پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۷۹۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳

ائتلاف فتح عراق خواستار بازجویی از حیدرالعبادی شد

ائتلاف پارلمانی الفتح عراق تحت رهبری هادی العامری امروز (شنبه) نهاد‌های قضایی و امنیتی ویژه این کشور را به تحقیق و بازجویی از حیدرالعبادی نخست وزیر پیشین عراق درباره اظهارات اخیرش مبنی بر موافقت عراق با ورود هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی دعوت کرد که شهید سلیمانی و المهندس را ترور کرد.
   شعار سال: «معین الکاظمی» از رهبران ائتلاف پارلمانی فتح در این باره با اشاره به اینکه عراق با ورود این هواپیما موافقت کرده بود نه با عملیات ترور آنها، بیان کرد: طرف آمریکایی حاکمیت عراق و قانون بین المللی را نقض کرد.
 
الکاظمی با بیان اینکه از نهاد تایید کننده ورود هواپیمای آمریکایی هیچ گونه اعتراضی در خصوص نقض آشکار حاکمیت عراق ندیدیم و این نهاد همان وزارت دفاع و فرماندهی عملیات مشترک بود، تصریح کرد: عادل عبدالمهدی نخست وزیر سابق به این دو نهاد اختیاز موافقت با ورود هواپیماهای خارجی به شهرهای عراق را داده بود.
 
وی با تاکید بر اینکه دست داشتن عوامل عراقی و اجیر آمریکایی در عملیات ترور سردار سلیمانی و المهندس بعیدنیست، تاکید کرد: مقامات قضایی و ذی صلاح کشور باید از حیدرالعبادی درباره موافقت عراق باورود این هواپیما و هر اطلاعات دیگری که درباره ترور سردار سلیمانی و المهندس در اختیار دارد، توضیح بخواهند خصوصا اینکه خانواده های این شهدا علیه طرف آمریکایی به قوه قضائیه عراق شکایت کرده اند و برهمین اساس قوه قضائیه باید در این خصوص موضع گیری کند چون بحث یک شکایت رسمی مطرح هست.
 
گفتنی است «حیدرالعبادی» نخست وزیر عراق روز پنج شنبه در اظهاراتی تلویزیونی مدعی شده بود هواپیمای بدون سرنشینی که فرماندهان شهید سلیمانی و المهندس  را در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار داد، موافقت عراق را اخذ کرده بود.
 
با این حال عادی عبدالمهدی نخست وزیر سابق عراق نیز این اظهارات را تکذیب کرد و گفت که به ضرس قاطع رد می کند که نهادهای رسمی عراقی به هواپیمای آمریکایی برای هدف قرار دادن شهید المنهدس و سلیمانی و همراهان آنها چراغ سبز نشان داده باشد.
 
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری شفقنا ، تاریخ انتشار:  22 آذر  1399  ، کدخبر:1061067 ، www.fa.shafaqna.com
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
0
بعید میدونم جریان مقاومت در عراق زیاد دوام بیاره این ها اهل کوفه هستن! انتظار زیادی ازشون نداریم
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین