پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۰۸۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
کاخ سفید امتناع آمریکا از اعمال تحریم‌ها علیه ولیعهد سعودی در پرونده جمال خاشقجی را توجیه کرد.
شعار سال: جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان در پاسخ به عدم اعمال تحریم‌ یا مجازات‌هایی علیه محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی که در گزارش سازمان اطلاعات ملی آمریکا به مقصر بودن او اشاره شده است، گفت: چه در طول تاریخ و چه در برهه جدید دولت‌های دموکرات و جمهوری‌خواه از اعمال تحریم‌ها علیه رهبران دولت‌های خارجی که با ما روابط دیپلماتیک دارند و حتی دولت‌هایی که روابط دیپلماتیک با ما ندارند، امتناع ورزیده‌اند.

او ادامه داد: به نظرم راه‌های کارآمدتر و موثرتری برای منع تکرار این اتفاقات در آینده وجود دارند و نیز زمینه برای همکاری با سعودی‌ها در حوزه‌هایی که اتفاق نظر وجود دارد و منافع ملی آمریکا تامین می‌شوند، فراهم است و این همان چهره دیپلماسی است.

پیشتر یک مقام کاخ سفید از اهمیت اعلام تصمیمات کلی جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا درباره عربستان کاسته و گفته بود، دولت بایدن تدابیر بزرگتر و بیشتری لحاظ نخواهد کرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 11 اسفند 1399، کد خبر: 4959563،  www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
0
0
معلوم نيست چه مبلغ زيادي رو از اين بن سلمان گرفته باشن تا اجازه بدن كه تو راس قدرت بمونه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین