پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۲۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹
مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا تاکید کرد که کشتن ابوبکر البغدادی قطعا تاثیر زیادی بر داعش دارد اما باید بر نابودی همه عناصر داعش در سوریه، عراق، لیبی و دیگر کشورها تمرکز کرد.
شعار سال: مدیر ارشد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا می‌گوید باید روی نابودی همه عناصر داعش در کشورهایی چون سوریه، عراق،‌ لیبی و نیجریه تمرکز کرد.

مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در مصاحبه با «در پیشگاه ملت» شبکه ان‌‌بی‌سی، به سوالی درباره اینکه آیا کشتن سرکرده داعش در دستور کار قرار دارد یا نه، جواب مثبت داد.

«جان برنان» گفت: «او(البغدادی) مهم است و ما داعش را نابود خواهیم کرد و من درباره این موضوع تردیدی ندارم و ما باید رهبری(داعش) را که این سازمان را برای انجام چنین حملات وحشتناکی مدیریت می‌کند، از بین ببریم».

این مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا همچنین تصریح کرد: «اگر ما بغدادی را هدف قرار دهیم، تاثیر زیادی بر سازمان(داعش) خواهد داشت و آنها اثرش را حس خواهند کرد اما به طور کلی باید گفت که سازمان(داعش) یک پدیده است. ما آن را نه فقط در سوریه و عراق بلکه در لیبی،‌ نیجریه و دیگر کشورها می‌بینیم. به همین دلیل ما باید همچنان روی نابود کردن همه عناصر سازمان بسیار متمرکز بمانیم».

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 13 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 13950213000933، www.farsnews.com .

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین