مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در مصاحبه با «در پیشگاه ملت» شبکه انبیسی، به سوالی درباره اینکه آیا کشتن سرکرده داعش در دستور کار قرار دارد یا نه، جواب مثبت داد.
«جان برنان» گفت: «او(البغدادی) مهم است و ما داعش را نابود خواهیم کرد و من درباره این موضوع تردیدی ندارم و ما باید رهبری(داعش) را که این سازمان را برای انجام چنین حملات وحشتناکی مدیریت میکند، از بین ببریم».
این مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا همچنین تصریح کرد: «اگر ما بغدادی را هدف قرار دهیم، تاثیر زیادی بر سازمان(داعش) خواهد داشت و آنها اثرش را حس خواهند کرد اما به طور کلی باید گفت که سازمان(داعش) یک پدیده است. ما آن را نه فقط در سوریه و عراق بلکه در لیبی، نیجریه و دیگر کشورها میبینیم. به همین دلیل ما باید همچنان روی نابود کردن همه عناصر سازمان بسیار متمرکز بمانیم».
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 13 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 13950213000933، www.farsnews.com .