پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۴۴۱۴
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵
جنگنده های ائتلاف آمریکایی با ریختن اطلاعیه هایی تهدیدآمیزبه نیروهای ارتش سوریه درخصوص نزدیک شدن به گذرگاه مرزی سوریه با عراق ' تنف' هشدار دادند.

شعارسال: رسانه های سوری تصاویر اطلاعیه ها را منتشر کرده اند که در آنها آمده است : هر تحرکی به سوی گذرگاه تنف خصمانه شمرده می شود و ما از نیروهای خود دفاع خواهیم کرد.

در این اطلاعیه ها از نیروهای ارتش سوریه خواسته شده است به تقاطع ظاظا بازگردند.

جنگنده های ائتلاف آمریکایی روز پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه یک کاروان از نظامیان سوریه و هم پیمان آن را در بیابان های این کشور مورد حمله قرارداند که به کشته شدن چند نظامی سوری منجر شد.

یک مقام مسئول در وزارت دفاع آمریکا ضمن تایید حمله ائتلاف آمریکایی به نیروهای ارتش سوریه گفت: آمریکا کاروان وابسته به ارتش سوریه را درحالی که نزدیک خاک اردن در حرکت بودند، هدف قرار داد.

‌این مسئول که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری فرانسه گفت: این کاروان به هشدارهایی که به خاطر نزدیک شدن به نیروهای ائتلاف در منطقه «تنف » به آنها داده شده بود، توجه نکردند، به همین دلیل هدف حمله قرار گرفتند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 8خرداد1396، کدخبر: 82548151: www.irna.ir


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین