پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۸۸۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
بهزاد اکبری؛ مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: با عنایت خداوند و تلاش تیم‌های امنیتی و فنی شرکت ارتباطات زیر ساخت و وزارت ارتباطات روز گذشته یکی از حملات سایبری گسترده و پیچیده علیه زیر ساخت‌های کشور شناسایی و اقدامات پیشگیرانه صورت گرفت. گزارش فصلی شرکت ارتباطات زیرساخت هم نشان می‌دهد تعداد حملات سایبری در زمستان سال گذشته نسبت به پاییز افزایش یافته است. حجم حملات سایبری در زمستان ۱۴۰۳ از میانگین روزانه ۶۳۵ حمله به ۱۰۱ هزار حمله رسیده و مدت‌زمان میانگین حملات هم نسبت به پاییز ۱۴۰۳، از ۴ دقیقه و ۳۷ ثانیه به ۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه افزایش پیدا کرده است. در شب گذشته (هفتم اردیبهشت ۱۴۰۴) خدمات اپراتور ایرانسل دچار اختلال شده و اقدام به ارسال پیام‌هایی به کاربران با موضوع اینکه موجودی شان کاهش یافته یا صفر شده، می‌نمود. گزارش شده است که حتی MyIrancell هم قطع شده بود.

شعارسال: بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در پستی در صفحه شخصی خود در شبکه‌ی اجتماعی ایکس اعلام کرد روز گذشته یک حمله سایبری گسترده و پیچیده علیه زیرساخت‌های کشور شناسایی و با اقدامات پیشگیرانه دفع شد.

دفع حمله گسترده به زیرساخت‌های کشور + پیامک های بی معنی و اختلال در اپراتور ایرانسل

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در متن این توییت نوشته است: «با عنایت خداوند و تلاش تیم‌های امنیتی و فنی شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات، روز گذشته یکی از حملات سایبری گسترده و پیچیده علیه زیرساخت‌های کشور شناسایی و اقدامات پیشگیرانه صورت گرفت.»



حملات سایبری در چند سال اخیر، افزایش پیدا کرده است. مهر ماه سال گذشته، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افزایش حجم این حملات گفته بود:

حملات سایبری همیشه وجود داشته، اما در مواقعی این حملات زیاد می‌شود. ما اخیراً با حجم زیادی از حملات سایبری مواجه هستیم که به‌صورت توزیع‌شده از تمام نقاط دنیا انجام می‌شود.

گزارش فصلی شرکت ارتباطات زیرساخت هم نشان می‌دهد تعداد حملات سایبری در زمستان سال گذشته نسبت به پاییز افزایش یافته است. حجم حملات سایبری در زمستان ۱۴۰۳ از میانگین روزانه ۶۳۵ حمله به ۱۰۱ هزار حمله رسیده و مدت‌زمان میانگین حملات هم نسبت به پاییز ۱۴۰۳، از ۴ دقیقه و ۳۷ ثانیه به ۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه افزایش پیدا کرده است.

به گفته کارشناسان و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی، حملات DDoS حجم زیادی از ترافیک شبکه اینترنت کشور را اشغال کرده است و در نتیجه‌ی این حملات، سرعت اینترنت کاهش پیدا می‌کند.

دفع حمله گسترده به زیرساخت‌های کشور + پیامک های بی معنی و اختلال در اپراتور ایرانسل

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از زومیت، تاریخ انتشار: 8اردیبهشت1404، کدخبر:438871، www.zoomit.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
0
0
برای منم ارسال شد. گفت شما 75 درصد بسته تون رو استفاده کردید. چند دقیقه بعد هم پیام داد 85 درصد بسته شما استفاده شد. منم کلی فحش دادم. چون گوشی روی همراه اول تنظیم بود و استفاده از ایرانسل نداشتم.
ایرانسل ،حلالم کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
حلالیت طلبی نیاز نداره عزیز
اینقدر با تبلیغات بابجا روی اعصابمون رفته که حالا حالاها باید رفع مظالم بده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین