پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 01
کد خبر: ۲۰۳۳۸۵
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به راهکارهای کشورمان برای توانمند سازی درونی اقتصاد و کاهش اتکا به درآمدهای نفتی گفت: ساختار بودجه عمومی ایران ظرف ماه‌های آینده متناسب با رویکرد مقاوم سازی اقتصاد اصلاح و در مجلس شورای اسلامی تصویب خواهد شد.
شعارسال: محمدرضا پورابراهیمی در نشست بررسی همکاری های مشترک با هیأت نمایندگی حزب حاکم چین، جلوگیری از فرار مالیاتی، مولدسازی دارایی های دولت و اصلاح نظام یارانه ای را که در حال حاضر هزینه ای معادل دو و نیم برابر بودجه کشور دارد، روش های تقویت اقتصاد ملی ایران توصیف و اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش ها از گمرک جمهوری اسلامی، تراز تجاری ایران مثبت است و حال آن که آمریکا تمام تلاش خود را به عمل آورد تا این تراز منفی شود، اما نتوانست راه به جایی ببرد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این نشست، انعقاد پیمان های پولی دو یا چند جانبه با چین و دیگر کشورها را راهکار پیشنهادی ایران برای کاهش سلطه دلار بر مناسبات اقتصادی در جهان خواند و بر گسترش همکاری های تجاری و حوزه سرمایه گذاری با چین تأکید کرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری اقتصاد آنلاین ، تاریخ انتشار: 4 اردیبهشت 1398 ، کدخبر: 348797 ، www.eghtesadonline.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین