پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۹۰۸۱۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
ناصر ایمانی گفت: به‌هم‌ریختگی فضای اقتصادی به ناامنی اجتماعی و در نهایت ناامنی سیاسی منتهی شود. در چنین شرایطی مردم نسبت به آینده نگران و البته نسبت به کارآمدی حکومت مردد هستند.
شعار سال: ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: اینکه مشکلات اقتصادی معیشت مردم را تهدید می‌کند و در نتیجه سفره‌هایشان را روزبه‌روز کوچک‌تر خواهد کرد، فقط یکی از آثار به‌هم‌ریختگی وضعیت اقتصادی است. در واقع این وضعیت ناامنی اجتماعی در پی خواهد داشت و همچنین آرامش روانی جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد که این به ناامنی اجتماعی و در نهایت ناامنی سیاسی منتهی می‌شود. در چنین شرایطی مردم نسبت به آینده نگران و البته نسبت به کارآمدی حکومت مردد هستند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: بنابراین فقط یکی از آثار اقتصاد خراب، ناامنی مالی است و این پدیده در صورت ماندگاری، همه ارکان کشور را به هم می‌ریزد. به همین دلیل لازم است سیستم تصمیم‌گیری با مدیریت دراز مدت و البته اتکا به اقتصاد داخلی، شرایط را به گونه‌ای اداره کند که مناسبات اقتصادی متکی بر تولید داخلی باشد. برای تحقق این امر باید از خام‌فروشی اعم از محصولات نفتی و ... جلوگیری کنیم. این رویکرد موجب تقویت بنیه اقتصاد می‌شود و می‌توانیم با ناملایماتی‌های نظیر تحریم و بی‌نظمی تجارت جهانی مقابله کنیم و آسیب کمتری ببینیم.

ایمانی اضافه کرد: البته باید در کوتا‌ه‌مدت بکوشیم با کشور‌هایی که بنای همراهی با ایالات متحده آمریکا ندارند وارد همکاری‌های اقتصادی شویم که برخی از کشور‌های همسایه و شرقی از جمله این کشور‌ها به شمار می‌روند.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: درباره اینکه اگر آقای رئیسی رئیس‌جمهوری می‌شد الان در چه شرایطی قرار داشتیم، نمی‌توانیم اظهارنظری دقیق مطرح کنیم، چون واقعاً نمی‌دانیم ایشان در دولتداری با چه روش‌هایی کار‌ها را پیش می‌برد. اما مسلماً آنچه می‌توانیم بگوییم این است که سیاست‌های دولت آقای روحانی با واقعیت‌ها همخوان نیست و به همین خاطر است که منافع عمومی به طور جدی لطمه دیدند و روزبه‌روز بر شدت گرفتاری‌های مردم افزوده شد.

ناصر ایمانی در پایان صحبت‌هایش گفت: این توضیح‌ها نشان می‌دهد آقای روحانی و همه دولتی‌ها در یک سالی که از دوره کاری‌شان مانده است باید تمام توان‌شان را به کار گیرند تا بلکه حتی‌المقدور موانع آرامش جامعه را از پیش رو بردارند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 7 مرداد 1399، کد خبر: 4956563،  www.mehrnews.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین