پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۸۹۸
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
فروهر با اشاره به درآمد 6 میلیون دلاری حاصل از صادرات طی سال گذشته، گفت: بیشتر حوزه صادرات ما کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان است.
شعارسال:

پیمان فروهر دبیر کل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران درباره میزان تولید و صادرات طی سال گذشته گفت:سال گذشته ما یک میلیارد و 200 میلیون لیتر تولید داشتیم که 40 درصد تولید در صنعت ما نیم لیتری و 60 درصد 1.5 لیتری است که 500 میلیون لیتر آن  نیم لیتری بوده است.  

وی با بیان اینکه کرایه حمل و نقل در صنعت آب بسته بندی بسیار اثرگذار است، افزود: با توجه به اینکه محموله‌های صادراتی ما حجیم و سنگین است بنابراین کرایه حمل در رقابت در بازارهای هدف بسیار اثرگذار است.

فروهر تصریح کرد: چون هر سال حامل‌های انرژی افزایش پیدا می‌کند  و حمل‌ونقل هم زیرشاخه آن است لذا  کالاهای صادرتی ما نیز به لحاظ قیمت تغییر می‌کند و قدرت رقابتی ما هم نسبت به دیگر کالاهای صادرتی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به درآمد 6 میلیون دلاری حاصل از صادرات طی سال گذشته، اظهار داشت: بازار صادرات کیفیت بسته بندی ثابت می‌خواهد مثلا کیفیت لیبل باید برای حداقل 5 سال ثابت و بدون تغییر باشد اما با توجه به تحریم‌ها، نوسان در کیفیت بسته بندی و همچنین عدم حضور موثر در نمایشگاه‌های بین المللی همواره روند صادرات ما سیر نزولی داشته است. 

دبیر کل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران ادامه داد: متاسفانه طی 8 سال گذشته شرکت‌های تولیدی ایران به دلیل ضعف منابع مالی دچار رکود شدند و توان شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر حوزه صادرات ما کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان است اما جنگ‌های داعشی و داخلی و ناامنی برای بازرگانان و تجار روی صادرات به عراق تاثیر گذاشته و میزان آن را کاهش داده است.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایلنا ، تاریخ انتشار خبر 31 شهریور 1395، کدمطلب: 411955 ،www.irilna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین