پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۵۹۹۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۳
عضو فراکسیون میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح میراث فرهنگی (تبدیل سازمان میراث به وزارتخانه) تعیین تکلیف شده و به صورت مکتوب در هفته ای که پیش رو داریم در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

شعارسال: «مهرداد بائوج لاهوتی» نماینده لنگرود و عضو فراکسیون میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه و تفکیک سایر وزارتخانه ها گفت: در خصوص وزارتخانه ها،پیشنهاد دولت به صورت لایحه تقدیم مجلس شده و در رابطه با تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طرح از سوی نمایندگان مطرح شد.

لاهوتی با بیان اینکه کمیسیون اصلاح ساختار دولت همان کمیسیون مشترک بوده که در خصوص سازمان میراث فرهنگی تشکیل شده است ادامه داد: کمیسیون مشترک تشکیل شده و در مورد طرح میراث فرهنگی تعیین تکلیف و به صورت مکتوب در هفته ای که پیش رو داریم در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

نماینده لنگرودتصریح کرد: در خصوص 2 وزارتخانه دیگر ( وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت راه و شهرسازی )قبلا کمیسیون مشترک تشکیل نشده بود.نمایندگان در حال حاضر در حال تشکیل کمیسیون مشترک هستند که این لایحه در قالب 2 فوریتی مطرح شده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 14 اردیبهشت 1397، کدخبر: 703446، www.borna.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۵
0
0
وزارت خانه شدن این سازمان به نظر من میتواند به پیشرفت آن هرچه بیشتر کمک کند
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۵
0
0
این طرح امیدواریم هرچه سریع تر به سرانجام خوبی برسه و ما نتیجه اش رو ببینیم
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۵
0
0
این مسایل باید با شفافیت و پاکدستی دنبال شود تا موجب سود جویی سودا گران نشود
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین