پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۵۷۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
کمیته امداد، شرکت سایپا و صندوق کارآفرینی امید تفاهم نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن ۳۰۰۰ دستگاه خودروی وانت زامیاد با هدف ایجاد زمینه اشتغال، به مددجویان کمیته امداد واگذار می‌شود.

شعار سال: سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در مراسم امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان کمیته امداد، شرکت سایپا و صندوق کارآفرینی امید با تسلیت ایام پایانی ماه صفر گفت: در قالب این تفاهم‌نامه سه هزار دستگاه خودروی وانت زامیاد با هدف ایجاد زمینه اشتغال مددجویان، به خانواده‌های تحت حمایت واگذار می‌شود.

وی با اشاره به سابقه همکاری‌های شرکت سایپا با کمیته امداد در جهت ارائه خدمات به مددجویان این نهاد افزود: طی سال‌های ۹۶ و ۹۷ تعداد ۳۲۲۰ دستگاه خودروی نیسان از سوی شرکت سایپا به خانواده‌های تحت حمایت امداد واگذار شد که براساس بررسی‌های انجام شده، قریب به اتفاق این خانواده‌ها به خودکفایی رسیده و از حمایت امداد خارج شدند.

رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز ۱۵۰ نفر از مددجویان این نهاد به استخدام شرکت سایپا گام درآمدند که این روند ادامه دارد.

بختیاری با تاکید بر اینکه ارائه خودرو به مددجویان یکی از موفق‌ترین روش‌ها در توانمندسازی جامعه هدف امداد است، اظهار کرد: امیدواریم با تحویل سه هزار دستگاه طی ماه‌های آینده، شاهد خودکفایی این تعداد خانواده از مددجویان کمیته امداد باشیم.

وی با اشاره به اینکه تحویل خودروی وانت زامیاد با شرایط و تسهیلات مناسبی به مددجویان انجام می‌شود، ادامه داد: این خودروها به قیمت کارخانه و با ۱۰ درصد تخفیف به خانواده‌های تحت حمایت تحویل می‌شود.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ۱۰ درصد قیمت خودرو آورده مددجو است، اضافه کرد: در صورت عدم توان پرداخت آورده اولیه، کمیته امداد این مبلغ را به صورت وام در اختیار مددجو قرار می‌دهد. همچنین یک سوم قیمت خودرو از سوی صندوق امداد ولایت و دو سوم مبلغ از سوی صندوق کارآفرینی امید تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار مددجو قرار می‌گیرد.

بختیاری در مورد ضمانت وام پرداختی به مددجویان گفت: سند خودرو تا هفت سال در رهن سایپا باقی می‌ماند و پس از تسویه حساب در پایان هفت سال در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

در ادامه این مراسم، سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی گفت: همکاری با کمیته امداد به ویژه در واگذاری خودرو به مددجویان، تجربه موفقی بوده که امیدواریم جدی‌تر از گذشته ادامه یابد.

وی همچنین از موافقت هیات مدیره این شرکت برای استخدام مددجویان کمیته امداد در شرکت‌های زیرمجموعه سایپا خبر داد و افزود: برنامه ما در شرکت سایپا گام، به‌کارگیری دستکم ۳۰۰ نفر از جامعه هدف امداد است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سلیمانی با بیان اینکه خودروهای وانت زامیاد با ۱۰ درصد تخفیف قیمت کارخانه به خانواده‌های تحت حمایت امداد تحویل می‌شود، ادامه داد: امیدواریم تا پایان سال تمام سه هزار دستگاه خودرو به مددجویان تحویل شود و شاهد خودکفایی این عزیزان باشیم.



شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایلنا، تاریخ خبر: ۲۲ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۸۱۹۶۰، www.ilna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
0
0
هزار برابر این احسان ها هم به اقضار محروم ایرانی بکنیم بازم در برابر ظلمی که بهشون شده توسط برخی مسئولین کمه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین