پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۴۷۹
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰

ابهام در میزان تخصیص آب به لرستان

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس با اشاره به ابهام در میزان تخصیص آب به لرستان، گفت: در استان با نبود منبع آب پایدار در حوزه شرب و صنعت مواجه هستیم.
شعار سال: مهرداد ویسکرمی با اشاره به نبود منبع آب شرب و صنعت پایدار و همچنین آب قابل تنظیم در لرستان، اظهار داشت: برای حفظ وضع موجود در استان، ۱.۷ میلیارد متر مکعب آب نیاز داریم.

او بیان داشت: این در حالی است که میزان تخصیص آب به استان کمتر از یک میلیارد متر مکعب است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس با بیان اینکه حتی در این میزان تخصیص آب هم ابهاماتی وجود دارد، افزود: به مردم قول می‌دهم که تا رسیدن به نتیجه در این رابطه پیگیری داشته باشم.

ویسکرمی با اشاره به اینکه اگر آب برای همه جا مایه حیات است برای لرستان ۱۰۰ برابر مایه حیات است، تصریح کرد: حوزه‌های کشاورزی و دامپروری دو امر مهم در لرستان هستند و بدون آب هم این حوزه‌ها معنایی ندارند.

او ادامه داد: رسانه‌ها، اندیشمندان، نخبگان و… همراهی کنند تا آن چیزی که حق مردم در این زمینه است را بازگردانیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 20 آذر 1399، کد خبر: 1008373،  www.ilna.news

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین