پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۲۵۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۸
وزیر امور خارجه از پیگیری وزارت امور خارجه برای آزادی و بازگشت حاجی ایرانی بازداشت شده در عربستان خبر داد.امیرعبداللهیان در خلال روز‌های اخیر در گفتگوی جداگانه با وزرای امور خارجه عراق و عمان خواستار مساعدت آنان برای آزادی سریع‌تر این تبعه کشورمان شد.
شعار سال: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، در گفتگو با پدر خلیل دردمند حاجیِ ایرانی که بعد از پایان مناسک حج در مکه مکرمه از سوی پلیس بازداشت شده است، ضمن احوالپرسی و دلجویی از خانواده وی، آنان را در جریان اقدامات انجام شده از سوی وزارت امور خارجه از ابتدا تاکنون قرار داد و تاکید کرد این وزارت خانه تمام توان خود را برای آزادی هر چه سریع‌تر این تبعه کشورمان به کار گرفته است. وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد با مساعدت عربستان، تنها بازمانده حجاج کشورمان به کشور بازگردد.

خاطر نشان می‌سازد امیرعبداللهیان در خلال روز‌های اخیر در گفتگوی جداگانه با وزرای امور خارجه عراق و عمان خواستار مساعدت آنان برای آزادی سریع‌تر این تبعه کشورمان شد.
 
واکنش تاخیری وزارت امورخارجه به آزادی خلیل دردمند

اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه نیز به صورت فعال موضوع را در دست پیگیری داشته و تا آزادی این شهروند کشورمان به انجام وظیفه خود عمل خواهد کرد و موضوع به طور جدی در دستور کار اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار:۲۸ مرداد ۱۴۰۱، کدخبر:۵۵۶۶۹۵۰، www.mehrnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۰
0
0
در تماس‌های تلفنی جداگانه فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق و السید بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان خبر آزادی حاجی بازداشت شده ایرانی در سعودی اعلام شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۰
0
0
خیلی زحمت کشیدید سایت شما اولین سایت درخواست کننده آزادی آقای خلیل دردمند بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
0
0
چه ها کشیده توی زندان های رژیم آل سعود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
0
0
11 روز در زنان حرم نزدیک شعب ابوالطالب در بازداشت بودند. بعد به زندان جده منتقل شدند و 40 روز هم در آنجا در انفرادی بودند. شکنجه نشدند اما می گویند که رفتارها از دو نظر کمبود امکانات و عدم پاسخگو بودن ها، ضد انسانی وتحقیرآمیز بوده است. روایت می کنند که برای عکس برداری ایشان را گرفته اند. در حالیکه منابع غیر رسمی مدعی هستند که ایشان عکس را توئیت می کرد و این توئیت ها مورد رصد امنیت عربستان قرار گرفت و روی پیدا کردن ایشان متمرکز شدند. ضرورت دارد از دو منظر به این مسئله پرداخته شود. آموزش بیشتر حجاج در خصوص رعایت چارچوب ها در حج و آموزش روسای کاروان ها برای پیگیری قانونی و نظام مند وضعیت اعضای کاروان و دوم ، آموزش در خصوص اینکه اگر اتفاقی افتاد، چگونه باید با نیروهای امنیتی ، قضایی ، انتظامی و اداری طرف مقابل برخورد شود. آقای خلیل دردمند را فردی عادی نشان داده ایم و شغل آزاد دارد، اما کسی نپرسید که یک شغل آزاد چطور توانست هزینه حج گران خودش و مادرش را تامین کند؟ این بار به خیر گذشت، اما لطفا با انتقال و انعکاس شایسته این مطالب ، برای حجاج کشورمان و ارتقا جایگاه شهروندان ایران اسلامی، حفظ حرمت کنیم و جلوی هزینه تراشی ها نابجای سیاسی- دیپلماتیک را بگیریم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین