پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۲۴۴۲
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۱
«جیمی مک گولدریک» هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که به دنبال حملات بی‌وقفه سعودیها به یمن ۷ میلیون نفر از شهروندان این کشور در معرض قحطی و خشکسالی قرار دارند.

شعارسال: به نقل از پایگاه لبنانی العهد، «جیمی مک گولدریک» هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سخنانی نسبت به مواجه شدن هفت میلیون نفر از شهروندان یمنی با قحطی و خشکسالی هشدار داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: تداوم حملات عربستان سعودی به نقاط مختلف یمن موجب شده تا شهروندان عادی بهای سنگینی را بپردازند.

مک گولدریک همچنین ادامه داد: به دلیل ممانعت عربستان سعودی از ورود مواد غذایی و دارویی به یمن، وضعیت انسانی در این کشور به مرحله هشدار رسیده است.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود: در حال حاضر ۱۷ میلیون نفر از مردم یمن قادر به استفاده از مواد غذایی کافی نیستند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 4اسفند1395، کدخبر: 3914346: www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین