پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۰۳۵۸
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۶
مدیرکل کمیته امداد استان فارس گفت: با پرداخت 10 درصد سهیمه زکات کشور از سوی مردم، فارس رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

شعار سالمحمد بذرافشان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 18 میلیارد و 764 میلیون تومان زکات در فارس جمع‌آوری شده است.

وی با اشاره به اینکه در 6 ماهه نخست سال جاری، مردم متدین و خیراندیش استان فارس بیش از چهار استان برخوردار کشور زکات پرداخت کرده‌اند، افزود: با پرداخت به‌موقع زکات در 6 ماهه نخست امسال 89 درصد از کل برنامه پیش‌بینی‌شده سال جاری محقق شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان فارس با اشاره به رشد بیش از 260 درصدی مشارکت مردم فارس در پرداخت زکات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بیان کرد: بخشی از مبلغ جمع‌آوری‌شده برای رفع نیازهای خانوارهای زیرپوشش در قالب کمک به تأمین مسکن، درمان، جهیزیه و تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند در همان شهر و محل جمع‌آوری هزینه می‌شود و بخش دیگری در پروژه‌های عام‌المنفعه با نیت زکات دهنده هزینه می‌شود.

وی اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود روند جمع‌آوری زکات فطریه نیز در سال‌های آینده بیش از گذشته از سوی خیران و آحاد جامعه استمرار یابد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار 12 آبان 96، کدمطلب:۱۳۹۶۰۸۱۱۰۰۱۳۱۶ ، www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین