پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۷۴۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۹
نامه کروبی نشان می دهد که اگر وی از حصر هم خارج شود حرف بیشتر از این ندارد و کل مطالباتی که دارد در همین حد است، و با توجه به اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران انتقاد آزاد است وی هم حرف های خود را زده و حرف های وی هم دلسوزانه و برای اصلاح امور بوده است.

شعارسال : در روزهای گذشته موضوع رفع حصر بار دیگر به فضای رسانه ای کشور بازگشت و برخی سایت ها از رفع محدودیت دختران موسوی برای دیدار با پدر و مادرشان در حصر خبر دادند. براساس این گزارش فرزندان موسوی پس از این در هر زمانی می‌تواند با والدین خود دیدار کنند.

اما در روزهایی که به نظر می رسید بسیاری از موانع موجود برای رفع حصر در حال مرتفع شدن است نامه مهدی کروبی به رهبر انقلاب خبر ساز شد و این نگرانی را در بین کسانی که در حال تلاش برای رفع حصر بودند ایجاد کرد که ممکن است این نامه باعث به تعویق افتادن روند رفع حصر گردد.

علی مطهری در پاسخ به این سوال که نامه روز گذشته مهدی کروبی چه تاثیر بر روی روند رفع حصر دارد گفت: به نظر من این نامه باید تاثیر مثبت داشته باشد چون در واقع کل حرف هایی و انتقاداتی که در طول این سالها داشته را در این نامه بیان کرده است.

وی گفت: این نشان می دهد که اگر وی از حصر هم خارج شود حرف بیشتر از این ندارد و کل مطالباتی که دارد در همین حد است، و با توجه به اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران انتقاد آزاد است وی هم حرف های خود را زده و حرف های وی هم دلسوزانه و برای اصلاح امور بوده است.

وی گفت: با توجه به این موراد این نامه باید به رفع حصر وی کمک کند تا این موضوع هرچه سریع تر حل شود، حال باید ببینیم که برخورد حاکمیت با این موضوع چگونه خواهد بود ولی از این نظر که بالاخره وی همه انتقادات خود را بیان کرده و اگر بیرون هم بیاید آخرش همین حرف ها را خواهد زد از این نظر یک اتفاق خوب بود و نشان می دهد که حرفی بیش از این ندارد ولی باید به هر حال به این موضوع درست یا غلط توجه گردد.

وی گفت: این کار به هر حال نشانه های آزادی در کشور ما است و هر کس که می خواهد می تواند حرف خود را در این نظام بگوید و به گوش مسئولان برساند.

نایب رئیس مجلس با اشاره به برخی نکات نامه در خصوص سال 84 نیز گفت: این موضوع ارتباط چندانی به مجلس ندارد و جای تحقیق از طریق مجلس درست نیست اما کسانی که در این نامه متهم شده اند باید حرف های خود را بزنند و از خود دفاع کنند و مردم هم این حرف ها را بشنوند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به حضور برخی زنان بدون حجاب در برخی معابر گفت: هیچ اجباری برای حجاب زنان در جامعه دیده نمی‌شود و بسیاری از آنان با هر وضعی که دوست دارند در جامعه حضور پیدا می‌کنند پس اجباری در کار نیست.

علی مطهری ادامه داد: این‌که چهار نفر روسری خود را هوا می‌کنند، اتفاق مهمی نیست. اگر قرار بر مساله مهمی باشد باید پرسید که چرا دولت در رعایت حجاب نظارت کافی ندارد؟

وی در عین حال متذکر شد: مشکل امروز کشور حجاب نیست و بانوان کم و بیش حجاب را رعایت می‌کنند و ما هم قائل به سختگیری نیستیم.

نماینده مردم تهران در واکنش به مسائل مطرح شده در یک کانال تلگرامی معاند نیز گفت: مسائلی که مربوط به این کانال می‌شود باید توسط مقامات امنیتی و اطلاعاتی مورد رسیدگی قرار گیرد و باز و بسته شدن کانال‌های تلگرامی نیز وظیفه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است.

وی در عین حال تاکید کرد: برای ایجاد و فعال کردن پیام‌رسان‌های داخلی قانون وجود دارد و دولت باید جدی‌تر این مساله را فعال کند.

مطهری مهم‌ترین اولویت‌های نظام در دهه چهارم انقلاب را تحقق آرمان‌های اولیه انقلاب که شامل عدالت، استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، آزادی بیان و اندیشه، معنویت و اخلاق و به طور کلی پیاده کردن اسلام دانست.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی – خبری تابناک، تاریخ انتشار: 11 بهمن 1396، کدخبر: 769951، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کوثربانو
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۲
0
0
من هنوز نامه کروبی رو نخوندم ولی با فتنه انگیزی که سال 88 خودم شاهدش بودم دلسوزانه بودن نامه ایشون از نظر اقای مطهری کمی خنده دار به نظر میاد
ا.ف75
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۲
0
0
کروبی حتی آزاد هم اگر بشه به همین منوال ادامه پیدا میکنه حرفاش ، کاش زمینه برای محاکمه عادلانه اینا فراهم بشه
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین