پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۶۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیجار از کشف خمره‌ای 700 ساله در این شهرستان خبر داد.

شعارسال: مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیجار گفت: خمره‌ای در امامزاده عقیل شهرستان بیجار کشف شده که احتمال می‌رود این خمره متعلق به دوره‌های میانی اسلامی باشد و قدمت آن بین قرن‌های هفتم تا هشتم هجری قمری تخمین زده شده است.

محمد ابراهیم الیاسوند افزود: قدمت بنای امامزاده عقیل که خمره در آنجا کشف شده به دوره سلجوقی می‌رسد که قسمتی از محدوده تاریخی آن توسط اهالی ساکن در منطقه به عنوان قبرستان مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه داد: محل کشف شده این خمره نیز بخشی از قبرستانی بوده که اهالی به منظور حفر قبر یک متوفی آن را کشف و موضوع را به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیجار اطلاع داده‌اند.

الیاسوند بیان کرد: ماموران و کارشناسان پس از حضور در آن محل، خمره را از دل خاک بیرون آورده و جهت بررسی بیشتر به محل اداره میراث فرهنگی بیجار انتقال داده‌اند.

وی تصریح کرد: خمره‌های مختلفی از دوره‌های تاریخی متعدد پیش از تاریخ، تاریخ، دوره‌های اسلامی در بیجار کشف شده که نشان از قدمت زندگی و تمدن در این شهرستان دارد.

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیجار خاطرنشان کرد: محوطه یاسوکند و امامزاده عقیل مربوط به دوره سلجوقیان است و در حسن‌آباد یاسوکند، حاشیه جنوبی شهر واقع شده است. این اثر در تاریخ 12 مهر 1376 با شماره ثبت 1931 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت بیجار بام ایران، تاریخ انتشار: 26آبان1395، کدخبر: 1067: www.bijarbameiran.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۵
0
0
توی شهر ما جیرفت در سمت تپه های دقیانوس بیاین سفالینه های 3000 ساله رو جمع کنید. بخدا راست می گم. برید بپرسید. اصلا کسی به این جور چیزا توجه نمی کنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین