پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۷۵۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
کمیسیون حقوق بشر اسلامی در انگلیس از سازمان ملل متحد خواست درباره ترور شهید محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای دفاعی ایران، تحقیق شود.
شعار سال: به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از لندن، کمیسیون حقوق بشر اسلامی از دبیرکل سازمان ملل خواسته است تا با استفاده از اختیارات خود، با استناد به بند ۹۹ منشور سازمان ملل، موضوع ترور شهید محسن فخری زاده را در شورای امنیت این سازمان مطرح کند، زیرا این اقدام ضد انسانی، صلح و امنیت بین الملل را به خطر انداخته است.  

به گزارش این کمیسیون، در صورت اقدام نکردن سازمان ملل، قوانین بین المللی بی معنی خواهد شد و به همه دولت‌ها چراغ سبز داده خواهد شد تا برای دستیابی به اهداف، به قتل مخالفان سیاسی خود دست بزنند و قانون جنگل را در جهان رواج دهند.

بیانیه کمیسیون حقوق بشر اسلامی، با شرح چگونگی ترور دانشمند ایرانی افزود: اگرچه هنوز مسوولیت این قتل برعهده گرفته نشده، اما انگشتان اتهام به سمت اسرائیل نشانه رفته است که در سالیان اخیر، شماری از دانشمندان هسته‌ای ایران را که به فعالیت صلح آمیز مشغولند، هدف قرار داده است.

همچنین یک مقام ارشد اسرائیلی که روزنامه نیویورک تایمز هویتش را اعلام نکرده گفته است جهانیان باید از اسرائیل تشکر کنند که طرح ایران را برای دستیابی به سلاح هسته‌ای به دست آقای فخری زاد، خنثی کرد.
در این بیانه مطرح شد پیش از این در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ میلادی، اسرائیل چهار دانشمند هسته‌ای ایران را ترور کرد.

به نوشته این کمیسیون، همان گونه که در بیانیه آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل آمده، این ترورها، همچون ترور شهید محسن فخری زاده، نشانه روشن نقض قوانین بین الملل است که صلح و امنیت جهانی را تهدید می‌کند و ارزش‌های دموکراتیک را زیر پا می‌گذارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صدا و سیما، تاریخ انتشار:۲۶ آذر ۱۳۹۹، کدخبر: ۲۹۵۵۹۷۷، iribnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
0
0
سازمان ملل هم تنهامیونه در مسائل و فجایعی که در جهان رخ میده نهایتا ابراز تاسف کنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین