تحویل متقاضیان شد. امیدواریم تا پایان شهریور‌ماه پرونده مسکن مهر پردیس بسته شود.
ادعای گشایش ۲ گره بزرگ ترافیکی در تهران با احداث زیرگذر میدان سپاه و اتصال خیابان شهید مطهری به بزرگراه امام علی(ع)
نصرالله آبادیان شهردار منطقه ۷ شهر تهران در جلسه نظارت ستادی و ارزیابی عملکرد حوزه حمل و نقل و ترافیک این منطقه از گشایش دو گره بزرگ ترافیکی با احداث زیرگذر در میدان سپاه خبر داد و گفت: خیابان شهید مطهری از طریق تونل به بزرگراه امام علی (ع) متصل خواهد شد. وی مدعی شد که منطقه ۷ در سطح بزرگراهی دو گره بزرگ ترافیکی دارد که یکی، میدان سبلان است که عملیات اجرایی اصلاح هندسی را در آن شروع کرده‌ایم (شعار سال: بنا بر اطلاعات کاملا مستند، این ادعا کذب بوده و حداقل ۵ ماه است که صرفا با بستن دور میدان و ایجاد دو دور برگردان، قصد کنترل ترافیک وجود دارد) و دیگری، میدان سپاه است که مطالعات لازم برای احداث زیرگذر، انجام و پیمانکار آن تعیین شده است. از شهردار محترم منطقه هفت تقاضا داریم، اطلاعات درست به شهروندان ارایه نماید، در غیر این صورت توانمندی لازم برای اطلاع رسانی در خصوص کلیه کم کاری‌های شهرداری در منطقه تا حد کوچه به کوچه وجود دارد. در صورت نیاز به راست آزمایی، از محله دبستان (خیابان شهید کابلی) یا محله جلفا شروع می‌کنیم.
احتمال ریزش ساختمان خوشخواب ناحیه شش منطقه پنج تهران و بی توجهی ساکنان به ضعف ایمنی ساختمان
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه ۵ شهرداری تهران بیان داشت که ملک موصوف به خوشخواب در ناحیه ۶ این منطقه در محله بیمه، از املاک ناایمن و پرخطر شناسایی شده که با وجود اخطارهای متعدد در زمینه‌های مختلف اقدامی نکرده اند.ملک مورد نظر دارای رای ماده ۱۰۰، بدون پایان کار، عدم توجه به تراکم قانونی و ساخت پارکینگ و واحد مسکونی به متراژ ۱۶ هزار و ۸۵۴ متر مربع است که هیچگونه همکاری به منظور اجرای رای ندارد.
تخفیف یا اشتباه سیستمی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در شهرداری + زاکانی در زمین چه کسی بازی می‌کند؟
سایت یاشار سلطانی نوشت: شهرداری منطقه دو تهران در اقدامی عجیب نسبت به کاهش ۱۰ هزار میلیارد تومانی جریمه قطع درخت توسط شرکت توسعه عمران حکمت ایرانیان در بلوار فرهنگ اقدام کرده؛ تعدیلی که در پی اعتراض مالک یا همان قطع کننده درختان رخ داده و حالا مشخص نیست این تعدیل نرخ جریمه خطای سیستمی بود یا بخشش!
مهار آتش در بیمارستان گاندی بدون فوتی + ماجرای ۵ اخطار ناایمنی بیمارستان گاندی و جزئیات مهار آتش
حوالی ساعت ۱۹ امشب حادثه آتش سوزی در بیمارستان گاندی در خیابان ولیعصر به سامانه تلفنی ۱۲۵ اعلام و آتش نشانان از ده ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. قدرت الله محمدی رئیس سازمان آتش نشانی از مهار کامل آتش بیمارستان گاندی بعد از دو ساعت تلاش بی وقفه و بدون کشته خبر داد.در پی وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی تهران، با دستور علی صالحی دادستان تهران، یکی از معاونین دادستان تهران و بازپرس ویژه در محل حادثه حاضر شدند. همچنین در ارتباط با این حادثه و بررسی علت آن نیز پرونده قضایی تشکیل شده است.وحیدی وزیر کشور به همراه استاندار تهران در محل بیمارستان گاندی حاضر شد و از نزدیک جریان مهار آتش در این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.فعلا آنطور که مشخص است آتش از محل هتلینگ بیمارستان گاندی در طیقه ۱۶ بلوک غربی و با آتش سوزی نمای ساختمان شروع شده است. ملکی سخنگوی اتش‌نشانی پس از مهار آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی اعلام کرد:‌ تاکنون ۵ مرتبه به بیمارستان گاندی اخطار ناایمن بودن، داده شده‌ بود.
نظرات منتشره: ۹ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
حدود ۵۳ میلیون تومان، میانگین حقوق و مزایای کل کارکنان شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳؟ شهروند عوارض و طرح ترافیک بدهد و آقایان عشق و حال؟ + البته اگر ما حلال کنیم
براساس آمار‌های ارائه شده در لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تهران، رقم ناخالص حقوق و مزایای مستمر و غیرمستمر پرداختی به کارکنان شهرداری تهران در سال آینده در بخش کارمندان رسمی به ازای هر نفر ۶۱.۵ میلیون تومان خواهد بود. این رقم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ حدود ۴۱ کارگران رسمی هستند که سرانه حقوق و مزایای ناخالص هر نفر در سال آینده ۴۴ میلیون تومان خواهد بود. این رقم در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۸.۳ میلیون تومان ذکر شده است که رقم ناخالص حقوق و مزایای آن‌ها ۱۵ درصد رشد داشته است. توجه به این نکته ضروری است که این مبالغ پیش از کسر کسور قانونی شامل مالیات، بیمه و سایر کسور قانونی شامل سهم کارفرما و کارکنان بوده و پس از کسر این مبالغ متوسط حقوق و مزایای دریافتی کارکنان به ازای هر نفر احتمالا ۴۰ درصد از این ارقام کمتر خواهد بود.
الگوی جدید قبور در سازمان بهشت زهرا (س)+ جزئیات
جواد تاجیک مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) به تسهیل تردد، افزایش نظافت و سرعت تدفین اموات به عنوان مزایای الگوی جدید قبور اشاره کرد و گفت: الگوی جدید قبور در قطعه ۲۰۷ بهشت زهرا (س) اجرایی و نخستین تدفین در الگوی جدید قبور نیز در روز گذشته انجام شده است.آرامستان بهشت زهرا (س) ۵۳ سال تجربه دفن اموات را دارد اما یکی از مشکلات سنتی که در قطعات وجود داشته، معضلات تردد خانواده متوفیان است که دلیل اصلی آن نیز نبود ضابطه‌ مشخصی برای قطعات و قبور بود که نابه‌سامانی‌ها و مشکلاتی را در تردد ایجاد کرده است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
با ساخت و سازهای غیرمجاز در دماوند بدون اغماض برخورد می کنیم
رئیس‌جمهور در دیدار با مردم دماوند گفت: ساخت‌وسازهای مخرب برای طبیعت حتی اگر به‌ وسیله افراد متصل به قدرت و دستگاه‌های اداری و حکومتی باشد، غیرمجاز است و باید بدون اغماض برخورد شود.رئیس جمهور تخریب محیط‌ زیست و منابع طبیعی را ظلم به مردم و آیندگان و تخلفی غیرقابل گذشت عنوان کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سفر دولت مردمی به شهرستان دماوند بازنگری و به روزرسانی قوانین و مقررات ساخت و سازها و بارگذاری جمعیتی در این شهرستان است.
آسیب‌های اجتماعی در تهران موقت پاک می‌شود اما دوباره باز می‌گردد+منتظر راهکارهای شهردار هستیم
ناصر امانی عضو شورای شهر تهران گفت، واقعیت این است که در هیچ دوره‌ای از مدیریت شهری معضل حضور کودکان کار و معتادان متجاهر به صورت اساسی و ریشه‌ای حل نشده است.به بیش از ۷ هزار کودک کار آموزش داده می‌شود، اما حضور کودکان کار همچنان در سطح شهر محسوس است،زاکانی دو هفته است که حکم نماینده رییس‌جمهور در امور آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران را گرفته است و هرچند نمی‌توان توقع داشت که در این دو هفته اتفاق خاصی در قالب این موضوع بیفتد، اما می توان پرسید که چرا هنوز ساز و کار آن مشخص نیست و ایشان قرار است در قالب چه ساختاری این مسئولیتی را که رییس‌جمهور به ایشان واگذار کرده است، پیش‌ببرد و اجرایی کند؟
هر حادثه آتش نشانی چقدر برای تهرانی ها آب می خورد؟ + وقوع روزانه ۴۵۰حادثه در پایتخت و بودجه سه همتی در سال ؟!
دومین همایش ارزیابی شهرداران نواحی پایتخت در ایمن‌سازی شهر تهران در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برگزار شد. قدرت اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این همایش اظهار کرد که بیش از ۴۵۰ نوع حادثه مختلف در شبانه روز در شهر تهران رخ می‌دهد و تهران دارای ۱۲۷ ایستگاه آتش نشانی برای مقابله با این رویداد‌ها است. تهران دارای ۱۷هزار ساختمان پرخطر در ۲۲ منطقه شهرداری بوده با این وجود، ۷۵ درصد آتش سوزی‌ها مربوط به حریق‌های خارج از ساختمان، فضای سبز، معابر، سطل‌های زباله مکانیزه و... است. مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز در این همایش بیان داشت که در حال حاضر حدود ۳ همت یعنی چهار درصد بودجه شهرداری تهران به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اختصاص دارد.
طبق حکم قضایی ساخت و ساز مشکلی برای باغ گیاه‌شناسی ایجاد نمی‌کند؟!
معاون شهرسازی شهرداری تهران گفت: صدور پروانه ساخت و ساز برای اطراف باغ گیاه شناسی بر اساس ضوابط قانونی بوده است.مرجع قضایی نیز به این موضوع رسیدگی کرده و در حکمی تأکید کرده که ساخت و ساز در این محدوده مشکلی را برای باغ گیاه‌شناسی ایجاد نمی‌کند. این در شرایطی است که پیش‌تر گفته بودند این بلندمرتبه‌سازی سایه‌اندازی بر روی باغ دارد و مشکلات تأمین آب را برای باغ ایجاد می‌کند.
اعلام پنج اولویت قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران + جمع کن این برنامه های گل درشت و شومن بازی را جناب شهردار
زاکانی شهردار تهران در نشست تبیین طرح‌های مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلان‌شهر تهران در فرهنگسرای بهمن مدعی شد که ۵ موضوع اعتیاد به خصوص معتادان متجاهر، کودکان کار، تکدی‌گری، فساد اخلاقی و حاشیه‌نشینی به عنوان ۵ اولویت قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران هستند. از جناب شهردار می پرسیم که اولا معنای قرارگاه و قرارگاه سازی را توضیح دهند ( اگر مشکلی وجود داشت ، داوطلبانه در خدمت هستیم)؟ بفرمایند در چه زمانی از قرارگاه سازی استفاده می کنیم و چه ساخت و ساختاری باید داشته باشد و شیوه نظارت چگونه تعریف می شود( جناب شهردار، قرارگاه سازی با قرارگاه بازی، دنیا دنیا تفاوت دارد) نکته دیگر اینکه، ورود به بحث آسیب های اجتماعی ، ورودی تخصص محورف لایه دار و تدریجی و همه جانبه و چند هدفه است. همکاران شما در شهرداری، اکثرا چنین وزنی ندارند که برادر عزیز. لذا، نتیجه کار از همین الان مشخص است و تقاضا داریم برای خودتان هم که شده ، حرف های گل درشت و شومن بازی را کنار بگذارید. اصل اول برنامه ریزی واقع گرایی است اخوی.
یادداشت و دیدگاه ها
مسجدسازی در پارک قیطریه: از حصار تا تخریب،از تکذیب تا ماجرای وقف
سیدآرش حسینی‌میلانی، عضو سابق شورای شهر سابق تهران:
آقای مدیر مترو! رئیس‌تان گفته بود مشکلات به خاطر بی‌عرضگی است نه تحریم
ترکش های خرابی چندباره مترو تهران در هفته گذشته:
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
تخلفات مکرر شهرداری تهران در راه‌اندازی غیرقانونی کارخانه آسفالت سرخه‌حصار
فریاد حفاظت محیط‌زیست تهران به راه‌اندازی کارخانه آسفالت غیرقانونی؛
شهرداری تهران زباله گرد‌ها را استخدام می کند ؟! + عالیجناب لطفا کمتر حرف های گل درشت بزن
گفتگو با رضا محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران:
نقد و بررسی
زاکانی و شب زنده‌داری مردگان!
اقدامات عجیب زاکانی؛
در متروی تهران چه خبر است؟!
ناوگان حمل و نقل در تهران؛
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرسنجی در شعار سال
سطح رضایتمندی شما از عملکرد استاندار به چه میزان می باشد (لطفا بدون گرایشات سیاسی و با در نظر گرفتن اصول اخلاقی، پاسخ دهید)؟
نظری ندارم
کم
متوسط
زیاد
نظرات وگلایه ها
نکته ها و گاف ها
فیروزکوه،دماوند،پردیس
ورامین،قرچک،پیشوا
ملارد،بهارستان
شهریار،اندیشه،قدس
پیگیری های ویژه
تهران،شمیران،ری،پاکدشت