پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۲۳۵۷۱
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲
در راستای ایجاد تعامل و همکاری میان سه اتحادیه کبابی، حلیم- چلوکبابی و چلوخورش و رستورانداران در موضوع تداخل صنفی میان فعالان این صنوف جلسه ای با حضور قاسم نوده فراهانی رئیس و نواب رئیس اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های مربوطه، دبیر اجرایی اتاق و نماینده اماکن امروز یکشنبه ۶مرداد ۹۸ در اتاق تشکیل شد.
شعار سال: در راستای ایجاد تعامل و همکاری میان سه اتحادیه کبابی، حلیم- چلوکبابی و چلوخورش و رستورانداران در موضوع تداخل صنفی میان فعالان این صنوف جلسه ای با حضور رئیس و نواب رئیس اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های مربوطه، دبیر اجرایی اتاق و نماینده اماکن امروز یکشنبه ۶مرداد ۹۸ در اتاق تشکیل شد.

دراین جلسه قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران در سخنانی خطاب به روسای اتحادیه های حاضر در جلسه گفت: صدور پروانه کسب باید بر اساس ضوابط داخلی و متراژ و مقررات تعیین شده انجام گیرد اما عده‎ای هستند که بدون توجه به این امر اقدام به شروع کسب و کرد کرده و منجر به بروز برخی چالش ها در جامعه می شوند؛ بر این اساس مهمترین اولویت اتحادیه ها باید ساماندهی واحدهایی باشد که بدون توجه به ضوابط و مقررات قانونی در سطح شهر فعالیت می کنند.

فراهانی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی جامعه تاکید کرد: در چنین شرایطی وظیفه همه ما این است که رفاه حال مردم را سرلوحه کارمان قرار بدهیم و مراعات حال و روز آنها را داشته باشیم، عرصه را نباید برای مردم تنگ کنیم که یکی از کارها برای رسیدن به این مهم تعامل و همکاری بیشتر اتحادیه ها در موضوع تداخل صنفی است.

در این جلسه همچنین ابراهیم درستی نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران ضمن دعوت از اتحادیه ها برای تعامل و همکاری بیشتر گفت: اوضاع و وضعیت کسب وکار برای کسبه بسیار سخت و همراه با چالش های متعدد است و آن چیزی که می تواند در این شرایط چاره ساز باشد تعامل و همکاری همه اتحادیه ها در امور مربوطه جهت رفع برخی اختلافات در راستای تسهیل کار واحدهای صنفی و در حقیقت رفاه حال مردم است که امیدواریم این مهم با درایت و خرد جمعی همه دست‎اندکاران تحقق یابد.

در جریان این جلسه پس از ارایه گزارش مسئول بازرسی و نظارت اتاق از بازرسی های انجام یافته  از واحدهای تحت پوشش اتحادیه های فوق‎الذکر و صحبتهای علی اکبر نریمانی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش- حسین محمدی رئیس اتحادیه کبابی و حلیم و علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستورانداران تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد در گام نخست ظرف مدت ۴۸ ساعت از سوی اتحادیه های مربوطه اجرا شود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اتاق اصناف ایران،تاریخ انتشار:6مرداد1398،کدخبر:19445،www.otaghasnaftehran.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین