پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۱۶۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۲
یک تحلیلگر ارشد نظامی آمریکایی بر این باور است که چین در حال تبدیل به یک قدرت بزرگ در اقیانوس اطلس است.

شعار سال:یک تحلیلگر ارشد نظامی آمریکایی بر این باور است که چین در حال تبدیل به یک قدرت بزرگ در اقیانوس اطلس است.

به نقل از روزنامه سوث چاینا مورنینگ پست، رایان مارتینسون استادیار کالج جنگ دریایی آمریکا در رودآیلند تأکید کرد: چین در حال تبدیل شدن به یک قدرت دریایی در اقیانوس اطلس است، چین در حال سرمایه گذاری هنگفتی در منطقه است و قصد مقابله با تهدیدات نظامی آمریکا را دارد.

بر اساس این گزارش وی افزود: حضور چین فراتر از آسیا طی پنج سال اخیر گسترش یافته است و از عملیات مقابله با دزدان دریایی و بازدید از بنادر به فعالیت‌های آموزشی و ایجاد بنادر در جیبوتی و شاخ آفریقا در نزدیکی خلیج عدن دریای سرخ و خلیج فارس گسترش پیدا کرده است.

این تحلیلگر نظامی اظهار داشت: یک زمانی فعالیت‌های نظامی نیروی دریایی چین به بازدید کشتی‌های جنگی از بنادر و اجرای مانورهای نمادین محدود می‌شد ولی فعالیت‌های امروز نیروی دریایی چین در اقیانوس اطلس جنوبی شامل عملیات مستقل و آموزش است. این اقدامات نشان داده است که تلاش‌های اولیه‌ای برای توسعه فضا و محیط جنگی از سوی نیروی دریایی چین در مناطق کلیدی اطلس جنوبی انجام شده است.

این گزارش افزود: حضور نیروی دریایی چین پیچیده‌تر شده است با مأموریت‌های طولانی‌تر، تنها در یک مورد نیروی دریایی چین در اوت 2017 میلادی یک مأموریت 24روزه در اقیانوس اطلس انجام داده است. در یک مورد دیگر نیروی دریایی چین یک مأموریت 13روزه را در بندر دوالا در کامرون انجام داده است.

در این مثال‌ها، نیروی دریایی چین در حال آموزش و انجام مانورهای نظامی بوده است. کشتی‌های تحقیقاتی نیز بخشی از این عملیات بوده است. بخش زیادی از اطلاعاتی که دانشمندان چینی جمع‌آوری کرده‌اند، قابلیت استفاده دوگانه دارند و احتمالاً چین این اطلاعات را با ارتش سایر کشورهای دوست به اشتراک خواهد گذاشت.

مارتینسون پس از تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که از فعالیت کشتی‌های نیروی دریایی چین طی سال‌های 2014 تا 2018 جمع‌آوری شده به این نتیجه رسیده است که کیپ‌تاون در جنوب‌غرب سواحل آفریقای جنوبی یک ایستگاه دلخواه و رضایتبخش برای کشتی‌های چینی بوده است.

این گزارش افزود: فعالیت دریایی چین به‌طور چشمگیری افزایش یافته و این اقدام با هدف حفاظت از منافع خارجی چین بوده است.

بر اساس آمارهای وزارت بازرگانی چین در سال 2017 میلادی، از پنج کشور آفریقایی با بیشترین سرمایه گذاری مستقیم از سوی چین چهار کشور یعنی آفریقای جنوبی، کنگو، نیجریه و آنگولا در عملیات اطلس جنوبی حضور داشته‌اند.

این گزارش نشان می‌دهد که افزایش حضور نیروی دریایی چین در اطلس جنوبی می‌تواند نشانگر تغییر راهبرد چین برای مدیریت رقابت بزرگ قدرت در شرق آسیا باشد.

توسعه فعالیت‌های نظامی چین در آتلانتیک جنوبی در شرایطی است که چین حضور خود را در اقیانوس آرام و اقیانوس هند نیز افزایش داده است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم،تاریخ انتشار:2دی1398،کد خبر:2165775،www.tasnimnews.com

 

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۳
0
0
چین پیشرفت کنه انگار ما پیشرفت کردیم
ناشناس
France
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
0
0
چین قبل از قدرت نظامی شدن تبدیل به قدرت اقتصادی اول جهان شد بعد قدرت نظامی رو داره قبضه میکنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین