پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۵۶۸۲
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۱

دو عامل موفقیت تعاونی

مدیرعامل شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه از عواملی است که در موفقیت یک تعاونی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

شعار سال: به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، علی‌خانی با اشاره به برنامه پنجم توسعه، اظهار کرد: بنا بود ۲۰ درصد تولید ملی در این برنامه از سمت تعاون باشد، اما تاکنون بین چهار تا هشت درصد آن محقق شده است و امروز مکلفیم به‌عنوان بخشی از خانواده بزرگ تعاون گام‌هایی را به این منظور برداریم.

وی افزود: توسعه عدالت اجتماعی و افزایش رفاه عمومی از اهداف ما است و توجه به بخش‌های تعاون این را محقق می‌کند. رسیدن به این اهداف نیز درگرو توجه به اقشار محلی و جوانان است که در تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند رخ‌داده است. وی بابیان اینکه معدل سنی در شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند کمتر از ۳۵ سال است، تصریح کرد: این موضوع حاوی یک پیام مهم است. جوانانی که در بحبوحه جنگ تحمیلی توانستند سینه سپر کرده و از میهن دفاع کنند امروز هم می‌توانند این جبهه را حفظ کرده و خط‌شکن باشند و جامعه را به سمت شکوفایی پیش ببرند. خانی افزود: رمز موفقیت ما در این تعاونی که به‌عنوان تعاونی برتر استان و کشور معرفی‌شده است توجه به جوانان و استفاده از استعدادها است و توانستیم با مهیا کردن فضا، زمینه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های مردم منطقه آزاد اروند ایجاد کنیم. مدیرعامل شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند اعتماد به جوانان، خودباوری و استفاده از ظرفیت‌های منطقه را نیز از عواملی دانست که در کسب این موفقیت نقش داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد اما در یک سال اخیر رویکرد جدیدی در این شرکت شکل گرفت، اظهار کرد: اکنون ۱۵ طرح عمده خدماتی داریم که هرکدام شامل زیر طرح‌های مختلفی می‌شود و بیش از ۵۶۰ نفر در این طرح‌ها مشغول به کار هستند و امیدواریم تا سال ۹۸ این عدد را به دو برابر برسانیم. وی ادامه داد: تلاش کردیم طوری رفتار کنیم تا کارکنان احساس کنند صرفاً یک کارگر نیستند و شهروندی هستند که در توسعه جامعه خود نقش دارند و در رشد، توسعه و نمو جامعه مشارکت می‌کنند. وی در ادامه به انعقاد تفاهم‌نامه‌ با یک شرکت آلمانی به‌منظور سرمایه‌گذاری مشترک برای تامین آب شرب اشاره کرد و گفت: با توجه به بحران آب و کمبود این مایه حیات در منطقه، استان و کشورهای همجوار، بنا است که با همکاری این شرکت کارخانه تولید آب آشامیدنی تصفیه‌شده و آب ویتامینه در منطقه آزاد اروند احداث شود. خانی بابیان اینکه هدف ما کارآفرینی، ایجاد اشتغال مولد و مشارکت در سرمایه‌گذاری در منطقه است، اظهار کرد: شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند شخصیتی حقوقی و مستقل از سازمان منطقه آزاد اروند دارد. وی با اشاره به ارائه خدمات در شلمچه اظهار کرد: سال گذشته سازمان منطقه آزاد اروند در این منطقه دو میلیارد تومان خدمات ارائه کرد که مجری آن ما بودیم. وقتی تعداد زیادی از زوار در شلمچه حضور پیدا می‌کنند ارائه خدمات به آنها نیاز به مدیریتی منسجم دارد و بر اساس گفته ناظران خدمات ارائه‌شده به آنها خدمات مناسبی بوده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 21 شهریور 97، شماره: 3438733


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین