پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 01
کد خبر: ۲۷۱۵۰۷
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود؛ ‌ البته بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا حداکثر زمان فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف تا ساعت ۱۸ خواهد بود.
شعارسال:طبق اعلام اتاق اصناف ایران فعالیت پاساژها از اول اردیبهشت آغاز می‌شود.
 
اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود؛ ‌ البته بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا حداکثر زمان فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف تا ساعت ۱۸ خواهد بود.
 
فعالیت واحدهای صنفی کم‌خطر از ۲۳ فروردین در سایر استان‌ها و از روز ۳۰ فروردین هم در تهران آغاز شده بود. همچنین طبق تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا مقرر شده بود فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای به غیر از فروشگاه‌های سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را نداشته باشند و رئیس اتاق اصناف تهران نیز هفته گذشته اعلام کرده بود که "تعطیلی پاساژها فعلا ادامه دارد، اما مقرر شده برای پاساژها ضوابط و پروتکل بهداشتی خاص تدوین و در هفته آینده ابلاغ شود تا این بخش از اصناف نیز امکان فعالیت داشته باشند".
 
 
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری ایسنا   ،تاریخ انتشار: 31 فروردین    1399،کدخبر: 99013118450،www.isna.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین