پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۹۸۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: هئیت آلمانی دیگری برای ادامه مطالعه در خصوص معدن چهرآباد اسفند ماه سال جاری در زنجان حضور می یابد.

شعارسال:مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: هئیت آلمانی دیگری برای ادامه مطالعه در خصوص معدن چهرآباد اسفند ماه سال جاری در زنجان حضور می یابد.

یحیی رحمتی امروز ، اظهار داشت: در حال حاضر همکاری با تیم آلمانی در خصوص معدن چهرآباد ادامه دارد.

وی با بیان اینکه همکاری با آلمانی ها در این زمینه به صورت مستمر است،خاطرنشان کرد: یکی از اساتید دانشگاه بوخوم در حال حاضر در زنجان فعالیت می کند.

این مسئول ادامه داد: هئیت آلمانی دیگری برای ادامه مطالعه در خصوص معدن چهرآباد اسفند ماه سال جاری در زنجان حضور می یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان بیان داشت: دستاوردهای مهمی در خصوص گیاه شناسی به عنوان یافته های معدن چهرآباد محسوب می شود.

رحمتی در خصوص اختصاص 100 هزار يورو موسسه هنكل آلمان از طريق دانشگاه بوخوم برای نگهداري، حفاظت و تجهيز سالن مردان نمكي موزه باستان شناسي زنجان،گفت: به واسطه تحریم ها این مبلغ خیلی مشکل به دست آمده است.

وی افزود:علاقه دانشگاه های بوخوم و آکسفورد، به ویژه دانشگاه بوخوم آلمان به عنوان مرجع باستان شناسی، برای تحقیق و کاووش در این معدن نشان از اهمیت و غنای این سایت باستان شناسی دارد.

این مسئول تصریح کرد: معدن نمک و یافته های آن جز اولویت های سازمان میراث فرهنگی کشور برای ثبت در فهرست آثار جهانی است که بعلت سهمیه محدود کشورها اين روند زمانبر است‌.

مديركل ميراث فرهنگي زنجان گفت: بافته هاي منسوجات به دست آمده از معدن نمك چهرآباد زنجان در دوره هخامنشي بي بديل است و در هيچ يك از موزه هاي دنيا نمي توانيم نظير آنها را پيدا كنيم.

رحمتيبا بیان اینکه معدن نمک چهرآباد از صده هفتم پیش از میلاد(2700 سال پیش) برای ساکنان منطقه شناخته شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: دوره هخامنشیان دوره مهمی برای استخراج معدن محسوب می‌شود و در همین دوره بود که تونل‌های بزرگی کشف شد.

گفتنی است،معدن نمک چهرآباد تنها معدن تاریخی شناخته‌ شده از دوره هخامنشی، ساسانی و دوران متأخر اسلامی در ایران است.

مردان نمکی،مومیایی های نمکی کشف شده از معدن نمک روستای چهرآباد بر اساس مطالعات انجام شده قدمت برخی از آنها به بیش از 2 هزار و 300 سال پیش (دوره هخامنشیان) می رسد.

شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از سایت موج رسا، تاریخ انتشار 27 بهمن 97، کدخبر: 9888، www.mojerasa.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
0
0
چرا آلمانی ها باید مسئول انجام این کار بشن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین