پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۷۸۰۴
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۴
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با بیان اینکه به دلیل کرونا در افتتاحیه مجلس مراسم تجدید بیعت با آرمان های امام راحل برگزار نخواهد شد، گفت: هنوز برای تعیین هیأت رئیسه یازدهمین دوره مجلس اسلامی جمع بندی انجام نشده است.
شعار سال: احمد نادری درباره انتخاب رئیس و هیأت رئیسه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: فراکسیون اکثریت که تحت عنوان «جبهه مردمی انقلاب اسلامی» نام‌گذاری شده است، کارش را آغاز کرده که باتوجه به گستردگی و دربرگیرندی تعداد زیادی از منتخبان مجلس یازدهم تاثیرگذاری بسیاری بر انتخاب رئیس و اعضای هیأت رئیسه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در همه نظام‌های پارلمانی دنیا هنگامی که یک فراکسیون اعضای بسیاری دارد حال باتوجه به نوع ساختار حزبی، گروهی و دست‌های پارلمان‌ها تاثیرگذاریش بیشتر است.
منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که فراکسیون اکثریت با توجه ماهیتش کنشگری ویژه و تعیین‌کنندگی جدی دارد، عنوان کرد: تا این لحظه 220 نفر از نفرات ملحق شده به فراکسیون اکثریت از اعضای جبهه نیروهای مردمی انقلاب اسلامی هستند که پیش‌بینی ما این است که حدود 20 الی 30 نفر از مستقیلن به ما اضافه شوند که با این اوصاف حدود 240 عضو خواهیم داشت و باتوجه به بزرگی، حق تعیین‌کنندگی ویژه‌ای خواهیم داشت.
وی درباره تصمیم‌گیری منتخبان مجلس یازدهم برای تعیین ریاست گفت: تا این لحظه جمع‌بندی نهایی برای تعیین هیأت رئیسه یازدهمین دوره مجلس اسلامی صورت نگرفته است، اما طبق صحبت‌های اولیه از آنجایی که به دلیل شیوع کرونا تجدید بیعت با امام راحل را در بعداز ظهر افتتاحیه نخواهیم داشت، جلسه‌ای را همان روز با اعضای فراکسیون برای جمع‌بندی نهایی خواهیم داشت.
نادری ادامه داد: در این جلسه افراد پیشنهادی برای ریاست و هیأت رئیسه از جمله نواب، نظار و دبیران را به رأی خواهیم گذاشت و هر شخصی که رأی آورد در جلسه ای که احتمالا روز پنجشنبه هشتم و یا شنبه دهم خرداد برگزار می‌شود، در جلسه علنی معرفی کنیم.
وی درباره این که گفته شده است فردی که به ریاست مجلس انتخاب می‌شود نمی‌تواند برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود آیا افرادی که خود را به عنوان نامزد معرفی کرده‌اند این شرایط پذیرفته‌اند یا خیر گفت: ما چنین مصوبه‌ای در کمیته اجرایی یازده نفره و در کمیته 62 نفر مرکزی که کشوری است نداشتیم منتها مطرح است و گارد ویژه‌ای برخی منتخبین محترم نسبت به این مسئله دارند. آن‌ها عقیده‌شان این است که اگر کسی کاندیدای ریاست مجلس می‌شود قاعدتا برای ریاست جمهوری نباید نامزد شود.
منتخب مردم تهران در مجلس دهم بیان کرد: جمع‌بندی و یا مصوبه‌ای برای ممانعت رئیس‌ مجلس برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری نداشتیم اما ممکن است در جلسه آینده فراکسیون در این خصوص بحث کنیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اعتمادآنلاین، کد خبر: 406818، تاریخ انتشار: 4 خرداد ۱۳۹۹، etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین