پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۸۴۳
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۴
مدیرامورشعب بانک ملی استان مازندران گفت: به هیچ وجه اجازه نمی دهیم که واحد تولیدی برای دریافت نکردن تسهیلات تعطیل شود.

شعار سال: هبت الله ویسی روز پنج شنبه در حاشیه بررسی مشکلات صنایع شهرک صنعتی نکا در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بانک ملی بسیار منطقی، سریع و دقیق کار انجام می دهد و نسبت به سال گذشته که سال انقباضی بوده 12 درصد بیشتر در بخش تسهیلات خرد و در بخش واحدهای تولیدی، تسهیلات پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: امسال نیز با جدیت کار واحدهای تولیدی را انجام می دهیم که در همین راستا، سرمایه در گردش لازم را تهیه کرده ایم و به واحدهای فعال و متقاضی پرداخت می شود.

ویسی گفت: شیوه نامه ای با روسای دستگاه های اجرایی استان تنظیم شده که براساس آن واحدهای تولیدی که متقاضی سرمایه در گردش و دریافت تسهیلات هستند با بودجه در نظر گرفته شده و با کارشناسی بانک، در صورتی که شخص مشکلی نداشته باشد، تسهیلات دریافت می کنند.

مدیرامورشعب بانک ملی استان مازندران ادامه داد: در سال گذشته حدود 13هزار میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش جدید در استان مازندران به صنایع پرداخت شد و امسال نیز تا کنون 4 هزار و 600 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد .

وی گفت: پرداخت تسهیلات، بستگی به تقاضا و حضور واحدهای تولیدی دارد و چنانچه متقاضی وجود داشته باشد ظرف 15 روز کارها انجام می شود و در صورت بروز مشکل از سوی واحد تولیدی، مقداری زمان برای رفع مشکلات نیازمند است که با رفع موانع، تسهیلات پرداخت می شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 3 دی 1394، کد مطلب: 81892737 (5068087): www.irna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین