پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۴۱۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲
غول نفتی انگلیسی BP در پی تنش‌هایی که میان ایران و انگلیس بر اثر توقیف یک نفتکش ایجاد شده، طی سه هفته گذشته از فرستادن نفتکش‌های خود از طریق تنگه هرمز خودداری کرده است.
شعار سال:غول نفتی انگلیسی BP در پی تنش‌هایی که میان ایران و انگلیس بر اثر توقیف یک نفتکش ایجاد شده، طی سه هفته گذشته از فرستادن نفتکش‌های خود از طریق تنگه هرمز خودداری کرده است.

در سه هفته اخیر نفتکش‌های ما از تنگه هرمز عبور نکرده اند
 برایان گیلواری، مدیرمالی شرکت BP اظهار کرد ما به ارسال محموله های نفتی خود ادامه می‌دهیم اما در کوتاه مدت هیچ نفتکش حامل پرچم BP از تنگه هرمز عبور نمی‌کند.

وی با بیان این که این شرکت نفت و گاز فعلا برنامه‌ای برای عبور کشتی‌هایش از تنگه هرمز ندارد، افزود: شرکت BP با استفاده از نفتکش‌های چارتری نفت خود را از منطقه خلیج فارس حمل می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، گیلواری در کنفرانس اعلام نتایج مالی سه ماهه دوم شرکت BP صحبت می‌کرد. در این رویداد سود مالی بهتر از حد مطلوب این شرکت به دلیل افزایش تولید نفت و گاز اعلام شد.

درآمد خالص شرکت BP در سه ماهه دوم به ۲.۸ میلیارد دلار رسید که فراتر از پیش بینی ۲.۴۶ میلیارد دلار توسط خود این شرکت بود. سود این شرکت از ۲.۴ میلیارد دلار در سه ماهه اول بالاتر بود و نقدینگی عملیاتی نیز از ۵.۳ میلیارد دلار در سه ماهه اول به ۶.۸ میلیارد دلار در سه ماهه دوم بهبود یافت.

تولید سه ماهه دوم شرکت BP به معادل ۳.۸ میلیون بشکه نفت رسید که چهار درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته بود. این شرکت انتظار دارد تولید سه ماهه سوم کمتر از سه ماهه دوم باشد که منعکس کننده فعالیت‌های تعمیراتی و تاثیر طوفان گرمسیری بَری روی فعالیت‌های تولیدی در منطقه خلیج مکزیکو خواهد بود.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب،تاریخ انتشار:9مرداد1398،کدخبر:۴۹۲۷۴۸،www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
0
0
این غلطی بود که خود انگلیس ها کردن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین