پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۵۰۷۷
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱

چه مقدار از موصل در دست داعش است؟

فرمانده عملیات نینوای عراق اعلام کرد که تنها ۶ درصد کرانه راست موصل در دست گروه تروریستی داعش قرار دارد.

شعار سال: سرلشکر ستاد نجم الجبوری فرمانده عملیات نینوای عراق در گفت وگو با شبکه تلویزیونی السومریه نیوز گفت: درصد عراقی های گروه تروریستی داعش بیشتر از خارجی ها است.

وی از وجود نقشه هایی در دست گروه تروریستی داعش خبر داد که نشان می دهد فرماندهانی نظامی کار هدایت و برنامه ریزی نظامی برای گروه تروریستی داعش را برعهده دارند.

فرمانده عملیات نینوا با اشاره به شیوه های مختلف داعش برای مقابله با نیروهای عراقی از جمله استفاده از مردم به عنوان سپر انسانی و استفاده از زنان و کودک برای اجرای عملیات انتحاری در عین حال تصریح کرد: کار داعش از نظر نظامی در موصل تمام شده است.

وی افزود: مساحت باقی مانده در دست داعش از شش درصد کرانه راست شهر موصل تجاوز نمی کند.

این فرمانده تصریح کرد: نبرد هم اکنون در سه محله الزنجیلی و الصحه و الشفاء در جرین است.

وی پیش بینی کرد که نیروهای عراقی بزودی به طور کامل وارد این محله ها شوند.

الجبوری همچنین گفت: مساحت باقی مانده از بخش قدیمی شهر موصل در دست داعش تنها چهار تا شش درصد حجم کرانه چپ شهر موصل است.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری مشرق، تاریخ انتشار: 13 خرداد 1396، کد مطلب: 732664:www. mashreghnews. ir


خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین