پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۴۵۳۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۱

ورود به حریم خصوصی در پیام رسان‌ها ممنوع

دادستان کل کشور: به هیچ وجه هیچ مقام و دستگاهی حق ورود به عرصه زندگی خصوصی اشخاص را ندارد.
شعارسال: حجت الاسلام والمسلمین منتظری در پانزدهمین همایش سراسری روسای کل دادگستری و دادستان‌های سراسر کشور در مازندران با اشاره به تلاش دشمنان برای سلب اعتماد مردم از نظام گفت: دشمنان تلاش می‌کنند که توده مردم را به واسطه اقداماتی در رسانه‌های جدید نظیر پیام رسان‌ها، نسبت به نظام بی اعتماد کنند؛ مقام معظم رهبری پیرامون ضرورت سازماندهی فضای مجازی تاکیدات فراوانی دارند؛ ما شاهد هستیم که دشمنان از طریق این فضا دروغ و نیرنگ و مسایل ضداخلاقی و مسایل ضدامنیتی را پیش می‌برند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه از دولت مصرانه می‌خواهیم که در اجرای منویات مقام معظم رهبری نسبت به ساماندهی پیام رسان‌ها اهتمام داشته باشند، گفت: از یک سو باید به تقویت پیام رسان‌های داخلی پرداخت و از سویی دیگر باید به جامعه این اطمینان داده شود که به هیچ وجه هیچ مقام و دستگاهی حق ورود به عرصه زندگی خصوصی اشخاص را ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری افزود: به موجب حکم شرع و فتوای مقام معظم رهبری و آیین نامه ابلاغ شده سرک کشیدن به حریم خصوصی اشخاص از طریق بیام رسان‌ها مجاز نیست.

دشمن ستون خیمه انقلاب، یعنی، ولی فقیه را هدف گرفته و نهاد‌هایی نظیر قوه قضاییه و سپاه و نیروی انتظامی را که در راستای اهداف و سیاست‌های تعیین شده رهبری حرکت می‌کنند، هدف گرفته است و تلاش دارد این ارکان را به انحای مختلف با دروغ سازی و صحنه سازی مورد هجمه قرار دهد.

دادستان کل کشور ادامه داد: دشمن ستون خیمه انقلاب، یعنی، ولی فقیه را هدف گرفته و نهاد‌هایی نظیر قوه قضاییه و سپاه و نیروی انتظامی را که در راستای اهداف و سیاست‌های تعیین شده رهبری حرکت می‌کنند، هدف گرفته است و تلاش دارد این ارکان را به انحای مختلف با دروغ سازی و صحنه سازی مورد هجمه قرار دهد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به موضوع مواجهه مامور نیروی انتظامی با یک زن بدحجاب در پارکی در تهران گفت: قرائن نشان می‌دهد که این برخوردی که به واسطه این ماجرا با نیروی انتظامی صورت گرفت، برنامه ریزی شده بود و این موضوع از نوع فیلمبرداری این ماجرا مشخص بود.

دادستان کل کشور ادامه داد: البته ممکن است در نحوه تذکر دادن مامور نیروی انتظامی نیز اشتباه و تخلفی صورت گرفته باشد که ما از این موضوع دفاع نمی‌کنیم، اما مشاهده کردید در این ماجرا عده‌ای با هدف تخریب نیروی انتظامی وارد شدند و فیلم گرفته شده از ماجرا را با چه سرعتی در پیام رسان‌ها نشر دادند و حتی برخی از آقایان و خانم‌های نماینده و برخی جریانات سیاسی در نشریات در قبال این مسئله موضع گیری‌هایی کردند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ادامه با انتقاد از افرادی که در قبال این حرکات فریادشان به آسمان بلند می‌شود، اما در قبال توهین یک فرد نانجیب به ساحت مقدس امام رضا (ع) سکوت می‌کنند گفت: آیا شما یک سرمقاله در روزنامه‌های آن‌ها دیده اید که این فرد توهین کننده به ساحت مقدس امام رضا (ع) را محکوم کرده باشند؟

دادستان کل کشور ادامه داد: در این موضوع، فرد اهانت کننده به محض اینکه متوجه شد دستگاه قضایی پیگیر موضوع است به قصد فرار به فرودگاه امام مراجعه کرد که خوشبختانه توسط دادستانی تهران در همانجا دستگیر شد.

دادستان ساعت کار ندارد

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در پانزدهمین همایش سراسری روسای کل دادگستری و دادستان‌های سراسر کشور در مازندران، توجه به قانون، اجرای عدالت و کار جهادی را یکی از مولفه‌های انقلابی عمل کردن در دستگاه قضا عنوان کرد و خطاب به دادستان‌ها گفت: دادستان نباید ساعت کار داشته باشد لذا تا می‌توانید و توان دارید خدمت کنید که این خدمت هم برای خودتان مفید است، هم باعث خوشنامی نظام جمهوری اسلامی و دستگاه قضایی می‌شود و هم رضایت خاطر مردم را نیز به همراه دارد.

وی با اشاره به بررسی تخصصی شش موضوع حقوق عامه، فضای مجازی، مواد مخدر، امور اقتصادی، نظارت بر دادسرا‌ها و مسایل امنیتی، مطالب مطروحه در کارگروه‌ها را مفید و موثر ارزیابی کرد.

دادستان کل کشور افزود: مردم و جامعه یک حق عمومی دارد که دادستان باید مطابق قانون دنبال این حق باشد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری حفظ امنیت مردم در ابعاد مختلف را به عنوان مولفه دیگر مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: امنیت به چند دستگاه از جمله وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، بسیج و قوه قضاییه مرتبط است که هرکدام وظیفه‌ای دارند و در این زمینه همفکری را می‌طلبد لذا دادستان‌ها باید جلسات مستمر داشته باشند.

وی افزود: دشمن مسایل اعتقادی، فرهنگی، اقتصادی و اعتماد عمومی جامعه را هدف گرفته و متناسب با حمله دشمن باید خودمان را مجهز کنیم.

برخورد با قاچاق کالا و ارز به دلیل قانون، عمدتا به عهده قوه قضاییه نیست

حجت الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد: برخورد با قاچاق کالا و ارز به دلیل قانون، عمدتا به عهده قوه قضاییه نیست و با سازمان تعزیرات است و رسیدگی به پرونده‌های قاچاق سازمان یافته و پرونده‌هایی که در تعزیرات منتهی به برائت می‌شود بر عهده دستگاه قضا است و سازمان تعزیرات وظیفه دارد این قبیل پرونده‌ها را به دادستان اعلام کند.

دادستان کل کشور با طرح این سئوال که مگر امکان دارد این حجم عظیم از قاچاق و ارز بدون تبانی از مبادی رسمی وارد کشور شود از بررسی این موضوع در دادستانی کل خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری خطاب به دادستان‌های کل کشور گفت: از حوزه‌هایی که گرفتار معضل قاچاق کالا و ارز هستند مجدانه می‌خواهیم به این مسئله با جدیت بپردازند و بدانید که در این رابطه ما هر نوع مساعدتی که بخواهید از قاضی متخصص تا ارائه آموزش در مرکز، در اختیار شما می‌گذاریم.

آمریکا با تمام توانش به میدان آمده است

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ادامه با اشاره به تلاش‌های مذبوحانه امریکا و رژیم سعودی برای توطئه چینی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: آمریکا با تمام توانش به میدان آمده و عربستان سعودی میلیارد‌ها دلار در اختیار آمریکا گذاشته تا در سوریه آدم کشی کنند و علیه جمهوری اسلامی توطئه چینی نمایند.

دادستان کل کشور در ادامه در ارتباط با مسائل دادسرا‌ها ادامه داد: روسای کل دادگستری امکانات لازم را در اختیار دادستان‌ها قرار دهند.

وی نظارت مستمر بر دادسرا‌ها وضابطین را مورد تاکید قرار داد و گفت: ضابطین به موجب قانون زمانی می‌توانند ورود به تحقیقات کنند که آموزش دیده باشند و کارت ضابطیت برای آن‌ها صادر شده باشدکه از سال گذشته این موضوع در حال انجام است.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با تاکید بر اهتمام ویژه به موضوع امر به معروف و توجه ویژه به دستورالعمل‌های ابلاغی بر ضرورت تعیین شعبی برای مسایل امنیتی اشاره کرد و افزود: اگر نیاز به آموزش است دادستانی کل کشور این امکان را فراهم می‌کند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صدا وسیما ، تاریخ انتشار:7 اردیبهشت 97، کدخبر: 2113708 ، www.iribnews.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
مثل این میمونه که یکی بگه اختلاص ممنوع است ؛ کی آخه توجه میکنه
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
با این چیز ها انشاالله که اعتماد عمومی به سیستم امنیتی کشور باز خواهد گشت
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
اینایی که حکم ممنوعیت میدن دقیقا همونایین که می دونیم می خوان برن پی امامونو بخونن
ن.ف83
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین