پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۸۶۱۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸

احداث 3 پایگاه در مرز ایران و عراق توسط آمریکا؟

به گفته کارشناسان اسرائیلی، ایالات متحده برخلاف ادعای دونالد ترامپ در مورد عقب‌نشینی از منطقه خاورمیانه، در حال احداث دست‌کم سه پایگاه نظامی شبه‌دائمی در نزدیکی مرز جمهوری اسلامی ایران است.

شعار سال: به گفته کارشناسان اسرائیلی، ایالات متحده نه تنها قصدی برای خروج از عراق ندارد، بلکه برعکس در حال احداث چند پایگاه جدید در طول مرز با ایران است.

 «بریکینگ دیفنس» به نقل از کارشناسان صهیونیست فاش کرد: ایالات متحده برخلاف ادعای دونالد ترامپ در مورد عقب‌نشینی از منطقه خاورمیانه، در حال احداث دست‌کم سه پایگاه نظامی شبه‌دائمی در نزدیکی مرز جمهوری اسلامی ایران است.

«یوزی رابی» مدیر اندیشکده خاورمیانه و آفریقای «موشه دایان» معتقد است: ایالات متحده به این نتیجه رسیده که عقب‌نشینی از عراق ضربه مهلکی به سازوکار تحریم‌های اعمال‌شده بر ایران وارد خواهد کرد.

او در این رابطه افزود: واشینگتن دریافته که به رغم اعلام رئیس‌جمهور ترامپ، باید حضور نظامی بالفعل خود را در عراق حفظ کند، از این رو دست به ساخت چند پایگاه در منطقه کردنشین زده است. 

به گفته این منابع، آمریکا در حال حاضر قرار است یک پایگاه نظامی در نزدیکی شهر سلیمانیه، یک پایگاه نظامی بزرگ در شهر حلبچه که فقط 14 کیلومتر با مرزهای ایران فاصله دارد و یک پایگاه سوم نیز در جنوب شهر اربیل احداث کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اعتمادآنلاین، تاریخ انتشار: 12 بهمن 1398، کدخبر: 380878، www.etemadonline.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین