پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۶۲۱۶
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ از موافقت رهبری با برداشت مجموعا چهار میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در بودجه ۹۷ خبر داد.

شعار سال: علی‌اصغر یوسف‌نژاد اظهار کرد: براساس اذن رهبری و مصوبه کمیسیون تلفیق موارد زیر برای برداشت از صندوق توسعه ملی در سال ۹۷ مورد موافقت قرار گرفته است: بنیه دفاعی ۵/ 2 میلیارد دلار، صداو سیما ۱۵۰ میلیون دلار، بازسازی مناطق زلزله‌‌زده و سیل‌زده ۱۰۰ میلیون دلار، واکسن پنوموکوک (سینه پهلو) و روتا ویروس‌(عفونت کودکان) ۱۰۰ میلیون دلار، تسهیلات سیستان (بندز) ۳۵۰ میلیون دلار، مقابله با ریزگردها ۱۵۰ میلیون دلار، آبرسانی به روستاها ۲۰۰ میلیون دلار، آبیاری تحت‌فشار ۲۵۰ میلیون دلار، آبخیزداری ۲۰۰ میلیون دلار.

اختصاص ۱۵۰ میلیون دلار برای مبارزه با ریزگردها

در شرایطی که گردوغبار بار دیگر نفس مردم خوزستان را تنگ کرده است، روز گذشته جلیل مختار، نماینده مردم آبادان در مجلس از موافقت رهبر انقلاب با پیشنهاد دولت برای اختصاص ۱۵۰ میلیون دلار برای مبارزه با ریزگردها و حل مشکل برق خوزستان خبر داد. به گزارش «ایرنا» او افزود: محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسه روز گذشته مجلس خطاب به نمایندگان خوزستان این خبر خوش را اعلام کرد. وی افزود: دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور این رقم را پیشنهاد کرده بود و آن را در کمیسیون تلفیق بررسی کردیم ولی این موضوع نیاز به اذن رهبری داشت؛ از این رو بنا شد اذن رهبری در این مورد اخذ شود.وی تاکید کرد: بر این اساس از ۱۵۰ میلیون دلار، ۱۰۰ میلیون دلار به مبارزه با ریزگردها در استان خوزستان اختصاص داده می‌شود و ۵۰ میلیون دلار نیز به حل مشکل برق این استان اختصاص خواهد یافت.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 4 بهمن 96، کد مطلب: 3344822، www.donya-e-eqtesad.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین