پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۰۶۰۴۱
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
رئیس اتحادیه قنادان تهران اظهار کرد: قیمت پیشنهادی اتحادیه قنادان برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه بر اساس هزینه های تولید برای ماه رمضان امسال ۲۵ هزار تومان به سازمان حمایت مصرف کنندگان و مصرف کنندگان اعلام شد اما این سازمان با قیمت ۲۰ هزار تومانی موافقت کرد.

شعارسال: علی بهره مند افزود: با توجه به اینکه این قیمت ۲۰ هزار تومانی زولبیا و بامیه مورد قبول ما نبود، تعیین نرخ نهایی این محصول تا به امروز به طول کشید و سازمان حمایت امروز به طوری رسمی این نرخ را ابلاغ کرد و ما نیز این نرخ را برای اجرای به واحد های صنفی خود اعلام می کنیم.

رئیس اتحادیه قنادان تهران در پاسخ به اینکه وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه از قیمت نهایی کم می شود گفت: در ابلاغیه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اشاره ای به وزن جعبه نشده است.

وی با اشاره به اینکه هزینه های تولید زولبیا و بامیه بالا رفته است تصریح کرد: برای جبران بخشی از افزایش هزینه های تولید مقرر شد که روغن و شکر به نرخ مصوب در اختیار قنادیها قرار گیرد به همین منظور حواله این محصولات به اعضا داده شده است اما به دلیل نبود حلب کارخانه های روغن هنوز نمی توانند روغن مورد نیاز ما را تحویل دهند.

وی همچنین گفت: روز گذشته خبری به نقل از من در فضای مجازی درباره قیمت زولبیا و بامیه اعلام شده که واقعیت ندارد، زیرا قیمت نهایی این محصول امروز توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به اتحادیه اعلام شد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 16اردیبهشت1398 ، کدخبر: 1256904: www.khabaronline.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین