شعار سال: هارئیل در مقاله ای تحت عنوان « ارزیابی های بخش امنیتی از اوضاع سوریه و لبنان و یا جبهه شمالی اسرائیل»که هاآرتص روز جمعه آن را منتشر کرد،افزود:ارزیابی های بخش امنیتی از اوضاع سوریه و لبنان و یا جبهه شمالی اسرائیل « امان» خوشبینانه و تاحد زیادی از واقعیت ها بدوراست.
وی در این زمینه خاطرنشان کرد: بعداز ترور « رفیق الحریری» نخست وزیر اسبق لبنان در سال 2005 و خروج ارتش سوریه از لبنان ، بهترین فرصت برای ایجاد تغییرات مثبت در واقعیت های منطقه بود.
این تحلیلگر صهیونیست اضافه کرد: در آن زمان حتی« دان حالوتس» پا را از ارزیابی های امنیتی فراتر گذاشت و در خلاصه گزارش سالانه خود مدعی شد که قدرت بازدارندگی اسرائیل علیه حزب الله فعال و موثر است.
هارئیل سوال کرده است که آیا امروز هم احتمال تکرار خطای اسرائیل در ارزیابی و تحلیل اوضاع جبهه شمالی فلسطین اشغالی وجود دارد؟
وی با بیان اینکه« مقامات سیاسی و امنیتی اسرائیل باید به طور دائم ارزیابی های خود از اوضاع جبهه شمالی را بررسی و به روز کنند»، تاکید کرده است که « تهدید نظامی حزب الله چالش بزرگ ارتش اسرائیل است».
با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري ايرنا، تاریخ انتشار: 12 شهریور 1395، کد مطلب: 82214661:www.irna.ir