وی افزود: قیمت این غذا در اصفهان از 8 هزار تا 13 هزار تومان بسته به نوع مواد مصرفی و نوع خدمت ارائه شده و امکانات رفاهی مجموعه تغییر میکند.
رییس اتحادیه کباب و بریان اصفهان ادامه داد: در خصوص تخلفات محکم ظاهر شدهایم و با اداره بهداشت نیز هماهنگی کامل داریم، همچنین بازرسان اتحادیه در چهار نوبت سرکشی تمام اتفاقات را زیر نظر دارند.
اخوان ارجمند تصریح کرد: در خصوص بریان و برند آن کارهای فرهنگی بسیاری شده و تقریبا تعداد زیادی از مردم با این غذا آشنا هستند. ورودیهای شهر نیز با تبلیغات برخی برندهای معروف این غذا در اصفهان تبلیغ شده و به همین دلیل بریان یکی از اولین انتخابهای مسافران ورودی به اصفهان است.
وی خاطرنشان کرد: همه در تلاش هستیم تا مسافران نوروزی بهترین سفر خود را در اصفهان تجربه کنند و با غذای سنتی اصفهان سعی داریم که هم معرف خوبی باشیم و هم کام آنها را شیرین کنیم.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاریخ انتشار: 25 اسفند 1395، کدخبر: 95122516425، www.isna.ir