پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۲۵۶۶۳۳
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۴
مظاهری: سپرده‌گذاران هر روز با قوانین جدیدی روبه‌رو هستند و مدیران بانک‌ها نیز قدرت برنامه‌ریزی برای آینده را از دست داده‌اند.

شعارسال:  در همایش شکل‌دهی آینده نظام پولی و بانکی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، طهماسب مظاهری رئیس اسبق بانک مرکزی با اشاره به وضعیت بانکی کشور گفت: ما امروز در شرایطی قرار داریم که نظام بانکی ما در بحران است و مشتریان و بانک‌ها همگی در رنج و عذاب به سر می‌برند.

وی ادامه داد: سپرده‌گذاران هر روز با قوانین جدیدی روبه‌رو هستند و مدیران بانک‌ها نیز قدرت برنامه‌ریزی برای آینده را از دست داده‌اند.

 شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبربان، تاریخ انتشار: 30دی1398، کدخبر: 26591609: khabarban.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین