پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۳۶۳
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

دستور پزشکیان برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبار + ریزگردها کارگروه نمی خواهند ، میز تخصصی و پاسخگویی نیاز دارند آقا مسعود

رئیس‌جمهور با اشاره به تبدیل شدن پدیده گرد و غبار به یکی از تهدیدات اصلی سلامت عمومی، دستور تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از متخصصان، دانشگاهیان و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی را صادر کرد تا با بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی، طرح‌های عملیاتی مقابله با این پدیده را تهیه و اجرا کنند.مسلما مسعود پزشکیان نمی دانند که این چندمین کارگروه تشکیل شده در این خصوص است. مسعود حتی نمی داند که مقابله با ریزگردها و گرد و غبار، کارگروه نیاز نداشته و میزتخصصی نیاز دارد و مطالبه گری و پاسخ طلبی باید در دستور کار قرار گیرد.

شعارسال: نود و چهارمین جلسه هیئت دولت عصر روز یکشنبه، به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد و در این جلسه، علاوه بر ارائه گزارش‌های دستگاه‌های اجرایی مختلف توسط اعضا، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گزارشی جامع و تخصصی پیرامون پدیده گرد و غبار در ایران، به عنوان تهدیدی فرابخشی و فراگیر، همچنین برنامه‌های ملی و جامع مقابله با این پدیده ارائه کرد.

دستور پزشکیان برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبار + ریزگردها کارگروه نمی خواهند ، میز تخصصی و پاسخگویی نیاز دارند آقا مسعود

رئیس جمهور در این جلسه، با تأکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی از جدی‌ترین و حیاتی‌ترین موضوعات کشور، اظهار داشت: رعایت دقیق ملاحظات زیست‌محیطی در برنامه‌های توسعه‌ای کشور امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. اگر نتوانیم بر اساس نقشه‌ای علمی، میان منابع موجود و مصارف تعادل ایجاد کنیم، طبیعت پاسخ سختی به ما خواهد داد. لازم است از هم‌اکنون اقدامات جدی و همه‌جانبه در این راستا آغاز شود تا از تکرار بحران‌های مشابه کمبود آب جلوگیری کنیم.

پزشکیان با اشاره به تبدیل شدن پدیده گرد و غبار به یکی از تهدیدات اصلی سلامت عمومی، دستور تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از متخصصان، دانشگاهیان و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی را صادر کرد تا با بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی، طرح‌های عملیاتی مقابله با این پدیده را تهیه و اجرا کنند.

رئیس جمهور حفاظت و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست را از ارکان اساسی و حیاتی حکمرانی در تمامی عرصه‌ها دانست و تأکید کرد: ضروری است تمامی تلاش‌ها و اقدامات در این زمینه به گونه‌ای صورت پذیرد که زمین برای نسل‌های آینده دچار تخریب و فرسایش نشود و میراثی سرسبز و پایدار به آنان منتقل شود.

در ادامه جلسه، رئیس سازمان اداری و استخدامی گزارشی تفصیلی از اجرای طرح آزمایشی «فوریت‌های اداری» در استان قزوین ارائه کرد که بر اساس آن، طی دو ماه گذشته بالغ بر ۴۸ هزار تماس و شکایت اداری ثبت شده و در نتیجه، اقدامات مدیریتی از جمله تشویق ۲۵ نفر و عزل یکی از مدیران در بخشی از بدنه اجرایی صورت گرفته است. همچنین اعلام شد که این طرح به زودی در استان البرز نیز به اجرا درخواهد آمد.

وزیر نیرو نیز گزارشی از وضعیت منابع آبی کشور و ذخایر سد‌ها ارائه داد که حاکی از کاهش ۴۴ درصدی منابع آبی نسبت به میانگین بلندمدت و ۳۶ درصدی نسبت به سال گذشته بوده و بر لزوم مدیریت مصرف و صرفه‌جویی برای گذر از این وضعیت تاکید کرد.

معاون توسعه روستایی رئیس جمهور نیز به تشریح وضعیت اسکان آسیب‌دیدگان در جریان جنگ و مشکلات دانش‌آموزانی که خود را برای آزمون‌های کنکور آماده می‌کنند، پرداخت.

همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز به ارائه گزارشی درباره اثر تاریخی دره خرم‌آباد پرداخت که با قدمتی بالغ بر ۶۳ هزار سال، در فهرست آثار بی‌نظیر و منحصر به فرد کشور قرار داشته و به ثبت جهانی یونسکو رسیده است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار: 22تیر1404، کدخبر:1076533، www.asriran.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین