پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۷۲
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶

حاشیه نشینی، روی دیگر نصف جهان

حاشیه نشینی از معضلات اجتماعی است که در پی مهاجرت افراد به کلان شهرها به امید کسب شرایط بهتر زندگی رخ می دهد.این پدیده به همراه خود پیامد های اجتماعی و فرهنگی بیشماری به همراه دارد که از آن جمله می توان به فقر، بی سوادی، قاچاق، مصرف مواد مخدر، دزدی، فحشا و.... اشاره کرد.
شعار سال: اجتماع فرهنگ های بیگانه در یک محل می تواند به درگیری های فرهنگی و همچنین اجتماعی منجر شود که مدیریت نشدن آن در بلند مدت منجر به شکل گیری زیرفرهنگ های نا شناخته ای می شود که اصلاح آنها نیاز به هزینه و منابع انسانی به مراتب بالایی دارد.

"حصه" منطقه ای است که زیر نظر شهرداری منطقه ده و چهارده اصفهان مدیریت می شود و در سر شماری سال 1385 جمعیت آن 10 هزار نفر (2.652 خانوار) بوده است. ساخت و ساز غیر اصولی، پایین بودن سطح بهداشت، مصرف مواد مخدر، بی سوادی، نبود امکانات تحصیلی مناسب در کنار رشد مهاجرت (داخل به داخل و خارج به داخل) و ... عواملی است که مردم بومی این منطقه به خصوص کودکان را تهدید می کند.











با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از وب سایت خبرگزاری ايسنا، تاریخ انتشار: 30 آبان 1394، کد مطلب: 948-3789-5:www. isna.ir






خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین