پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۳۵۸
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه سفیران ما در کشورهای مختلف تبدیل به سفیران اقتصادی شده اند، گفت: برای افزایش مراودات اقتصادی با سایر کشورها تلاش می کنیم.
شعار سال: سیدعباس موسوی صبح امروز در نشست با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشور‌های همسایه اولویت اساسی است که تقویت مراودات اقتصادی نجات‌بخش توسعه زیرساخت‌های مرزی است.
وی با اشاره به این که تقویت مراودات اقتصادی زمینه‌ساز توسعه زیرساخت‌های لازم در مرزهاست بیان کرد: باید در راستای توسعه اقتصاد کشور که هم‌اکنون اقتصاد بدون نفت است که درصدد هستیم افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشور‌های همسایه و بخش خصوصی را با هدف کاهش فشار‌های اقتصادی محقق کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های مختلف "سفیر اقتصادی" شده‌اند، افزود: به همین منظور بخش خصوصی برای توسعه اقتصادی حمایت همه‌جانبه می‌شود تا بتوان به این شکل در تحقق اهداف مورد نظر پیشگام بود.
موسوی تصریح کرد: گسترش مراودات اقتصادی زمینه‌ساز از بین بردن تحریم‌هاست و باید به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
در ادامه حسین پیرمؤذن رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل نیز اظهار کرد: برطرف‌سازی مشکلات بخش خصوصی زمینه‌ساز رونق صادرات و فعالیت‌های اقتصادی در استان است که برخی از مشکلات با دیپلماسی قابل حل است.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم ارتباطات را با هدف رفع مشکلات تجاری تقویت‌سازی کنیم بدون شک دستاورد‌های مثبت آن را شاهد خواهیم کرد که در این زمینه اقدامات وزارت خارجه شایسته تقدیر و قدردانی است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، به تاریخ: ۲۶ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۳۰۷۸۳۶، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین