پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۹۲۴۱
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۸
جمعی از نمایندگان مجلس پس از نطق جنجالی "محمود صادقی" نماینده تهران در مجلس به مشاجره پرداختند.

شعار سال: محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 26 آذر) قوه مقننه،‌ در نطق میان دستور خود، آیت‌الله آملی لاریجانی، شورای نگهبان و مجلس را مورد هجمه قرار داد.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم که در قالب لیست امید ردای نمایندگی مردم تهران را بر تن کرد، در ادامه نطق خود سخن امام راحل مبنی بر اینکه «مجلس عصاره فضائل ملت است»، را تحریف کرد و گفت:مجلس عصاره فضائل شورای نگهبان است.

این سخنان محمد صادقی با واکنش اعتراضی دیگر نمایندگان مجلس مواجه شد. در ابتداعلی ادیانی‌راد نماینده مردم قائمشهر نسبت به اظهارات صادقی اعتراض کرد. سپسسیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین،خواهان بیان تذکر آیین‌نامه‌ای با استناد به ماده 79 آئین نامه شداما علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت، مانع از بیان تذکر نماینده ورامین شد، و با این توجیه که آقای ادیانی به نمایندگی از همه نمایندگان معترض تذکر داد، میکروفن نقوی‌حسینی را قطع کرد.

پس از این اقدام نایب‌رئیس مجلس، سیدحسین نقوی حسینی به همراه جمع دیگری از نمایندگان مهترضدر مقابل جایگاه هیئت رئیسه مجلس قرار گرفتند و اعتراض کردند.

بر اساس این گزارش پس از این اقدامجمعی از اصلاح‌طلبان به نقوی حسینی اعتراض کرده و در یکی از موارد محمدرضا تابش عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید با قرار گرفتن مقابل صندلی نماینده ورامین به‌شدت به وی اعتراض کرد.

پس از این اقدام محمدرضا تابش، جمعی از نمایندگان کنار صندلی نقوی حسینی قرار گرفته به مشاجره لفظی پرداختند که در یکی از این موارد اکبر ترکی نماینده فریدن و فریدون‌شهر با محمدعلی وکیلی عضو هیئت رئیسه مجلس به مشاجره پرداخت.

نماینده اصلاح‌طلب تهران در نطق میان‌دستور خود دوباره، آیت الله آملی لاریجانی، شورای نگهبان و مجلس را مورد هجمه قرار داد و گفت: نمایندگان مجلس عصاره فضائل شورای نگهبان هستند!

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 26 آذر 96، کد مطلب: 6363350: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین